- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
benim 6 aylık kıyafetim yok, 3 aylıkları da yıkamadım canım boşa dolapta bekleyip kirlenmesin. sadece prematüre ve yenidoğan 1aylıkları falan yıkadım. Hastane çantamı henüz hazırlamadım ama 1er prematüre hastane çıkışı ile 1er prematüre tulum, birer tanede yenidoğan koyacağım. birde sıfır beden bez.hastanede 2 gün kalınıyor genelde fazla olursa evden gelir alırlar diye düşünüyorum. buarada hayırlı olsun odanız :)
merhaba aranızda gögüs kalkanı yada gogusucu koruyucu alan var mı? haata kullanan anneler, işe yarar bişeymi acaba
amin canım. bende kremi yeni sipariş verdim, ama koyarmıyım bilemedim. kıyafetleri yıkadım, hastaneye gidecekleri ütüledim. işte yerleştirmeleri kaldı. kendi gecelik ve pjamalarım da hazır sadece süt sağma pompam eksik gibi avent elektrikli alacamda, bir indirim bekliyorum. Battaniyede ikişer koyabilirim zaten birisi süslü hastane odasında yatak örtüsü gibi kullanıcam, onlara uygun beşiklere ve anne ayakucuna süsleme yaptırıyorum falan. birerde yedek olur. ben baya bavulla gideceğim hastaneye :)Allah razi olsun canim cok sukur bugunleride gorduk.. Rabbim yavrularimizla saglikla evlerimize geldigimiz gunleride gosterir insaAllah..
Bende henuz hazirlamadim hastane cantasini ama 1 hafta 10 gune kadar yikayip onuda hazirlayaym ciksin aradan istiyorum.. 2ser adette penye battaniye koyayim diyorum pisik kremi gibi seyler koymaya gerek var mi ben almadimda henuz oyle seyler..
Zaten evde hicbir ise elim gitmiyor... abartiyormuyum bilmiyorum ama nereye yatsam diye bakiyorum evde surekli
amin canım. bende kremi yeni sipariş verdim, ama koyarmıyım bilemedim. kıyafetleri yıkadım, hastaneye gidecekleri ütüledim. işte yerleştirmeleri kaldı. kendi gecelik ve pjamalarım da hazır sadece süt sağma pompam eksik gibi avent elektrikli alacamda, bir indirim bekliyorum. Battaniyede ikişer koyabilirim zaten birisi süslü hastane odasında yatak örtüsü gibi kullanıcam, onlara uygun beşiklere ve anne ayakucuna süsleme yaptırıyorum falan. birerde yedek olur. ben baya bavulla gideceğim hastaneye :)
odanız hayırlı uğurlu olsun canım, bizde duvar kağıdı bakıyoruz. Eşyaları yıkadım, bayramda ablam annem gelince ütülemek için, amaaa nerdeee, ablamın iki oğluşu var tam afacan, evimi dahada dağıtıp gittiler :)) bizde eşimle bugün yavaştan ütülemeye başladık. Ben hastane çıkışı almadım daha 2 şer prematüre tulum, 1 er alt üst prematüre takım aldım. İç zıbın filan almadım, sıcakta giyilirmi bilemiyorum. Normal hastane çıkışı sipariş versem mi diye düşünüyorum.
bence iki pompaya gerek yok birini koy yeter hatta koymayabilirsin bile, ihtiyaç olursa hastanede veririler. kendim için pike konusunda kararsızım ya ama götürmeyedebilirim çok kalabalık olursa gidecek eşya. bence hazırlıklar için geç kalmadın ben birçok şeyi kendim hazırlıyorum kapı süsünü, lohusa tacını terlik süslemesini falan da kendim yapacağım malzemeleri internetten sipariş verdim daha 1 hafta sonra gelecek.çikolata işi kolay belki ufak hediyelik birşeylerde düşünüyorum kendi ailemize hatıra kalsın diye.Senin hazırmıs ne guzel.. bende buyuk boy bavulla gidicem insaAllah.. ☺ hersey biarada derli toplu olur hem.. ya ben hastane suslemesi icin hicbisey yapmadim gec mi kaldim kapi susu siparis vericem.bide cikolata yaptircam.. hastane icin nevresim goturuomusun.. renkli suslu felan peki... ben eve pembeli mavili bi pike takimi almistim kendime dogum sonrasi icin.. gerek varmi acaba ya
Buarada bende philips aventin manuelini almistim.haricten elektriklisinide arkadasimdan aldim onu kullanicam onlari sterilize etmem lazim ikisinide koyayimmi hastaneye..
bence iki pompaya gerek yok birini koy yeter hatta koymayabilirsin bile, ihtiyaç olursa hastanede veririler. kendim için pike konusunda kararsızım ya ama götürmeyedebilirim çok kalabalık olursa gidecek eşya. bence hazırlıklar için geç kalmadın ben birçok şeyi kendim hazırlıyorum kapı süsünü, lohusa tacını terlik süslemesini falan da kendim yapacağım malzemeleri internetten sipariş verdim daha 1 hafta sonra gelecek.çikolata işi kolay belki ufak hediyelik birşeylerde düşünüyorum kendi ailemize hatıra kalsın diye.
hediyelikleri gitti gidiyordan almayı düşünüyorum canım sadece hastane için ama kendi ailemiz olur zaten kalabalık olmasın pek :) eve gelen ziyaretçiler için uzun vadede yaparım diye dusunuyorumHediyelik bende dusundum ama karar veremedim ne olsa diye.. bide az yaparim gelen gidene yetmez biseye benzemez o zaman diyede kararsiz kaldim.. sen hediyelik olarak ne dusunuyosun canim.. madem vakit var bende mi yapsam oyle biseyler.. dedigin gibi kucuk.bi hatira olabilir
canım chicco nun 10 lu hastane çıkışını almayı düşünüyorum da prematüre için nasıl iyi mi, bazıları baya büyük geldi gözüme onu merak ediyorum.Ne iyi sende halletmissin yikama isini.. bende etrafin tadilat isinin tam olarak bitmesini ve temizliginin yapilmasini istiyorum bi haftaya tam olarak biter insaAllah.. sonra kurutma makinesi gelicek hemen yikar utuler kaldiririm o zaman.. zaten 0-3 aylik cok asiri bisey yok hemen yapilir heralde..
Normal hastane cikisi olarak ben 10lu set aldim ama onu koymicam gozume buyuk geldiler sanki hastaneye onun yerine 2ser takim premature setleri ve tulumlarini koyayim bide chicconun 5li hastane cikisini almistim onu koyaym diyorum yeter heralde ..
ben chicconun yenidoğan 5li hastane çıkışını almıştım açıkçası diğer markalara göre daha büyük. prematüresi nasıldır bilmiyorum ama baby corner ı tavsiye ederim prematürede iyi duruyorcanım chicco nun 10 lu hastane çıkışını almayı düşünüyorum da prematüre için nasıl iyi mi, bazıları baya büyük geldi gözüme onu merak ediyorum.
kurutma makinası hangi markadan kaça aldınız? benim araştırmalarım hala sürüyor :)Ne iyi sende halletmissin yikama isini.. bende etrafin tadilat isinin tam olarak bitmesini ve temizliginin yapilmasini istiyorum bi haftaya tam olarak biter insaAllah.. sonra kurutma makinesi gelicek hemen yikar utuler kaldiririm o zaman.. zaten 0-3 aylik cok asiri bisey yok hemen yapilir heralde..
Normal hastane cikisi olarak ben 10lu set aldim ama onu koymicam gozume buyuk geldiler sanki hastaneye onun yerine 2ser takim premature setleri ve tulumlarini koyayim bide chicconun 5li hastane cikisini almistim onu koyaym diyorum yeter heralde ..
hediyelikleri gitti gidiyordan almayı düşünüyorum canım sadece hastane için ama kendi ailemiz olur zaten kalabalık olmasın pek :) eve gelen ziyaretçiler için uzun vadede yaparım diye dusunuyorum
canım chicco nun 10 lu hastane çıkışını almayı düşünüyorum da prematüre için nasıl iyi mi, bazıları baya büyük geldi gözüme onu merak ediyorum.
Aynen babycorner boyut olarak gayet iyi duruyo..ben chicconun yenidoğan 5li hastane çıkışını almıştım açıkçası diğer markalara göre daha büyük. prematüresi nasıldır bilmiyorum ama baby corner ı tavsiye ederim prematürede iyi duruyor
kurutma makinası hangi markadan kaça aldınız? benim araştırmalarım hala sürüyor :)
anladım canım hayırlı olsun 800 tl ise ısı pompalı değildir, dışarıya hava veriyormuş bazı ürünler ortam çok nemleniyormuş banyoların havalandırmaları da yeterli olmadığı için sorun yaratıyormuş oyle birsey olursa baska bir odana kurdur istersen. birde camasır makinan hangi marka? her markayı her marka üzerine monte etmiyormuş servisler bunuda sorun alırken.Bizde baya bakindik uzun vadede dusununce aslinda iyi bisey alalim dedik ama malum suaralar maddi olarak oldukca zorlandigimiz bi donemden geciyoruz o yuzden fiyat olarak acilamayacagiz suan.. bize bi arkadasimiz bekonun uygun olan bi makinesini tavsiye etmisti onu alicaz sanirim performans icin baya iyi dedi fiyatida oldukca uygun 800tl gibiydi teknosada .. banyonun tadilat isleri bu hafta yapilacak haftaya almis oluruz insaAllah
anladım canım hayırlı olsun 800 tl ise ısı pompalı değildir, dışarıya hava veriyormuş bazı ürünler ortam çok nemleniyormuş banyoların havalandırmaları da yeterli olmadığı için sorun yaratıyormuş oyle birsey olursa baska bir odana kurdur istersen. birde camasır makinan hangi marka? her markayı her marka üzerine monte etmiyormuş servisler bunuda sorun alırken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?