Tecrübeli ikiz bebek anneleri, bizim içi en gerekli alışveriş listesi çıkarmaya yardım eder misiniz?

Arastiricaz bakalim canim sallanmayaan besige cesaret edemem canim simdi sallanmak isterse napcaz
ayy bende ayni düsüncedeyim canim. sallanmayan ahsap besikler daha güzel derin görünüyor ama ya sallaayi seven bebekler olursa ne olucak. bazi bebekler sallanmya alistiriliyor bazilari ds seviyor bakalim bizimkiler nasil olacak

ayy bende ayni düsüncedeyim canim. sallanmayan ahsap besikler daha güzel derin görünüyor ama ya sallaayi seven bebekler olursa ne olucak. bazi bebekler sallanmya alistiriliyor bazilari ds seviyor bakalim bizimkiler nasil olacak
Esimle bugun cok dusunduk odalari olana kadar en mantiklisi park besik dedik kanz in bir modelini begendik. Gidip bakicaz 2 tane alicaz

canım 2 prk yatağı nasıl sıgdıracaksın yatak odana, onlar biraz daha geniş duruyor çünkü
Canim 4 ay birini salonda kullanicam digerini yatak odasinda. 4.aydan sonrada komidinlerin önüne koyucam yatak odam cok ufak degil. Tabi sifonyerde cikacak odadan.

Deterjan olarak hangisini tercih ettiniz hem marka olarak hem de yapısı olarak? Yani Granül mü, sivi deterjan mi nasil ?

hacı şakir sabun tozu nasıl acaba kızlar

Kızlar her ikiz anne is sallanan beşik almaya mahkumdur şaka bi yana ben ikna dan tahta beşik aldım hatta 2 kademeli iyi hoş da bacım biri kolik gaz sancılı ona sallanan beşik aldım onu sallarken arada diğerde bindi e ne oldu ona da sallanan aldık otomatik bu sefer tahtalar ise dönence için oyun alanı ve diğeri alt açma yeri oldu duruyor

Ama eninde sonunda onalar geçecekler sallayanlar 13 kg max kaldırıyor ondan çok kasmayın kendinizi
Ben saldım valla evde 4 beşik var odayı hayal edin başka ısır zıvır almadım elbiseleri de benim şifonyere koydum 5 çekmeceli yetti

Deterjanı roxy kullandım halada kullanıyorum bu ay yeni yeni salim yumuşatılıyordu başladım ıslak mendili de unibaby pamuk mendil aldım çok ememnınun aklınızda olsun

Kizlar sut uretimi artirmak icin en iyi dogal urun nedir? Gecen sutum cok cok azdi arttirabilmek icin bir avuc ilac kullaniyordum ki onlarda pek ise yaramadi. Neyi onerir siniz?

Kizlar sut uretimi artirmak icin en iyi dogal urun nedir? Gecen sutum cok cok azdi arttirabilmek icin bir avuc ilac kullaniyordum ki onlarda pek ise yaramadi. Neyi onerir siniz?
canim benim yakin bir akrabanin da ikizleri vardi. bol bol hurma, gunde iki üc bardak rezene cayi iciyordu

Sallanan park yatak aldik biz de iki tane gayet kullanisli kanz marka icine de yatasin ortopedik yatagini aldik .

şu süt sağma pompaları işine bir el atsak beraber? zaman daraldı çok kararsızım; kimi medela iyi diyor kimi kötü avent ve lansinoh içinde biri iyi diyorsa diğeri kötü. ne yapacağım bilemedim pek ucuz şeylerde değil nihayetinde ?

Ben daha önce yazdım mı hatırlamıyorum kafa kalmadı yazdıysam da ben avnt aldım çok memnun kaldım hastanede ameda mı ne verdiler hiç işe yaramamıştı yara yaptı bende avent ise masaj yapıyor gibi çekiyor tabi siz bilirsiniz yinede. İndirimde 200 e felan alırsınız e Bebek'te oluyor ara ara

cevabın için çok teşekkür ederim, aventin teklisi mi sizdeki? evet avent için acıtmıyor sessiz demişler ama kimileride hızlı sağamıyor uğraştırıyor demiş, siz memnunsunuz demekki aklımda bulunsun

Ben Madela kullandim memnun kaldim ama tekliydi. Tekrar alirsam kesinlikle ciftli alirim.

kızlar hastane valizinin içine bebeklerin kıyafetlerini düzenli koyabilmek için ayrı ayrı keseler düşünüyorum.. hani orda ararlarken karışmasın herşey diye... kumaş yada tül den olabilir .. o keseleri nerden bulurum ki .. fikri olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…