Tecrübeli ikiz bebek anneleri, bizim içi en gerekli alışveriş listesi çıkarmaya yardım eder misiniz?

Ben erken doğum teşhisi ile hastaneye yattığımda annemler Kadir has tan bir gecelik almışlar. Yarım kol kolları tül eteklerinde ikiz Bebek figürü var. Çok beğenmişti herkes. Bakmanı tavsiye ederim.

ay bende alacaktım ama akşam misafirim vardı burayada orayada hiç bakamadım, kaça aldınız kızlar?

Ben erken doğum teşhisi ile hastaneye yattığımda annemler Kadir has tan bir gecelik almışlar. Yarım kol kolları tül eteklerinde ikiz Bebek figürü var. Çok beğenmişti herkes. Bakmanı tavsiye ederim.

Evet bende kadir hasta gordum gecelik ve pijamalar hosuma gitmisti hatta☺☺ ordan alicam canim persembe randevuya gittigimde insaAllah☺

Insallah canim biz hic birseye karar veremedik gormeyince olmuyor yasadigimiz yerdede cok bebek magazasi yok. Gecen chicco da gorduk park besik boyutlari da cok hosuma gitti belki ona karar veririz. Memlekete gidince oralarda gezicez artik gezebildigimiz kadar. Alabildiklerimizi alicaz

arkadaşlar bebek maması aldınız mı? Hangi marka düşünüyorsunuz?

Aynen canim gormeden olmuyo .. kucuk parcalari hallettiysen geri kalanida memlekette halledersiniz insaAllah

Ya kizlar bir kez daha sorayim suan evimizde yer yok belki gelecek yil belki 2 3 yil oda yapma imkanimiz yok. Sizce bu kadar sure icin park yatak mi almaliyim yatak odama yoksa ahsap besik mi hangisini en az 3 yasina kadar kullanabilirim.
Canım bence park al çünkü işin bittiğinde kaldiryorsun yer kaplamıyor çocuk zaten 3 yaşına kadar çok rahat yatar ben iki yaşında ayırdım kızımı yanımdan eğer oda takımı almasak en az bir yıl daha yazardı

Ahşap çok hoşuma gittiği halde sırf alandan tasarruf ve hafif olduğu için bunu tercih ettik birde kiracıysan hiç düşünme derim

Sanirim iki tane park yatak alicaz canim chicco da begendik boyutu da güzeldi bakalim bayramdan sonra karar vericez

Yenidogan 0-3 ay agirlikli aldik canim cogumuz.. oncelikli ihtiyac onlar neticede.. ben 3-6 6-9 da ama onlar az sayilir..

Yenidogan 0-3 ay agirlikli aldik canim cogumuz.. oncelikli ihtiyac onlar neticede.. ben 3-6 6-9 da ama onlar az sayilir..
canım sen depend aldım demiştin yanılmıyorsam? geldi mi denedin mi nasıl kalın birswy mi? ben numune istedim ama gelmedi henüz, kararsızım depend mi alsam yoksa kullan at çamaşırların içine canped mesane pedi mi alsam

Evet depend aldim ama henuz gelmedi canim.. ama daha onceden alan bi arkadas vardi burda diye hatirliyorum umuttttt G ghdente kizlar sizler biri almisti sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…