Tecrübeli ikiz bebek anneleri, bizim içi en gerekli alışveriş listesi çıkarmaya yardım eder misiniz?

arkadaşlar günaydın. Jokerde Funnababy ürünlerinde % 50 indirim var. Ben uyku seti bakıyordum.Normalde fiyatı 350 tl. 175 tl ye geliyor. İnternette bütün ürünler bitmiş. Ancak mağaza stoklarından sorguladığınızda olan illerdeki ürünlerin olduğu mağazaları gösteriyor. Telefonla da teyit edebiliyorsunuz ürünün varlığını. Ben düğn 2 tane uyku setini aldırdım Ankarada buldum istediğim ürünü. Bir bakın isterseniz.

Ben biberonlari philips avent almistim bi 120 ml bi 60ml olarak canim emzikleri de avent sootie aldim 2+2 olarak sanirim yeter

emzikleri birer tane almayı düşünüyorum avent soe

9 da falan gördüm bende tesadüfen ama bitmiş kısmet :)
ben bibebronlara ekstra emzk alacak mıyız diye merak ettim.1. aşama emzik alan diyor ya. bende emzikleri avent soothie aldım hepsi bruadda çok uygun fiyatı oradan bakın 26 tlydi.

ben bibebronlara ekstra emzk alacak mıyız diye merak ettim.1. aşama emzik alan diyor ya. bende emzikleri avent soothie aldım hepsi bruadda çok uygun fiyatı oradan bakın 26 tlydi.

Biberonlara yedek emzik almadim bilmiyorum ki canim bende merak ettim simdi .. ben soothie emzikleri ebebekten indirimden almistim 29tl felandı 3 -5 puan birikmisti ona kullandim hatta o zamanda ☺☺

Biberonlara yedek emzik almadim bilmiyorum ki canim bende merak ettim simdi .. ben soothie emzikleri ebebekten indirimden almistim 29tl felandı 3 -5 puan birikmisti ona kullandim hatta o zamanda ☺☺
bende hiç bilmiyorum canım da yazıyordu dün 1. aşama 2. aşama falan diye bende bilemedim almadım bir dahaki indirimi beklicem

bende hiç bilmiyorum canım da yazıyordu dün 1. aşama 2. aşama falan diye bende bilemedim almadım bir dahaki indirimi beklicem

Emziklerin akıslarina gore mi yedeklesek diyosun yani benim jeton koseli ☺☺ bizdeki biberonlar bir delikli sanirim..

Tecrubeli anneler ne yapti acaba bu konuda ..

aynen bende ordan alacam sepete ekledim baska ihtiyaçları belirlemeyi bekliyorum :) dr. brown 120lik cam biberon alacagım, onun fiyatıda hepsiburada da daha uygun. biberona şimdilik ektra emzik düşünmüyorum yenidoğana uygundur heralde biberonla gelen

canım bak ürün tanıtımında böyle yazmışlar;
Patentli bir ürün olan DR.BROWN biberonlar, çoğu biberonda ortaya çıkan vakum ve hava kabarcıklarının oluşmasını önleyerek bebeklerde gaz sancılarını azaltır. Kusmayı minimum seviyeye indirir. Aşırı emme gücü gerektirmediği için orta kulakta sıvı birikmesini önler. Bebeğin mamayı rahat emmesini sağlar. Mama veya sütün hava ile temas etmesini önleyerek C, A ve E vitamin kaybını önlemeye yardımcı olur.

Özellikleri:

Paket İçeriği:Biberon- 1 numara emzik-koruyucu kapak-fırça
Temizleme Özellikleri:Kaynatılabilir
Hitap ettiği Yaş Aralığıoğumdan itibaren
İçerikCam-prolipropilen-silikon

Üretim Yeri :Amerika Birleşik Devletleri

yani içerisinde 1 numaralı emzik varmış zaten

Emziklerin akıslarina gore mi yedeklesek diyosun yani benim jeton koseli ☺☺ bizdeki biberonlar bir delikli sanirim..

Tecrubeli anneler ne yapti acaba bu konuda ..
Bende o yuzden sordum gerekli mi diye? Kacar biberon aldin sen? 2 ser alsak yeter mi ki?2 doktor browns 2 avent alayim diyorum emzik aldim 2 serli soothie ama 1 er tanede basit emzik alcam marketlerde oluyro ya.
Bende bilmeyince tereddut ettim canim ya. Birde benim korkum kaynatirken yakarsak falan diye yedek mi dursa diye düşündüm
O zaman yenidogan icin uygun demektir dimi? Peki biberonu genis agizli mi alcaz dar agiz olandan mi farklarini da bilmiyorum ki hic?

Canim benim aldiklarim bunlar 2 ser tane aldim ikisinede..
Ilk etapta yeterli olur diye dusunuyorum bunlar..

umuttttt ben 120 mllik camdan 2 tane alacagım. baslangıç için 240-260 mllik almayı düşünmüyorum çünkü onlar bildiğim kadarı sıfır aydan itibaren kullanılmıyor yani 6 ay falan için olmalı çünkü ebatı yenidoğana göre büyük, dolayısıyla başlığıda farklı olarabilir, ihtiyaç olursa daha sonra 2 tane daha 12o lik alırım, önemli olan ilk etapta kullanılacak olanın elimizde olması, büyük ebatları yada ilaveleri bebişler doğduktan sonrada alabiliriz demi :) tabni bu benim görüşüm. sterile edilebilmesi daha kesin diye cam alıyorum zaten, yakmazsın ya bir şey olmaz.

benben00 sen öyle deyince şimdi baktımda yanlış yazmışım ölçüleri ben 125ml ve 260 ml almışım... ama benim aldığım 260lık ucu itibariyle yenidoğan olarak geçiyo.. 6 aydan itibaren değil yani.. onu daha çok mama için kullanmayı düşünüyorum diğerini sağdığım süt için inşaAllah ...birazda büyük almamın sebebi bikaç ay sonra emzik kısmını değiştirip kullanmaya devam etmek istiyorum hani ikitane aynı boy almaktansa diye düşündüm ama bakalım işimi görür heralde.. neticede acemiyiz bu konuda.. :)

ayrıca yakma konusu benimde aklıma geldi ama şöyle düşündüm onuda ... katkısız bir deterjan alıp (ebebekte var görmüştüm emzik ve biberon için) onunla yıkayıp bir kaynar suyun içine sokup çıkarsak yeter bence.. umuttttt

Dogru diyorsun canim sanki bir dhaa glhic birsey alamayacakmsiim gibi dusunuyorum ben niyeyse en guzeli 2 ser tane alip gerisi icin beklemek galiba.
Mantikli canim yabende su mikrodalga kutusundan alicam strerilize icn. Orada yaparim. Deterjan ne akdar katkisiz da dese almam ya sonucta surekli kullanicaz

mikrodalgam var aslında bak onı hiç düşünmemiştim öylede yapabilirim söylediğin iyi oldu alternatif ...

30 40 lira kaplar canim emzik biberon herseyi steril ediyor hatta oyuncakalri bile koyariz
ama mikrodalga kullanmak sağlıklı mı canım acaba? ben mikrodalgamı bebekleri öğrendiğimden beri hiç kullanmadım, kaldırdım hatta, çalışırken falan etrafında olmamaya dikkat ederdim zaten. bu arada mama hazırlama yada ısıtmada veya süt ısıtmada kullanmaya karşı da temkinli olunması gerek. bence en garantisi eski usul kaynar su da temizlemek

Mama hazirlamak icin falan kullanmam canim bende mikrodalga calisirken odadan cikiyorum pek calistirmiyoruz zaten ama mecbur kaldigimiz zamanlar oluyor. Ama steril edip havalandirdiktan sonra sorun olur mu arastirmak lazim. Onu kullanan cok anne okudum forumda. Yada dedigin gibi en guzeli kaynatmak

Kızlar ben arada bakıyorum size vaktim oldukça. Biberon için ilk aldığınız zaten 0-3 ay arası oluyor sonra yeni biberon emziği alıyorsunuz çünkü hem deforme oluyor hem az akıyor ve bemişler sinir oluyor sterilize için valla ben annem usulü kaynatıyorum eskiden sterilizasyon yoktu. İnanın o alete o kadar para çok yazık kenarda kalıyor. Ka, kişi ile konuştum alanlar hep pişman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…