- 13 Eylül 2015
- 366
- 424
- 23
- 41
Bi sampuan bebe yagi kaldi bebislere.. simdilik oyle gorunuyo gibi.. buyukler daha kolay canim yeterki karar verilmis olsun biz onlari hallettik gerci ama.ufsk tefek seyler daha oyalayici.. persembe gunu kontrol icin gittigimde geceligimi ve pijama takimimi alinca bende bayram donusu cantami hazirlamayi dusunuyorum insaAllah..
ay bende alacaktım ama akşam misafirim vardı burayada orayada hiç bakamadım, kaça aldınız kızlar?bende onun desenli olanını alıyorum ayaklıya göre daha az yer kaplar düşüncesiyle.. küveti kovası maşrapasıyla birlikte..
birde şampuan ve bebek yağı almayı düşünüyorum .. kafamda en baştan beri sebamed var ama onuda alsammı diyorum aradan çıksa.. onlardada 2. ürüne indirim var
Ben erken doğum teşhisi ile hastaneye yattığımda annemler Kadir has tan bir gecelik almışlar. Yarım kol kolları tül eteklerinde ikiz Bebek figürü var. Çok beğenmişti herkes. Bakmanı tavsiye ederim.
Aynen kos canim☺☺☺Neyse devam ediyormuş :)
Insallah canim biz hic birseye karar veremedik gormeyince olmuyor yasadigimiz yerdede cok bebek magazasi yok. Gecen chicco da gorduk park besik boyutlari da cok hosuma gitti belki ona karar veririz. Memlekete gidince oralarda gezicez artik gezebildigimiz kadar. Alabildiklerimizi alicazBi sampuan bebe yagi kaldi bebislere.. simdilik oyle gorunuyo gibi.. buyukler daha kolay canim yeterki karar verilmis olsun biz onlari hallettik gerci ama.ufsk tefek seyler daha oyalayici.. persembe gunu kontrol icin gittigimde geceligimi ve pijama takimimi alinca bende bayram donusu cantami hazirlamayi dusunuyorum insaAllah..
Insallah canim biz hic birseye karar veremedik gormeyince olmuyor yasadigimiz yerdede cok bebek magazasi yok. Gecen chicco da gorduk park besik boyutlari da cok hosuma gitti belki ona karar veririz. Memlekete gidince oralarda gezicez artik gezebildigimiz kadar. Alabildiklerimizi alicaz
Ben almayi dusunmuyorum dogum sonrasinda esim gider alir hangi marka derlerse diyearkadaşlar bebek maması aldınız mı? Hangi marka düşünüyorsunuz?
Canım bence park al çünkü işin bittiğinde kaldiryorsun yer kaplamıyor çocuk zaten 3 yaşına kadar çok rahat yatar ben iki yaşında ayırdım kızımı yanımdan eğer oda takımı almasak en az bir yıl daha yazardıYa kizlar bir kez daha sorayim suan evimizde yer yok belki gelecek yil belki 2 3 yil oda yapma imkanimiz yok. Sizce bu kadar sure icin park yatak mi almaliyim yatak odama yoksa ahsap besik mi hangisini en az 3 yasina kadar kullanabilirim.
Sanirim iki tane park yatak alicaz canim chicco da begendik boyutu da güzeldi bakalim bayramdan sonra karar vericezCanım bence park al çünkü işin bittiğinde kaldiryorsun yer kaplamıyor çocuk zaten 3 yaşına kadar çok rahat yatar ben iki yaşında ayırdım kızımı yanımdan eğer oda takımı almasak en az bir yıl daha yazardı
Ahşap çok hoşuma gittiği halde sırf alandan tasarruf ve hafif olduğu için bunu tercih ettik birde kiracıysan hiç düşünme derim
ben 0 ay 1 ay yenidoğan 0-3ay aldım. 3 aylık diye geçende var. ama hiç 6 9 aylık falan almadım. gerek yok şimdiden. Zaten kışa denk gelecek o grupArkadaslar iyi aksamlar ilk etapta zibin tulum body alt ust takimlari 0 3 aymi aldiniz
canım sen depend aldım demiştin yanılmıyorsam? geldi mi denedin mi nasıl kalın birswy mi? ben numune istedim ama gelmedi henüz, kararsızım depend mi alsam yoksa kullan at çamaşırların içine canped mesane pedi mi alsamYenidogan 0-3 ay agirlikli aldik canim cogumuz.. oncelikli ihtiyac onlar neticede.. ben 3-6 6-9 da ama onlar az sayilir..
canım sen depend aldım demiştin yanılmıyorsam? geldi mi denedin mi nasıl kalın birswy mi? ben numune istedim ama gelmedi henüz, kararsızım depend mi alsam yoksa kullan at çamaşırların içine canped mesane pedi mi alsam
Canim bende aldim ama gelmedi daha kullanan herkes memnun cok rahat ettim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?