merhaba hoşgeldin. biz uzun süre ikiz arabası alalım diye hepsini arastırdıktan sonra teklide karar kıldık. ana kucakları ile uyumlu travel sistemMerhaba bende aranıza yeni katıldım.ismim gizem.yazdıklarınıza yakın takipteyiz ikizlerimle:))
Bebek arabası konusunu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz
maşallah canım, çok tatlılardır şimdi üçüzler, Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah. Bizim için başka tavsiyelerin olursa memnun oluruz.31+1 de yaptım cnm, 1600-1700 arası doğdular. Üçüz bnmki
Merhaba bende aranıza yeni katıldım.ismim gizem.yazdıklarınıza yakın takipteyiz ikizlerimle:))
Bebek arabası konusunu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz
Canım aklıma geldikçe yazarım. Bebeklere britax ikiz arabası ve teklisini aldım, mamarooo aldım. Yatak yanı chicco next to me aldım. Hastane çıkışı ve body gibi ufak tefekleri chicco aldım. Birda doğumu yakın olanlar göğüslerine lansinoh krem uyguladınlar. Hiç bir sorun yaşamıyorum. Pompayı lansinoh aldım. İkili çalışınca randımanı düşüyor haberiniz olsun. Tek çalıştırınca gayet iyi. Küvet ok baby ve ayağını aldım. Bunların hepsini çok araştırdım. 3 olunca hayatımı ne kolaylaştıracak ona bakmaya çalışıyorummaşallah canım, çok tatlılardır şimdi üçüzler, Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah. Bizim için başka tavsiyelerin olursa memnun oluruz.
Canım aklıma geldikçe yazarım. Bebeklere britax ikiz arabası ve teklisini aldım, mamarooo aldım. Yatak yanı chicco next to me aldım. Hastane çıkışı ve body gibi ufak tefekleri chicco aldım. Birda doğumu yakın olanlar göğüslerine lansinoh krem uyguladınlar. Hiç bir sorun yaşamıyorum. Pompayı lansinoh aldım. İkili çalışınca randımanı düşüyor haberiniz olsun. Tek çalıştırınca gayet iyi. Küvet ok baby ve ayağını aldım. Bunların hepsini çok araştırdım. 3 olunca hayatımı ne kolaylaştıracak ona bakmaya çalışıyorum
Sağol canım, amin inşallah. Daha küvözdeler ama iyi durumları. Küçükler sadece. sezaryen sonrası sağmadan sürsen bile yarar.Bide gecen hafta brosurunde gormustum 1 er adet bebek pikesi aldim
ne güzel yavrularını kucağına almışssın.. hemde 3 tane .. maşaAllah :) darısı başımıza ..
lansinoh kremi kaç hafta önce sürmeye başlamalıyız sende doğumdan 2 hafta önce felan mı?
Sağol canım, amin inşallah. Daha küvözdeler ama iyi durumları. Küçükler sadece. sezaryen sonrası sağmadan sürsen bile yarar.
Aslında küvözde büyümek için kalanda var ama en önmlisikalp beyin ciğer gibi hayati organların gelişimi. Bnm içinde toparlanma süreci oldu. Bn o haldeyken hmn verselerdi napardım bilmiyorumanladım canım çok saol.. küvezde olmaları normal sanırım 2 tane değil 3 tane minik :) .. sanırım doktorlar azcık kilolansın istiyorlar. 2kg sonrası mı çıkartıyolar öyle bişey duymuştum sanki..
Aslında küvözde büyümek için kalanda var ama en önmlisikalp beyin ciğer gibi hayati organların gelişimi. Bnm içinde toparlanma süreci oldu. Bn o haldeyken hmn verselerdi napardım bilmiyorum
Ben kullandim ama Cok ise yaramadi, bebegim zaten mememi istemedi, bende 6 ay boyunca makina ile Sagip verdim sutumu insallah bu sefer sagmak zorunda kalmammerhaba aranızda gögüs kalkanı yada gogusucu koruyucu alan var mı? haata kullanan anneler, işe yarar bişeymi acaba
Kizlar pamidor un magazasinda %50 indirim vardi 100 tl uzerine o kadar guzel seyler vardi ki firsatiniz avrsa bakin derim. 360 tl tuttu aldiklarimiz 180 tl odedik bir cok eksigimiz tamamlandi
Gercekten iyiymis canim bu arada 30.hafta yazmis ben bile heyecanlandim sadece tekstilde indirim vardi o yzuden diger gereclere pek bakmadık siizn bebek arabalari da iyi tutmuş valla.Cok iyiymis... ☺ bizde pamidordan almistik bebek arabalarimizi.. 2500tl tutmustu 1200 tl hediye ceki vermislerdi.. guzel kampanyalari oluyo.. orayi takip etmek lazim sık sık..
Ayy evet ben simdi farkettim ama burasi az onden gidiyo benim☺ aslinda bugun tam 29+1 iz.. motive ediyo o bi hafta beni☺☺ cok heyecanlandiriyo benide 30lu haftalar... cok sukur bugunlere getirene..Gercekten iyiymis canim bu arada 30.hafta yazmis ben bile heyecanlandim sadece tekstilde indirim vardi o yzuden diger gereclere pek bakmadık siizn bebek arabalari da iyi tutmuş valla.
Darisi daha da ilerisi günlere insallah.. 36 37 yazdigi gunlere insallah... Rabbim hepsini gule gule kullanmak nasip etsin.Ayy evet ben simdi farkettim ama burasi az onden gidiyo benim☺ aslinda bugun tam 29+1 iz.. motive ediyo o bi hafta beni☺☺ cok heyecanlandiriyo benide 30lu haftalar... cok sukur bugunlere getirene..
Bizim bebek arabalari cok iyi denk geldi nette 1000 - 1200 olarak fiyatlari biz iki tane aldik iste.. arti olarak 1200de hediye ceki verince ne bulursak aldik eksik olarak☺☺
Darisi daha da ilerisi günlere insallah.. 36 37 yazdigi gunlere insallah... Rabbim hepsini gule gule kullanmak nasip etsin.
benim 6 aylık kıyafetim yok, 3 aylıkları da yıkamadım canım boşa dolapta bekleyip kirlenmesin. sadece prematüre ve yenidoğan 1aylıkları falan yıkadım. Hastane çantamı henüz hazırlamadım ama 1er prematüre hastane çıkışı ile 1er prematüre tulum, birer tanede yenidoğan koyacağım. birde sıfır beden bez.hastanede 2 gün kalınıyor genelde fazla olursa evden gelir alırlar diye düşünüyorum. buarada hayırlı olsun odanız :)kızlar bebişlerimizin odasının boyası yapıldı mobilyaları kuruldu.. hiçbirşey yapmadığım halde en çok yorulan benim.. ağırlaştığımı hissediyorum iyice.. dolaplara kıyafetleri öylesinede olsa yerleştirdim 6ay ve üstünü çıkarınca ilk 3 ay için azcık kıyafetleri kaldı.. sözde hep alıyodum bişeyler.. diyorum ki 6 ay ve üstü kıyafetleri hiç yıkamadan kaldırayım daha sonra kullanacağım zaman çıkartır yıkar dolaba yerleştiririm.. boşuna dolapta kalabalığı olmasın diyorum...
birde hastane çantasını hazırlıcam artık 2şer adet prematüre hastane çıkışı.. birer adette yenidoğan hastane çıkışı yeterli olurmu? yoksa birer prematüre tulum daha mı koysam ..?
buarada 0-3 ay için dün biraz 2li takım felan aldım pamidordan .. fiyatları çok iyiydi... %50 indirim vardı.. bakın derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?