Tecrübeli ikiz bebek anneleri, bizim içi en gerekli alışveriş listesi çıkarmaya yardım eder misiniz?

Depent in ürününden ben numune almıstım ama gerek kalmadı aslına bakarsan brnce sezeryan için de kullanışlı değil tabi bu beim kişisel görüşüm kullan at dan 5 tane kuşlandım galiba ama oda benm kendi isteğimle biraz fazla titizim günde bitane de kullanabilirsin sana baglı canım

merhaba arkadaşlar otomatik süt sağma makinası alanlar hangi markayı ne kadara aldınız acaba?

Arkadaşlar merhaba,

Ben bugün eksiklerimin bir listesini ayapmaya çalıştım. belki sizinde atladıklarınız olabilir diye paylaşmak istedim.

banyo kovası, maşrapası, küveti.
Bebek ateş ölçeri
pişik önleyici krem.
emzik
bebek emzirme yastığı

kiralamak uzun vadede pahLIYA GELİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM, çalıştığım için bana uzun süre lazım olacak

bende tamda bu yüzden aslında kiralamayı düşündüm :) hızlı olsun diye. birde zamandan tasarruf için çalışırken iyi olur dedim. Ama tabi dediğin gibi pahalıya gelebilir. Bende ilk önce avent in pompayı düşünmüştüm.

yani kiralamaktansa almak daha mantıklı gibi zaten kiralasakta ön takımı satın alacağız hijyen bakımından, kiralamak baya pahalıya gelir gibi geliyor bana, hiç fiyat aldın mı sen? avent ve lansinoh fiyatları daha uygun ama ameda yada medela daha çok öneriliyor gibi onlarda tuzlu tabi

Bebek bezi bence 1 numara alın.
Deepend ise benim vazgeçilmezim oldu. Sitesinden numune isteyebiliyorsunuz. Deneyebilirsiniz.

İkisini de kullanan biri olarak fikrimi söylemek isterim. Ben e Bebek'ten kullan at çamaşır aldım. Deependden numune istemiştim ama erken doğum olunca numune yetişmedi. Hastanede verdikleri ped inanılmaz kaba ve uzun. Kullan ar çamaşırda çok sıkı değil. Afedersiniz ama erkek donu gibi. Benim geceliğime kan geçti 2 günde. Eve geldiğimde deependi aldırdım eşime. Dünya varmış dedim. Beli sıkı toparladı. Ped kaydı mı derdi yok. Kanamaya göre kullan at çöpe.

cevabın için teşekkür ederim numuneyi nereden istiyorsun bir de dependin hangi boyunu aldın?

sanırım aylık kira bedeli 60 tl falandı. Ameda ve madela vardı.

Kizlar ebebekte dr browns urunlerinde %30 indirim var.. alacaklara duyurulur sabah 8e kadar suruyo kampanya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…