Tecrübeli ikiz bebek anneleri, bizim içi en gerekli alışveriş listesi çıkarmaya yardım eder misiniz?

kizlar bende bebeklere oda yapip ahşap besik almayi düşünüyorum. hani su önü asansörlü sallanabilen besiklerden ddüşünüyorum. sizce nasil olur bi besikler. yatak odasina da sepet beşik alsam diyorum. nasil olacak bilmiyorum. sizler nasil yapacaksiniz

Canim bence bu biraz maddiyatada bakiyor. Eger kisitli butceniz yoksa bence gonlundekini yap, yoksa bence en iyisi park besikler (burda camping cot) deniyor. bebisler cok cabuk buyuyorlar.. Ben yine basit besiklerden almayi dusunuyorum ama buyuduklerinde kismetse cocuk odasi alicam.

iyi yapmışssın canım hastaneden çıkarken giydirmek için iyi olur.. yenidoğanların içinde kaybolmasınlar.. :) eksikler bitmez canım ... azalır ama bitmez :)

biz ikeadan iki besik ve iki dolap aldık oda yapmayı düşünüyoruz nasipse canım.. yatak odası konusunda bizde karar veremedik sepet beşik istiyorum ama ömrü kısa diyorlar.. sanırım park yatak alacağız ikisi birkaç ay birlikte yanımızda yatarlar daha sonra yavaştan odalarına alıştırmaya başlarız inşaAllah

bende oda yapmakta kararli gibiyim.uygun fiyatli ahsap besik bulsam iki yaslarina kadar kullansalar diyorum ama ne olir bilemiyorum tabi ileride. sepet besikler kisa ömürlü oluyor. yakin bir akrabamim ikizleri var 11 ayliklar ve kullanamiyorlar suanda. yada dedigin gibi park besik alip ikini birlikte olk aylar yatirmakta olabilir. arada benimde aklima geliyor bu fikir. ikeadan nasil bisey aldin canim

Canim bizim aldigimiz besik ve dolap bu.. bizde 2 yasina kadar kullansalar yeter diyoruz o yuzden cok pahali birsey olmasin dedik baya uyguna geldi..

Sepet besiginben kizimda kullandim ilk aylarda çok iyi oluyor maddiyat el veriyorsa tavsiye ederim ama sabah aksam onda yatmayabilirler söyleyin

Biz ailelere uzakta yasiyoruz gittiğimizde falan yanimizda götürürdük çocuk kanepede yatmak zorunda kalmazdi

Onun omrude bebek hareketlenip kenara tutunana kadar

Allah esirgesin düşen bebekleri duyuyoruz..

Ben cok kararsiz kaldim bu yatak konusunda. Şimdilik 1 tane park yatak almayi düşünüyorum. Kraft'in Calipso diye bi park yatagi var 70×120. Fiyati da uygun 900'den 500'e düşmüştü sanirim. İçine de visko yatak tavsiye ettiler

kızlar ebebekte emzirme sütyenleri,emzirme atletleri, premature hastane çıkışları gibi birsürü tekstil ürününde yine indirim var %40 :)

Bu indirimler iyimi kötümü pek anlamadim kocamin ocagina incir dikmeye calisiyor gibi hissediyorum
Saka bi yana eksik tamamlamak iyi oluyor Rabbim bebeklerimizle kullanacagimiz gunlere ulastirsin insaAllah .. ne heves yaparmis insan... ne keyifli...☺

Aldiklarim ..

nerde indirim canım ? ama cidden bana da sen çok fazla aldın gibi geliyor :) güle güle kullansın bebişler :)

nerde indirim canım ? ama cidden bana da sen çok fazla aldın gibi geliyor :) güle güle kullansın bebişler :)

InsaAllah canim insaAllah☺ indirim dun aksam ebebekteydi tevafuk denk geldim aksam 8den sabah 8e ydi yazdim aslinda burayada indirim var diye.. Ya aslinda cok gereksiz bisey almiyorum deme oyle vicdan yapiyorum ☺☺ premature hastane cikisim yoktu.. 2li ve 3lü takim vardi .. oda olsun diyodum indirimi gorunce aldim hemen bide onlara uygun tek renk battaniyeleri☺ emzirme sutyenim bitane vardi onlar tamamlandi daha almam artik.. heralde☺

pazar günü 10 da doğum yaptım salı günü 10 da çıkardılar. 2 gece 2 gün gibi düşünelim. Eymen odada yanıma verildi. prematüre çıkış üstüne 2 tulum kirlettik. Aden yoğun bakımda kaldı çıkana kadar. ona sadece eve giderken bir tulum giydirdik. Eymen paşa 2 battaniye batırdı.
prematüreleri kötü düşünerek alma. sağlıklı olsunlar varsın kiloları az olsun. Eymen 2650 aden 2350 doğdu. Bizden bir ay sonra kuzenim doğum yaptı tek bebek haftasında doğdu 2700. Demem o ki kiloya takılmayın. inşallah hastaneden eve dönerken bebekleriniz yanınızda olsun yeter.

Bende insaAllah ihtiyac dogmasin prematureye diyorum ama kilolarindan ziyade saglikli gelisimleri tam vaziyette dogsunlar insaAllah.. nasil olsa zaman icerisinde o kiloyu aliyolar illaki..

biz yatak odasına önü açılır sallanır anne yanı olur beşik aldık meltem mobilyadan. iki beşiğin önününü indirip birleştirdik kare kocaman beşik oldu. 40 gün aynı beşikte yatırdık. 40 tan sonra beşiklerden birini eşimin tarafına diğerini benim tarafıma sabitledik. 2 ay sonra dönerken beşiğin mobilyasına çarpmaya uyanmaya başladılar. 3. ayda kendi odalarına geçirdik bizde. Odamızdaki beşik aşağıda

Eklentiler

• IMG_8068.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 125

Bu yatak baya genis duruyo.. bunda sadece birlikte 2 ay yatabildiler demek... bizde park yatak dusunuyoruz yatak odasina ..bikac ay birada yatsinlar dedik ama sanirim oradada cok yatamicaklar birlikte..

merhaba.9 aylik Yaz ve Guz adinda ikiz kizlarim var..hamileyken cok kafa yormustum neler alabilirim diye...İsime cok yarayanlar oldu..ve kullanmaduklarim..8 aylik dogdular.yogun bakim surecinden sonra..ilk once gogus pompasi ile sutumu sagip verdim...Ana kucagi cok yarayacak bir ihtiyac anneler icin..hayat kurtarici oldu benim icin..puset aldim cocuklar kucukken o da cok isimi gordu..simdilik aklima gelenler bunlar..ikiz bebek buyutmek bir ayricalik..ve gercekten sabir isteyen bir surec..İKİZ ANNELERİ;yasadiginiz her anin tadini cikarmaya bakin..zira gecen gunler geri gelmeyecek

bim in bebek bezini kullaniyorum..Bezi asla disari tasirmiyor..cok sasirdigim bir durum..her bezi kullandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…