Tecrübeli ikiz bebek anneleri, bizim içi en gerekli alışveriş listesi çıkarmaya yardım eder misiniz?

Canim cok tesekkur ederim inan benimde tercihim o yonde olur muhtemelen bildigimiz markalar sonucta chicco biraz tuzlu onuda indirimden almaya calisicam prematurw takim ne kadar alayim fazla almama gerek olmaz sanirim sen kac takim aldin canim
chicco mothercare e göre baya uygun oluyor :) inidirmden 5li hastane çıkışını 30 tl ye almıştım, indirimi bekle. prematüre baby cornerden birer adet 4lü hastane çıkışı aldım, birer adette ayrıyeten tulum ve cıtcıtlı body. e bebek indiriminden hepsi çok ucuza geldi.prematureyi fazla alma önemli olan küçük doğarlarsa içine düşmesinler, hastaneden güzel çıksınlar yoksa eve geldikten sonra normal yenidoğanları da giyerler zaten yaz bir body ve corap ile yeter gündüz

Arkadaslar abc desinng zoom marka ikiz bebek arabasi hakkinda bilgisi olan varmi acaba yada onerebileceginiz bir marka benim bu soyledigim marka hosuma gidiyor ama ilk defa gordum nette bilmiyorum tabi

Canim benim bicirlar kis bebegi olacaklar nasipse insallah birer takim alayim ozaman monher care daha mi pahali normalde

Kizlar birazonce hepsiburadadan besik icin yataklarimizida aldik .. insaAllah memnun kaliriz.. Rabbim yavrularimizi saglikla yatirmayi nasip eder insaAllah

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-26-14-34-23.webp
    9 KB · Görüntüleme: 64
kızlar önümüzdeki bir iki hafta için banyo malzemelerini almayı düşünüyoruz banyo küvetinin içine bu hamağı alayım diyorum.. bi arkadaş aldı burdan diye hatırlıyorum.. siz ne yaptınız file mi aldınız yoksa hamak mı?

açıkçası bunlar bana biraz gereksiz kalabalık yaratıyor gibi geliyor, tabi kullanan daha iyi bilir file aldım ben ama zaten başlarda 2 kişi yıkayacağı için o bile kullanılmaz heralde

açıkçası bunlar bana biraz gereksiz kalabalık yaratıyor gibi geliyor, tabi kullanan daha iyi bilir file aldım ben ama zaten başlarda 2 kişi yıkayacağı için o bile kullanılmaz heralde
40 gün iki kişi yıkarızda sonrası ihtiyaç olurmu acaba ? bende en çok gereksiz kalabalık olmasından tereddüt ediyorum aslında..

Bence bu guzel canim bende bunun köpüklü kenara takilanlari var ya ondan almayi dusunuyorum iki kisi bile olsa iki bebegi yikamak zor pratik birseyelr sart

kızlar gitti gidiyorda chicco hastane çıkışları ve bi kaç değişik üründe indirim var, bakmak isterseniz iyi fiyatlar.

onuda gördüm aslında o daha mı pratik olur dersin
Bugun e bebekte kuve tlerde falan indirim vardi ben aldim canim o kopuklu fileden aldim digerinde pek yorum yoktu o kopuklu file usutmuyor iyi oluyor falan demisler ben ona guvenip aldim

bende onun desenli olanını alıyorum ayaklıya göre daha az yer kaplar düşüncesiyle.. küveti kovası maşrapasıyla birlikte..

birde şampuan ve bebek yağı almayı düşünüyorum .. kafamda en baştan beri sebamed var ama onuda alsammı diyorum aradan çıksa.. onlardada 2. ürüne indirim var

Bende biraz once bebislerimin kuvetini kovasini masrapasini ve icinin kopuklu filesini aldim ☺ bu dosya kapandi.. 1 adet camasir filesi.. dalin camasir deterjani ve lansolin gogus kremini ve depend tek kullanimlik camasirla birlikte eksiklerimi nerdeyse bitirdim gibi gorunuyor.. geriye sampuan ve bebe yagi kaldi.. onu sebamed dusunuyorum bastan beri ama mustelada aklim birazda .. kararsizim baya.. ha birde gecelik ve pijama da almam lazim.. eksikler bitmiyomus ya☺☺

Rabbim yavrularimizla saglikla kullandigimiz gunlere ulastirsin insaAllah ☺

Bende desenli aldim o şeffaf olanin desenlisinden. Masrapa kova ve küvet
Dependi bende aldim galibasut saklama poseti aldim birde lansinohun. Dalin migrosta daha ucuz canim ben o yuzden oradan alicam aklinda olsun. Ben sampuani uni baby yenidogan aldim ama bende sebamed de alicam galiba. Gecelik aldim iki tane bende bir pijama alicam bakalim artik hep bayram dönüşü. biz daha büyuklere hic baslamadik dönüşte artik beşik puset araba falan alicaz sonra da yikayip ütuleyip çanta hazirlicam

Bi sampuan bebe yagi kaldi bebislere.. simdilik oyle gorunuyo gibi.. buyukler daha kolay canim yeterki karar verilmis olsun biz onlari hallettik gerci ama.ufsk tefek seyler daha oyalayici.. persembe gunu kontrol icin gittigimde geceligimi ve pijama takimimi alinca bende bayram donusu cantami hazirlamayi dusunuyorum insaAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…