Tecrübeli ikiz bebek anneleri, bizim içi en gerekli alışveriş listesi çıkarmaya yardım eder misiniz?

slm hamişlerrr :) cumartesi günü siteye girdiğim de pamidorun indiriminden bahsetmiştiniz. eşimle soluğu orada aldık normalde bakalım ufak tefek derken . tekstil olarak a dan z ye hepsini aldık şükür. bornoz takımından agız silme mendiline kadar :) çok heycanlıydı ve çok güzeldi. ufak tefek netten getirttiklerimde vardı şimdilik biz kıyafet işini sonlandırmış bulunmaktayız. yatak çanta anakucağı + oto koltuğu arabamız dolabımız vs. büüyük alınacaklar kaldı veee buraya yazan arkadaşa çok teşekkür ederim gerçekten çok güzel indirimdi iki prenseside giydirdik şimdiden :) 350 tl gibi bi ücretle çıktık o kadar aldıklarımıza ragmen :):)

Bizde kasada indirimi gorunce hepsini birakip tekrar basladik alisverise cok iyi oldu. Bizde tekstil eksiklerini hep tamamladik simdi sabirsizlikla besiklerini alip esyalarini yikayip utulemeyi ve sonrada giydirmeyi bekliyorum rabbimin izniyle...

Bizde kasada indirimi gorunce hepsini birakip tekrar basladik alisverise cok iyi oldu. Bizde tekstil eksiklerini hep tamamladik simdi sabirsizlikla besiklerini alip esyalarini yikayip utulemeyi ve sonrada giydirmeyi bekliyorum rabbimin izniyle...

inşALLAH Rabbim o günleride gösterir. çok heycanlı ve güzeldi :)

kızlar ikiz emzirme yastığı alan veya dikebilen var mi aranizda. internette gezinirken görmüstüm pratik biseye benziyor. bazi anneler ikisini ayni anda emzirmek daha iyi oluyot diyor.
birde ateş ölçer olarak neler aldiniz. bir yakinim alindan lazer ölçen doğru ölçmedigini söylemişti

çok küçük bebeklerde kulaktan ölçer kullanmayın demişti bize doktorum. zaten minicik kulak deliği var sağlıklı ölçüm olmuyor demişti. evde hem kulaktan ölçen hem de alından ölçen var. alından ölçen de doğru ölçüyor. doktorumuz muayenehanede de onu kullanıyor. uyurken falan alından ölçer kullanmak daha pratik oluyor. benim tecrübelerim bunlar...
ikizlerim iki yaşını geçtiler...

tesekkur eserim canim. sende epey tecrübe vardir artik :) bende kulaktan ölçmenin sıkıntılı olacaginibdüsündüm hem minicikler hem kıpır kıpırlar. yinede sizlere sorup bilgi edinmek istedim

mrb ikiz anneleri . su gündür geceleri ellerimde ve parmaklarımda uyuşma ile uyanıyorm. sizlerde de oldumu bir de ayaktakı ödem şişlikleri sizde ne zaman başlamışti. yarın doktoruma gideceğiz inşAllah o zaman ona da sorarım ama sizdeki durumuda merak ettim

Ben iki gündür bu topiği okuyorum, bebeğimin ultrason fotoğrafı ikize benziyor ama yarın gidicem doktora ve bir haftayı geçiremedim. Umarım ikizdir ve ben de aranıza katılırım

Kızlar mrb daha çok erken benim ama araştırmadan edemiyor insan ikizlerime hamileyim inşallah sorunsuz bir şekilde devam eder hamileliğim yavrularıma kavuşurum hepimiz aynı şekilde çoğunu okumaya çalıştım güzel bilgiler var herkese Teşekkürler yazan bilgi veren

Ben iki gündür bu topiği okuyorum, bebeğimin ultrason fotoğrafı ikize benziyor ama yarın gidicem doktora ve bir haftayı geçiremedim. Umarım ikizdir ve ben de aranıza katılırım
Ins hayirli ve sgalikli bir gebelik olur saglikla kucagina alirisn canim hosgeldinn artik zaman hep zor gececek
Insallah saglikla gecirirsin canim gunelri hayirli olsun bebeklerinsaglikla gelsinelr

Arkadaslar hastane cantalarinizi hazirladiniz mi ? Hangi marka biberon emzik bez aldiniz ? Neler koydunuz ?

Arkadaslar hastane cantalarinizi hazirladiniz mi ? Hangi marka biberon emzik bez aldiniz ? Neler koydunuz ?
Canım biberona gerek yok. Mama gerekiyorsa hastane veriyor. Küvezde kalan bebeğime dandik biberon yanımda olanı da enjektörle beslemişlerdi.
bebekler en çok nuk markayı seviyor neden anlamadım ama çevremdeki tüm bebekler alıyor.
Bezde bir paket prematüre alın derim. İlk hafta minik oluyorlar 1 numara bez büyük geliyor. Ama fazla almayın derim çabuk büyüyorlar.

İkiz arabası hangi markaları tercih ettiniz arkadaşlar..kasım gibi gelecek benim bebişler inşallaah..doğumdan önce almak gerekir mi acaba yoksa sonra mı alsak..zaten kış olacak ya çok fazla çıkılmaz gibi geliyor..siz ne düşünüyorsunuz?

canim ben dogumdan sonra yaza dogru alacagim arabalari. ayri ayri düsünüyoruz simdilik. ben il merkezinde oturmuyorum bulundugum yerden de kisin cocuklarla cikacagimi danmiyorum. zaten ilk etapta masrafta epey olacak. bizim düsüncemiz böyle

Kizlar aranizda ikiz emzirme yastigi alan var mi? Bende almak istiyorum nerden bulabilirim fiyat nedir bilen varsa yardimci olabilir mi

merhaba tecrubelı anneler ıkız gebelıgım var benımde ıkı kızım olcak ınsllh dogum cantasında neler olmalı detaylı yazarmısınız neler almalıyız neler gereklı veya gereksız yardımlarınıza ıhtıyac var daha hıc bısey almadım ne alcam bılemedım gereklı gereksız dıe

Kizlar aranizda ikiz emzirme yastigi alan var mi? Bende almak istiyorum nerden bulabilirim fiyat nedir bilen varsa yardimci olabilir mi

Emzirme yastığını bana annem dikti:) büyük kare gibi gelenler var ya onlardan..ne kadar kullanışlı olacak görücez bakalım

Aranızda sterilizatör ve biberon ısıtıcısı alan var mı? Sizce gerekli mi? Kararsız kaldım araştırıyorum ama memnun olan da var gereksiz görende..

Canim biberon isiticisi yine ise yariyoda, Sterilizatör kullanmadim ilk cocugumdan olmasina ragmen.

Sterilizatör kullanıyorum ve çok memnunum. Üçüzlerim var, pamukçuk falan yaşamadık. Buna bağlıyorum tavsiye ederim. Isıtıcı almadım, termosa dolduruyorum, çok pratik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…