Tecrübeli ikiz bebek anneleri, bizim içi en gerekli alışveriş listesi çıkarmaya yardım eder misiniz?

nette arastırdıgımda kimiside cok kalın falan demişte acıkcası hangisi rahat olur bilemedim. orta boyunumu aldınız

Zaten icinde 10 adet var canim ekstra olarak bi pakette digerinden alinabilir pedle birlikte ondanda bulundurabilirz ben oyle yapmayi dusunuyorum her ihtimale karsi

Evet depend aldim ama henuz gelmedi canim.. ama daha onceden alan bi arkadas vardi burda diye hatirliyorum umuttttt G ghdente kizlar sizler biri almisti sanki...
evet bende aldım kızlar ben büyük boy yazandan aldım :) çok iri değilim ama basenliyim azcık :) bu arada basenlerim ve bacaklarımda çatlaklar başladı göbeğimde henüz yok ama ordada olur yakında.

Bende o sebepten tercih ettim canim genelde yorumlari iyi olan bi urun..
Geldi mi canim urunlerin benimkilerin hepsi geldi cok guzellerama filenin takma yerleri biraz buyuk gibi daha gergin olsa daha iyi olurdu
nette arastırdıgımda kimiside cok kalın falan demişte acıkcası hangisi rahat olur bilemedim. orta boyunumu aldınız
Canim ben orta boy almistim bugun geldi cok kalin degil bebek bezi tarzi. Ama kanama fazla olabiliyormus bazen ancak yeter ben suan 76 yim dogumdan sonra da bu kiloda falan olurum rahat olur gibi geldi boyutu.

Geldiler canim bugun.. Bende cok begendim.. ben kuveti ve fileyi ayni marka aldim.. babyjem.. simdi denedim gayet iyi oldu gibi geldi bana ama gerginlik acisindan..

Geldiler canim bugun.. Bende cok begendim.. ben kuveti ve fileyi ayni marka aldim.. babyjem.. simdi denedim gayet iyi oldu gibi geldi bana ama gerginlik acisindan..
Benimde ikiside babyjem canim ayni urunleri almışız basta iyi gelir ama dun biri yazmisti bebekler agirlastikca file çöküyor diye. Gerginlik 2 3 kilo iken normal olur ama 6 7 kiloya çıkınca dibe çöker gibi

Benimde ikiside babyjem canim ayni urunleri almışız basta iyi gelir ama dun biri yazmisti bebekler agirlastikca file çöküyor diye. Gerginlik 2 3 kilo iken normal olur ama 6 7 kiloya çıkınca dibe çöker gibi

Olabilir canim haklisin bikac ay sonra dedigin gibi olabilir .. tutturma yerindeki lastiklere bagli gerci o birazda .. salicakmi kendini gorucez.. olmadi ilerdr baska bi file daha ilk 6 ay goturur bu bizi heralde ya

Olabilir canim haklisin bikac ay sonra dedigin gibi olabilir .. tutturma yerindeki lastiklere bagli gerci o birazda .. salicakmi kendini gorucez.. olmadi ilerdr baska bi file daha ilk 6 ay goturur bu bizi heralde ya
Ins canim

Merhabalar hamişler
Araniza yeni katildik ikizlerimle cok heycanli gunlerdeyiz ins. Hepimizde hayirli ve saglikli bir sekilde minnaklarimizi kucagimiza aliriz. Sohbetlerinizi aksamsan beri belirli bir yere kadar okudum. MasAllah cok donanimli ve arastirmali alisverisler yapiyorsunuz ne guzel. Benim prenseslerimin daha birseyleri yok var ama cok az anneleri 1 er sapka ordu 1 er elbise ordu ( bu orguleride ilk zamanlar evde baslayip ormustum ) 1 er yarim kol citcitlilari 3 er adet eldivenleri 1 er adet minnak sapkalari 3 lu 1 er adet minnak coraplari 2 ser adet suslu 3 6 ay coraplari ve 3 6 ay babamizin istegi uzerine aldgimz kot şortlari var baska da biseyimz yok nasil nerden baslayacagimi da bilmiyorum etrafimda cok oneri veren var ama birazda maddi olarak toplu mu yapsak diyorz. Sizleri böyle gorunce artik buyuyrz yavas yavas almaya baslayalim diyorz. Bizi cok ozendirdiniz teseler

Merhabalar hamişler
Araniza yeni katildik ikizlerimle cok heycanli gunlerdeyiz ins. Hepimizde hayirli ve saglikli bir sekilde minnaklarimizi kucagimiza aliriz. Sohbetlerinizi aksamsan beri belirli bir yere kadar okudum. MasAllah cok donanimli ve arastirmali alisverisler yapiyorsunuz ne guzel. Benim prenseslerimin daha birseyleri yok var ama cok az anneleri 1 er sapka ordu 1 er elbise ordu ( bu orguleride ilk zamanlar evde baslayip ormustum ) 1 er yarim kol citcitlilari 3 er adet eldivenleri 1 er adet minnak sapkalari 3 lu 1 er adet minnak coraplari 2 ser adet suslu 3 6 ay coraplari ve 3 6 ay babamizin istegi uzerine aldgimz kot şortlari var baska da biseyimz yok nasil nerden baslayacagimi da bilmiyorum etrafimda cok oneri veren var ama birazda maddi olarak toplu mu yapsak diyorz. Sizleri böyle gorunce artik buyuyrz yavas yavas almaya baslayalim diyorz. Bizi cok ozendirdiniz teseler

Hoşgeldin canım. Sen el emeği ile başlamışsın maşaallah, diğerleri olur gider. En kötü elinin altında internet varken sıkıntı yok. :) Rabbim bebişlerimize sağlık sıhhat versin.

Hnmlar bn 10 hün evvel doğum yaptım. 84 ile doğuma girdim. Depend in orta boyunu almıştım pişman oldum. Sıktı azıcık. Büyük alsaymışım iyi olurmuş. 2 gecelik kullandım. Depend iyi korudu. Pijama ya gerek kalmadı. 2 gece kaldım. Terlik, atlet, tarak, toka önemli. Hayırlı doğumlar hepinize

hayırlı uğurlu olsun evlatların inşallah canım, kaçıncı hafta doğum yaptın, bebişlerin kaç kg.

merhaba aranızda gögüs kalkanı yada gogusucu koruyucu alan var mı? haata kullanan anneler, işe yarar bişeymi acaba

Merhaba bende aranıza yeni katıldım.ismim gizem.yazdıklarınıza yakın takipteyiz ikizlerimle:))
Bebek arabası konusunu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…