Canım benim annem ve KV kızımda yatak yapmışlardı hazır yatagin uzerine yün yatak yapmislardi zaten 2 yasinda odasinda yatinca beşiği kaldirdik yani küçük yatağa ben fazla para vermeyi düşünmüyorumSaglikla.kullansin yavrularin insaAllah
Biz besikleri kucuk aldik 60×120 .. bakalim bakiyoruz yatak icin henuz karar veremedik .. bi taraftan cok pahali bisey olmasin diyoruz bi taraftan orada yaticaklar omurgalari icin onemli.. kaliteli bisey olsun diyoruz
Haklisin canim besikler kucuk oldugu icin omru kisa.. max 2 sene kullanirlar.. malesef kimse yatak yapmiyo bizde :) uygunda olsa bi ortapedk yatak bakicaz sanirimCanım benim annem ve KV kızımda yatak yapmışlardı hazır yatagin uzerine yün yatak yapmislardi zaten 2 yasinda odasinda yatinca beşiği kaldirdik yani küçük yatağa ben fazla para vermeyi düşünmüyorum
Kalitesiz bişey almam ama eğer annenler yatak falan hazırlayacak karsa bence fazla pahaliya gerek yok
Yani benim fikrim
Hımm ozaman inşaallah uygun bişey bulursunHaklisin canim besikler kucuk oldugu icin omru kisa.. max 2 sene kullanirlar.. malesef kimse yatak yapmiyo bizde :) uygunda olsa bi ortapedk yatak bakicaz sanirim
Benimde instagram hesabimda tanistigim bi arkadas yeni dogum yapti 1 hafta felan once.. ikiz onunda.. sordumda ilk dogduklarinda yenidoganmi premature takim mi giydirdin diye.. yenidogsnlarin buyuk geldigini soyledi.. bende 1er premature hastane cikisi alicamBugün ikizi olan bi arkadasimla görüştüm bebek kiyafetleri için çok fazla alma dedi birazda küçük doguyorlar kalabalik oluyor dedi bende prematüre almak istemiyordum ama birkaç takim alacagim artik
Hastane cikisinida ikişer takim almami tavsiye etti
Diğer kiyafetlerini büyüdükçe alirsin diyor
Bakalim..
Hımm ozaman inşaallah uygun bişey bulursun
Bizde adettir beşik duzerler yatak yaparlar falan ben kizimda pek para harcamamistim hepsini annem yapmisti bana sadece begenmek kalmisti
Evet baya büyük oluyorBenimde instagram hesabimda tanistigim bi arkadas yeni dogum yapti 1 hafta felan once.. ikiz onunda.. sordumda ilk dogduklarinda yenidoganmi premature takim mi giydirdin diye.. yenidogsnlarin buyuk geldigini soyledi.. bende 1er premature hastane cikisi alicam
Tabi isterler canimBizde her iki tarafta herkes biseyler almak icin cildiriyoda☺ esim herseyi biz yapariz kafasinda oldugu icin kimseye bisey aldirmak istemedigini en bastan soyledi☺ o yuzden ailelere bisey kalmadi☺ herseylerini aldik zaten cok sukur☺
Ben bikac parca premature ikili takim tek alt ust zibin gibi .. ama hastane icin bi takim alayim diyorum .. insaAllah ihtiyacimiz olmaz cok ufak dogmaz yavrularimEvet baya büyük oluyor
Benim kiz kardeşim gecen hafta 36 haftalık doğum yapti kizina hani derlerya oyuncak bebek gibi diye , ayni öyle oldu kiyafetleri
Çok almam ama dediğin gibi bir haste cikisini premature alirim
Tabi isterler canim
Bizimkilerde kanunolmuş
canım hastane cantasına ne kadar kıyafet konmalı, her bebek için?sen hastanede kaç gün kaldın, ona göre bende ayarlayım. benim hastane çıkışlarım 5er parçalık zaten, ama prematüre almadım. sence almalımıyım? bir türlü elim gitmiyor onlaraHastene çıkışı 2 tane gereksiz bence. Hevesle alınıyor ama Bebek kusuyor kaka bulaşıyor vs. Hoooop battaniye farklı tulum farklı oluyor. Biz 1 tane prematüre çıkış aldık. Birkaç tane tekli tulum. İnanın o tekli tulumlar hayat kurtarıyor.
Yatak da yine araştırın derim yün yatak zararlı. Yün yorgan yararlı.
Ebebek te premature takımlara baktım şimdi aklima geldi, ya onlar fazla mı küçükBen bikac parca premature ikili takim tek alt ust zibin gibi .. ama hastane icin bi takim alayim diyorum .. insaAllah ihtiyacimiz olmaz cok ufak dogmaz yavrularim
Ebebek te premature takımlara baktım şimdi aklima geldi, ya onlar fazla mı küçükbide sen kaç takım aldın tam olarak
Simdi cabuk mu büyürler gelişimleri nasıl olur bilmiyoruz
Kıyafeti az alsak yetmeyecek belki off
sen nerede yasihordun kargon hemen geliyor mu ebebekten
Doğumdan sonra eksik olanları artık netten sipariş vericem
Bide is yerinden cagiriyorlar bir sure daha kal diye kafam iyice karisti neyi düşünsem bilemedim
Ebebek te premature takımlara baktım şimdi aklima geldi, ya onlar fazla mı küçükbide sen kaç takım aldın tam olarak
Simdi cabuk mu büyürler gelişimleri nasıl olur bilmiyoruz
Kıyafeti az alsak yetmeyecek belki off
sen nerede yasihordun kargon hemen geliyor mu ebebekten
Doğumdan sonra eksik olanları artık netten sipariş vericem
Bide is yerinden cagiriyorlar bir sure daha kal diye kafam iyice karisti neyi düşünsem bilemedim
Kizlar 20 haftada bebek alisverisine baslasam sizce cok erken mi? Ne dersiniz?
Canım banada hep 24.hafta bitsin öyle ALS vrs yap Vs Vs okdr çok şey söyledilerki bende ALS vrse haliyle geç başladım.ve suan süper pişmanım bence herseyi 27.haftada bitirecek şekilde ayarla kendini ben şuanda markete bile gidemiyorum biraz ayakta kalsam nefesim yetmiyor bebek odası yapmadığım için bebeklere yer açmam lazım ama yardımsiz yapamıyorum anlayacağın haftalar ilerledikçe dahada zorlanacaksin.bende herseyi netten alıyorum artık.Rabbim dert keder vermesin ama.olacaksa 30 lu haftalarda da oluyor.Kizlar 20 haftada bebek alisverisine baslasam sizce cok erken mi? Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?