canım ben kumaşcıdan tül aldım 2 metre 5 lira tutu ondan dikicem evde oturuken yaparsın 1 saatini bile almaz.kızlar hastane valizinin içine bebeklerin kıyafetlerini düzenli koyabilmek için ayrı ayrı keseler düşünüyorum.. hani orda ararlarken karışmasın herşey diye... kumaş yada tül den olabilir .. o keseleri nerden bulurum ki .. fikri olan varmı?
canım ben kumaşcıdan tül aldım 2 metre 5 lira tutu ondan dikicem evde oturuken yaparsın 1 saatini bile almaz.
kızlar hastane valizinin içine bebeklerin kıyafetlerini düzenli koyabilmek için ayrı ayrı keseler düşünüyorum.. hani orda ararlarken karışmasın herşey diye... kumaş yada tül den olabilir .. o keseleri nerden bulurum ki .. fikri olan varmı?
Aslinda olabilir iyi dedin canim son care o olsun aklimda.. kese gibi seyler eminonude vardir ama ben oraya gidecek guce kuvvete pek sahip degilim artik..Can'ım ben yapışkanlı poşetlere koymuştum. Kıyafet koyuyor ya tekstilciler. Bir mağazadan rica etmiştim bir tomar vermişti. Üzerlerine etiket yapıştırmıştım. Prematüre hastane çıkışı. Normal hastane çıkılı diye
hoşgeldin canım. Biz e bebek ve n11 den sipariş verdik, sorunsuz geldi, hepsi burada ve gittigidiyor önceden alışveriş yaptığım siteler.Gebeligimin ilk anindan beri kasik ve kalca agrisi çekiyorum 5 ay evden cikmadim diyebilirim neredeyse 5. Ayim dolunca agrilar eskisi gibi siddetli degil simdide agirlastim cabuk yorulmaya basladim nasil alisveris yapicam bilmiyorum :) bildiginiz guvenilir internet siteleri varmi
Gebeligimin ilk anindan beri kasik ve kalca agrisi çekiyorum 5 ay evden cikmadim diyebilirim neredeyse 5. Ayim dolunca agrilar eskisi gibi siddetli degil simdide agirlastim cabuk yorulmaya basladim nasil alisveris yapicam bilmiyorum :) bildiginiz guvenilir internet siteleri varmi
hoşgeldin cnm. e bebek,unnado,hepsiburada,toker bebe,baby corner,trendyol alışveriş yapıp memnun kaldığım siteler.. ben neredeyse herseyi netten aldım, çok rahat ettim.Gebeligimin ilk anindan beri kasik ve kalca agrisi çekiyorum 5 ay evden cikmadim diyebilirim neredeyse 5. Ayim dolunca agrilar eskisi gibi siddetli degil simdide agirlastim cabuk yorulmaya basladim nasil alisveris yapicam bilmiyorum :) bildiginiz guvenilir internet siteleri varmi
Ay canim ciddimisin ya ben guvenemiyorum hic yapmadim oyuzden tedirginim kaliteli oluyormu urunlerhoşgeldin cnm. e bebek,unnado,hepsiburada,toker bebe,baby corner,trendyol alışveriş yapıp memnun kaldığım siteler.. ben neredeyse herseyi netten aldım, çok rahat ettim.
neden olmasın ki markalarını bildikten sonra, kaliteyi ucuza alıyorsun. Zaten bilmediğim ürünleri almıyorum ki, baby cornerden kendi ürünlerini aldım, toker bebeden de. Hepsiburada dan dr. brown biberon, prima premium bez falan aldım, trendyoldan mothercare takımları aldım, e bebek zaten avantajlı kampanyaları oluyor, eksikler için sürekli bakıyorum. tavsiye ederim. benim bu şekilde eksiğim baya azaldı. gecelik pjamalarını mı da internetten aldım mesela. ama ben alışkınım normaldede netten alışverişi çok yaparım, olmadı begenmedim mi geri gönderirim bu kadar basit :)Ay canim ciddimisin ya ben guvenemiyorum hic yapmadim oyuzden tedirginim kaliteli oluyormu urunler
Canim bende baslasam artik cok tedirginim nerden baslasam acaba almaya once emzik biberon vs oyle seylerle mi basliyim acabaneden olmasın ki markalarını bildikten sonra, kaliteyi ucuza alıyorsun. Zaten bilmediğim ürünleri almıyorum ki, baby cornerden kendi ürünlerini aldım, toker bebeden de. Hepsiburada dan dr. brown biberon, prima premium bez falan aldım, trendyoldan mothercare takımları aldım, e bebek zaten avantajlı kampanyaları oluyor, eksikler için sürekli bakıyorum. tavsiye ederim. benim bu şekilde eksiğim baya azaldı. gecelik pjamalarını mı da internetten aldım mesela. ama ben alışkınım normaldede netten alışverişi çok yaparım, olmadı begenmedim mi geri gönderirim bu kadar basit :)
Canim bende baslasam artik cok tedirginim nerden baslasam acaba almaya once emzik biberon vs oyle seylerle mi basliyim acaba
ben önce tekstille başladım, sonra nevresim alez küvet havlu falan. ağız bezi ve omuz bezi diktirdim bolca. battaniyeler dikildi örüldü falan. beşikler alındı, arabaları da. sonra deterjanı bezi şampuanı falan aldım. kıyafeti bitirdim derken birkaç prematüre kıyafet aldım. biberon ve emziki geçenlerde aldım. anne için gecelik pjama gögüs pedi kremi emzirme atleti, yastığı. şuanda en büyük eksiğim süt pompası ona karar veremedim bir de hastne odası süslemelerine bakıyorum. pek bir eksiğim kalmadı gibi. Sonuçta elzem olanları alalım doğumdan sonrada alınır nasılsa. Sipariş ver çat 2 güne kapında gezme derdi yok :) neyi uygun bulursan ondan başla.Canim bende baslasam artik cok tedirginim nerden baslasam acaba almaya once emzik biberon vs oyle seylerle mi basliyim acaba
Canim tesekkur ederim bende bu dogrultda ilerliyeyim insallah e bebeke uye oldum hemen diger sitelere de bakmaya basladim birde su sorum var tekstilde tercih ettiğiniz markalar neler kaliteliben önce tekstille başladım, sonra nevresim alez küvet havlu falan. ağız bezi ve omuz bezi diktirdim bolca. battaniyeler dikildi örüldü falan. beşikler alındı, arabaları da. sonra deterjanı bezi şampuanı falan aldım. kıyafeti bitirdim derken birkaç prematüre kıyafet aldım. biberon ve emziki geçenlerde aldım. anne için gecelik pjama gögüs pedi kremi emzirme atleti, yastığı. şuanda en büyük eksiğim süt pompası ona karar veremedim bir de hastne odası süslemelerine bakıyorum. pek bir eksiğim kalmadı gibi. Sonuçta elzem olanları alalım doğumdan sonrada alınır nasılsa. Sipariş ver çat 2 güne kapında gezme derdi yok :) neyi uygun bulursan ondan başla.
Canim e bebekten aldigin tekstil urunleri kaliteli oluyormu bilhassa kendi urunleriSitelerdeki indirimleri takip ederek baslamani tavsiye ederim.. ozellikle ebebekte ciddi indirimler oluyor %30 %50 ve bazen tekstilde %80 bile oluyor aklinda olsun
ben tekstilde mothercare, chicco ve baby corner aldım. e bebek in kendi markası dediğin baby kids sanırım ondan battaniye almıştım indirimdeyken güzeldi. Aslında bir kaç parçadan prematüre kıyafetini almıştım ama çok küçüktüler ve hiç esnemiyorlardı o yüzden iade edip baby corner aldım onuda. bence kıyafet çok alma yeni doğan, sıfır-1 aylık falanlar olsun elinde sonrada beğenir alırsın, yani 3 ayın üstünü stok yapma derim zaten mevsimde değişir o zamana kadar. başka sormak istediğin olursa yine yaz.Canim tesekkur ederim bende bu dogrultda ilerliyeyim insallah e bebeke uye oldum hemen diger sitelere de bakmaya basladim birde su sorum var tekstilde tercih ettiğiniz markalar neler kaliteli
Canim cok tesekkur ederim inan benimde tercihim o yonde olur muhtemelen bildigimiz markalar sonucta chicco biraz tuzlu onuda indirimden almaya calisicam prematurw takim ne kadar alayim fazla almama gerek olmaz sanirim sen kac takim aldin canimben tekstilde mothercare, chicco ve baby corner aldım. e bebek in kendi markası dediğin baby kids sanırım ondan battaniye almıştım indirimdeyken güzeldi. Aslında bir kaç parçadan prematüre kıyafetini almıştım ama çok küçüktüler ve hiç esnemiyorlardı o yüzden iade edip baby corner aldım onuda. bence kıyafet çok alma yeni doğan, sıfır-1 aylık falanlar olsun elinde sonrada beğenir alırsın, yani 3 ayın üstünü stok yapma derim zaten mevsimde değişir o zamana kadar. başka sormak istediğin olursa yine yaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?