biz ayrı ayrı aldıkgünaydın arkadaşlar, ana kucağı ve puseti ayrı ayrı aldınız de mi ?
günaydın arkadaşlar, ana kucağı ve puseti ayrı ayrı aldınız de mi ?
ayrı ayrı derken ikiz arabası değil de iki ayrı araba aldığımızı kastetmiştim :) yoksa pusetle anakucağı birlikte seçilmeliki arabaya uygun olsun anakucağı. buarada süt sağmamakinasını hangi marka aldın?teşekkürler arkadaşlar, bizde bugün n11 ve e bebekten bayaa alışveriş yaptık.
Yatak, ana kucağı, nemlendirci, bebek bezi 0 numara, ıslak mendil, burun aspratörü, süt sağma makinesi, biberon, emzik, bebek pamuğu, çatlak kremi, pişik kremi şimdilik aklıma gelenler bunlar :) inşallah hayırlısıyla evlatlarımıza da sağlıklı sıhhatli kavuşuruz.
teşekkürler arkadaşlar, bizde bugün n11 ve e bebekten bayaa alışveriş yaptık.
Yatak, ana kucağı, nemlendirci, bebek bezi 0 numara, ıslak mendil, burun aspratörü, süt sağma makinesi, biberon, emzik, bebek pamuğu, çatlak kremi, pişik kremi şimdilik aklıma gelenler bunlar :) inşallah hayırlısıyla evlatlarımıza da sağlıklı sıhhatli kavuşuruz.
süt sağma makinesi avent aldım, yatak derken oyun parkının içinde varmış canım bitane o gelsin bakalım beğenmesem yeni alırız, muhtemelen üstüne ince bi döşek tarzı bişey yaptırıp kullanırız. Şimdilik ortapedik düşünmüyorum.
http://m.n11.com/babylife-70x120-bebek-oyun-parki-park-yatak-besik-P18848108 link bu canım.Yatak odasina bende dusunuyorum bitane park yatak .. icinde olmasi iyiymis.. linkini verebilirmisin baksam bende ona
Oda kurdugunda ahsap mobilya alirsin canim park yatak daha ideal diyolar genelde..Ya kizlar bir kez daha sorayim suan evimizde yer yok belki gelecek yil belki 2 3 yil oda yapma imkanimiz yok. Sizce bu kadar sure icin park yatak mi almaliyim yatak odama yoksa ahsap besik mi hangisini en az 3 yasina kadar kullanabilirim.
Karar vermeedim vallaOda kurdugunda ahsap mobilya alirsin canim park yatak daha ideal diyolar genelde..
Karar vermeedim valla
Ses cikariyor diyorlar ya canim o kafami karistiriyor biraz. Gecen baktik ta park besik fiyatlari mobilya besikle ayni nerdeyse. Ve boyutlari daha büyük gibi geldi bana.Ilerde oda yaptiginda mobilyalarini sifir alirsin .. ahsaplarda sök tak kotu oluyo bence.. biz oda yaptik ama orta yollu bi ahsap besik aldik oraya .. bizimde 2 sene sonra kendi evimize gecme durumumuz var o zamana kadar idare etsin diye.. simdi ahsap alirsanda buyuk hantal bisey degilde daha idareten bisey al bence.. park yatagin iyi tarafi sök tak kaldir bi tarafa.. mobilya gibi asinma derdi yok bence
Ses cikariyor diyorlar ya canim o kafami karistiriyor biraz. Gecen baktik ta park besik fiyatlari mobilya besikle ayni nerdeyse. Ve boyutlari daha büyük gibi geldi bana.
Arastiricaz bakalim canim sallanmayaan besige cesaret edemem canim simdi sallanmak isterse napcazSes cikarma olayini bak bilmiyorum hic.. biz ahsap besikleri ikeadan aldik 279tl ye... eger sallanan bisey dusunmuyosan bakabilirsin onada 60×120 .. cok kucukde degil iride degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?