Kızlar ben prematüre almamıştım ama dayanamayıp bugun civilimden her ihtimale karşı birer takim aldım eğer kiloları çok az olursa hastaneden çıkarken üstlerinde emanet gibi durmasın diye.eksik kalan süt sağma makinesi onuda lansinosh ikili elektrikli pompa alacağım. Birde doğum sonrası kullanmak için tek Kullanımlık iç çamaşırlari kaldı.gerçi baktıkça eksik çıkıyor sonu gelmiyor bu als vrsin:)))
kizlar bende bebeklere oda yapip ahşap besik almayi düşünüyorum. hani su önü asansörlü sallanabilen besiklerden ddüşünüyorum. sizce nasil olur bi besikler. yatak odasina da sepet beşik alsam diyorum. nasil olacak bilmiyorum. sizler nasil yapacaksiniz
bende oda yapmakta kararli gibiyim.uygun fiyatli ahsap besik bulsam iki yaslarina kadar kullansalar diyorum ama ne olir bilemiyorum tabi ileride. sepet besikler kisa ömürlü oluyor. yakin bir akrabamim ikizleri var 11 ayliklar ve kullanamiyorlar suanda. yada dedigin gibi park besik alip ikini birlikte olk aylar yatirmakta olabilir. arada benimde aklima geliyor bu fikir. ikeadan nasil bisey aldin canimbiz ikeadan iki besik ve iki dolap aldık oda yapmayı düşünüyoruz nasipse canım.. yatak odası konusunda bizde karar veremedik sepet beşik istiyorum ama ömrü kısa diyorlar.. sanırım park yatak alacağız ikisi birkaç ay birlikte yanımızda yatarlar daha sonra yavaştan odalarına alıştırmaya başlarız inşaAllah
Bende sizin beşiğin tekerli ve katlananini gördüm bir sitede onu almayi düşünüyorumEki Görüntüle 1844486
Canim bizim aldigimiz besik ve dolap bu.. bizde 2 yasina kadar kullansalar yeter diyoruz o yuzden cok pahali birsey olmasin dedik baya uyguna geldi..
nerde indirim canım ? ama cidden bana da sen çok fazla aldın gibi geliyor :) güle güle kullansın bebişler :)Bu indirimler iyimi kötümü pek anlamadim kocamin ocagina incir dikmeye calisiyor gibi hissediyorum
Saka bi yana eksik tamamlamak iyi oluyor Rabbim bebeklerimizle kullanacagimiz gunlere ulastirsin insaAllah .. ne heves yaparmis insan... ne keyifli...☺
Aldiklarim ..Eki Görüntüle 1844915 Eki Görüntüle 1844916
nerde indirim canım ? ama cidden bana da sen çok fazla aldın gibi geliyor :) güle güle kullansın bebişler :)
pazar günü 10 da doğum yaptım salı günü 10 da çıkardılar. 2 gece 2 gün gibi düşünelim. Eymen odada yanıma verildi. prematüre çıkış üstüne 2 tulum kirlettik. Aden yoğun bakımda kaldı çıkana kadar. ona sadece eve giderken bir tulum giydirdik. Eymen paşa 2 battaniye batırdı.canım hastane cantasına ne kadar kıyafet konmalı, her bebek için?sen hastanede kaç gün kaldın, ona göre bende ayarlayım. benim hastane çıkışlarım 5er parçalık zaten, ama prematüre almadım. sence almalımıyım? bir türlü elim gitmiyor onlara
Değil.İkiz bebeklerin sağı solu belli olmuyor. Anneleri de erken ağırlaşıyor.Kizlar 20 haftada bebek alisverisine baslasam sizce cok erken mi? Ne dersiniz?
Bende insaAllah ihtiyac dogmasin prematureye diyorum ama kilolarindan ziyade saglikli gelisimleri tam vaziyette dogsunlar insaAllah.. nasil olsa zaman icerisinde o kiloyu aliyolar illaki..pazar günü 10 da doğum yaptım salı günü 10 da çıkardılar. 2 gece 2 gün gibi düşünelim. Eymen odada yanıma verildi. prematüre çıkış üstüne 2 tulum kirlettik. Aden yoğun bakımda kaldı çıkana kadar. ona sadece eve giderken bir tulum giydirdik. Eymen paşa 2 battaniye batırdı.
prematüreleri kötü düşünerek alma. sağlıklı olsunlar varsın kiloları az olsun. Eymen 2650 aden 2350 doğdu. Bizden bir ay sonra kuzenim doğum yaptı tek bebek haftasında doğdu 2700. Demem o ki kiloya takılmayın. inşallah hastaneden eve dönerken bebekleriniz yanınızda olsun yeter.
biz yatak odasına önü açılır sallanır anne yanı olur beşik aldık meltem mobilyadan. iki beşiğin önününü indirip birleştirdik kare kocaman beşik oldu. 40 gün aynı beşikte yatırdık. 40 tan sonra beşiklerden birini eşimin tarafına diğerini benim tarafıma sabitledik. 2 ay sonra dönerken beşiğin mobilyasına çarpmaya uyanmaya başladılar. 3. ayda kendi odalarına geçirdik bizde. Odamızdaki beşik aşağıdakizlar bende bebeklere oda yapip ahşap besik almayi düşünüyorum. hani su önü asansörlü sallanabilen besiklerden ddüşünüyorum. sizce nasil olur bi besikler. yatak odasina da sepet beşik alsam diyorum. nasil olacak bilmiyorum. sizler nasil yapacaksiniz
biz yatak odasına önü açılır sallanır anne yanı olur beşik aldık meltem mobilyadan. iki beşiğin önününü indirip birleştirdik kare kocaman beşik oldu. 40 gün aynı beşikte yatırdık. 40 tan sonra beşiklerden birini eşimin tarafına diğerini benim tarafıma sabitledik. 2 ay sonra dönerken beşiğin mobilyasına çarpmaya uyanmaya başladılar. 3. ayda kendi odalarına geçirdik bizde. Odamızdaki beşik aşağıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?