- 10 Mayıs 2016
- 471
- 344
- 103
merhaba arkadaşlar otomatik süt sağma makinası alanlar hangi markayı ne kadara aldınız acaba?
merhaba arkadaşlar otomatik süt sağma makinası alanlar hangi markayı ne kadara aldınız acaba?
kiralamak uzun vadede pahLIYA GELİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM, çalıştığım için bana uzun süre lazım olacakben hastane tipi olanlardan kiralamayı düşünüyorum. Şimdilik ama bakalım
kiralamak uzun vadede pahLIYA GELİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM, çalıştığım için bana uzun süre lazım olacak
yani kiralamaktansa almak daha mantıklı gibi zaten kiralasakta ön takımı satın alacağız hijyen bakımından, kiralamak baya pahalıya gelir gibi geliyor bana, hiç fiyat aldın mı sen? avent ve lansinoh fiyatları daha uygun ama ameda yada medela daha çok öneriliyor gibi onlarda tuzlu tabibende tamda bu yüzden aslında kiralamayı düşündüm :) hızlı olsun diye. birde zamandan tasarruf için çalışırken iyi olur dedim. Ama tabi dediğin gibi pahalıya gelebilir. Bende ilk önce avent in pompayı düşünmüştüm.
Bebek bezi bence 1 numara alın.tamamdır çok teşekkür ederim :) aramızda iyiki tecrübeli anneler var :) buarada bir kaç soru daha sorayım; premtüre bek bezi almak gerekir mi? bir de depend diye bir markanın pedli çamaşırları var onlar işimizi görür mü sezeryan sonrası
Biz mustela aldık. Şampuan bize 2 ay gitti. Sonra sebamed aldım ama mustela gibi değil.Herkese iyi haftalar !!!
Şampuan, bebeyagi, vücut temizleyici gibi ürünleri hangi markalardan tercih ettiniz acaba? Cok kararsiz kaldim
İkisini de kullanan biri olarak fikrimi söylemek isterim. Ben e Bebek'ten kullan at çamaşır aldım. Deependden numune istemiştim ama erken doğum olunca numune yetişmedi. Hastanede verdikleri ped inanılmaz kaba ve uzun. Kullan ar çamaşırda çok sıkı değil. Afedersiniz ama erkek donu gibi. Benim geceliğime kan geçti 2 günde. Eve geldiğimde deependi aldırdım eşime. Dünya varmış dedim. Beli sıkı toparladı. Ped kaydı mı derdi yok. Kanamaya göre kullan at çöpe.sanırım depend in ürünüde bunun çamaşır içinde olanı, oda kullanım sonrası yırtılıp atılabiliyormuş. Acaba hangisi daha kullanışlıdır; bu pedden alıp ayrıca kullan at çamaşır mı almak yoksa dependin hazır ürünü mü almak? 3 günde kaçtane kullan at çamaşır kullandın canım?
cevabın için teşekkür ederim numuneyi nereden istiyorsun bir de dependin hangi boyunu aldın?İkisini de kullanan biri olarak fikrimi söylemek isterim. Ben e Bebek'ten kullan at çamaşır aldım. Deependden numune istemiştim ama erken doğum olunca numune yetişmedi. Hastanede verdikleri ped inanılmaz kaba ve uzun. Kullan ar çamaşırda çok sıkı değil. Afedersiniz ama erkek donu gibi. Benim geceliğime kan geçti 2 günde. Eve geldiğimde deependi aldırdım eşime. Dünya varmış dedim. Beli sıkı toparladı. Ped kaydı mı derdi yok. Kanamaya göre kullan at çöpe.
yani kiralamaktansa almak daha mantıklı gibi zaten kiralasakta ön takımı satın alacağız hijyen bakımından, kiralamak baya pahalıya gelir gibi geliyor bana, hiç fiyat aldın mı sen? avent ve lansinoh fiyatları daha uygun ama ameda yada medela daha çok öneriliyor gibi onlarda tuzlu tabi
Kendi sitesinden istedim.cevabın için teşekkür ederim numuneyi nereden istiyorsun bir de dependin hangi boyunu aldın?
gördüm ama malesef 120 lik cam biberon bitmiş bileKizlar ebebekte dr browns urunlerinde %30 indirim var.. alacaklara duyurulur sabah 8e kadar suruyo kampanya..
Bu kampanyalar aksam 8de basliyo ya canim millet hücum ediyo resmen .. gorsem daha erken yazardim bak..gördüm ama malesef 120 lik cam biberon bitmiş bile
hangilerinden almalıyız kızlar? geniş ağız mı dar mı ? birde yedek emzik alacak mıyızBu kampanyalar aksam 8de basliyo ya canim millet hücum ediyo resmen .. gorsem daha erken yazardim bak..
Ben biberonlari philips avent almistim bi 120 ml bi 60ml olarak canim emzikleri de avent sootie aldim 2+2 olarak sanirim yeterhangilerinden almalıyız kızlar? geniş ağız mı dar mı ? birde yedek emzik alacak mıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?