- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
nette arastırdıgımda kimiside cok kalın falan demişte acıkcası hangisi rahat olur bilemedim. orta boyunumu aldınız
evet bende aldım kızlar ben büyük boy yazandan aldım :) çok iri değilim ama basenliyim azcık :) bu arada basenlerim ve bacaklarımda çatlaklar başladı
Hastanede sütünüz gelmez ise hastane mama veriyor. Bebeğin kontrollerini yapan doktorlar size mama önerir. Erken almayın bence.Ben almayi dusunmuyorum dogum sonrasinda esim gider alir hangi marka derlerse diye
Hastanede sütünüz gelmez ise hastane mama veriyor. Bebeğin kontrollerini yapan doktorlar size mama önerir. Erken almayın bence.
Geldi mi canim urunlerin benimkilerin hepsi geldi cok guzellerama filenin takma yerleri biraz buyuk gibi daha gergin olsa daha iyi olurduBende o sebepten tercih ettim canim genelde yorumlari iyi olan bi urun..
Canim ben orta boy almistim bugun geldi cok kalin degil bebek bezi tarzi. Ama kanama fazla olabiliyormus bazen ancak yeter ben suan 76 yim dogumdan sonra da bu kiloda falan olurum rahat olur gibi geldi boyutu.nette arastırdıgımda kimiside cok kalın falan demişte acıkcası hangisi rahat olur bilemedim. orta boyunumu aldınız
Geldi mi canim urunlerin benimkilerin hepsi geldi cok guzellerama filenin takma yerleri biraz buyuk gibi daha gergin olsa daha iyi olurdu
Canim ben orta boy almistim bugun geldi cok kalin degil bebek bezi tarzi. Ama kanama fazla olabiliyormus bazen ancak yeter ben suan 76 yim dogumdan sonra da bu kiloda falan olurum rahat olur gibi geldi boyutu.
Benimde ikiside babyjem canim ayni urunleri almışız basta iyi gelir ama dun biri yazmisti bebekler agirlastikca file çöküyor diye. Gerginlik 2 3 kilo iken normal olur ama 6 7 kiloya çıkınca dibe çöker gibiGeldiler canim bugun.. Bende cok begendim.. ben kuveti ve fileyi ayni marka aldim.. babyjem.. simdi denedim gayet iyi oldu gibi geldi bana ama gerginlik acisindan..
Benimde ikiside babyjem canim ayni urunleri almışız basta iyi gelir ama dun biri yazmisti bebekler agirlastikca file çöküyor diye. Gerginlik 2 3 kilo iken normal olur ama 6 7 kiloya çıkınca dibe çöker gibi
Ins canimOlabilir canim haklisin bikac ay sonra dedigin gibi olabilir .. tutturma yerindeki lastiklere bagli gerci o birazda .. salicakmi kendini gorucez.. olmadi ilerdr baska bi file daha ilk 6 ay goturur bu bizi heralde ya
Hoşgeldin canım. Sen el emeği ile başlamışsın maşaallah, diğerleri olur gider. En kötü elinin altında internet varken sıkıntı yok. :) Rabbim bebişlerimize sağlık sıhhat versin.Merhabalar hamişler
Araniza yeni katildik ikizlerimle cok heycanli gunlerdeyiz ins. Hepimizde hayirli ve saglikli bir sekilde minnaklarimizi kucagimiza aliriz. Sohbetlerinizi aksamsan beri belirli bir yere kadar okudum. MasAllah cok donanimli ve arastirmali alisverisler yapiyorsunuz ne guzel.Benim prenseslerimin daha birseyleri yok var ama cok az anneleri 1 er sapka ordu 1 er elbise ordu ( bu orguleride ilk zamanlar evde baslayip ormustum ) 1 er yarim kol citcitlilari 3 er adet eldivenleri 1 er adet minnak sapkalari 3 lu 1 er adet minnak coraplari 2 ser adet suslu 3 6 ay coraplari ve 3 6 ay babamizin istegi uzerine aldgimz kot şortlari var baska da biseyimz yok nasil nerden baslayacagimi da bilmiyorum etrafimda cok oneri veren var ama birazda maddi olarak toplu mu yapsak diyorz. Sizleri böyle gorunce artik buyuyrz yavas yavas almaya baslayalim diyorz. Bizi cok ozendirdiniz teseler
hayırlı uğurlu olsun evlatların inşallah canım, kaçıncı hafta doğum yaptın, bebişlerin kaç kg.Hnmlar bn 10 hün evvel doğum yaptım. 84 ile doğuma girdim. Depend in orta boyunu almıştım pişman oldum. Sıktı azıcık. Büyük alsaymışım iyi olurmuş. 2 gecelik kullandım. Depend iyi korudu. Pijama ya gerek kalmadı. 2 gece kaldım. Terlik, atlet, tarak, toka önemli. Hayırlı doğumlar hepinize
31+1 de yaptım cnm, 1600-1700 arası doğdular. Üçüz bnmkihayırlı uğurlu olsun evlatların inşallah canım, kaçıncı hafta doğum yaptın, bebişlerin kaç kg.
Sağlıklı güzel ömürleri olsun inş.31+1 de yaptım cnm, 1600-1700 arası doğdular. Üçüz bnmki
Çok teşekkürlerrrSağlıklı güzel ömürleri olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?