canım etmiyor malesef günlük bi indirimdi o, instagramdan takip et belki yaparlar yine.arkadsslar baby corner indirim sifresi neydi? devam etmiyordur degilmi :)
Biz küvezde 1 numaraya geçtik tavsiye etmem 0 numara çok almanızı kızlar.
28 gün kaldılar. Yani kaç paket cevabı biraz değişken. Ama nette çok sık kampanya oluyor. Ben gittigidiyordan alıyorum çoğu Zaman. Biz 0 numarayı 3 hafta kullandık. Sonra 1 e geçtik.Küvezde ne kadar kaldı peki.. 4 -5paket yeterli olurmu oyleyse
28 gün kaldılar. Yani kaç paket cevabı biraz değişken. Ama nette çok sık kampanya oluyor. Ben gittigidiyordan alıyorum çoğu Zaman. Biz 0 numarayı 3 hafta kullandık. Sonra 1 e geçtik.
ben 20 kg almıştım. Mustelanın Çatlak kremini kullandım. Bende çok az çatlak oldu ama ben 33. Hafta doğum yaptım. Çatlamaya fırsat olmadı. Bol su içip kremlenmek lazım. Birazda genetik işi tabi.Kızlar çatlak kremi aldınız mı?twinrose canım senin çatlağın oldumu kaç kilo aldın? Ben 19. haftadayım 6 kilo filan aldım ama karnım bayaa önde gidiyor. Erkek bebekte sivri olur derler ya ondan galiba. :)
kızlar bende dün akşam ebebekten birşeyler sipariş verdim,
işte bunlarçok heyecanlandırıyo beni bu alışveriş olayı
chicco 5Li Keseli Hastane Çıkışı
chicco 5Li Keseli Hastane Çıkışı
,
Mymio Marine Üçlü Zıbın Takımı
,
Mymio Yippee Üçlü Zıbın Takımı
,
SCF690/27 Natural PP Biberon 125 ml 2li
,
Natural PP Biberon 260 ml Tekli
,
Natural PP Biberon 260 ml Tekli
ay çok güzel, çok beğendim güle güle kullansın bebişlerin canım.
Hastane çıkışlarımız aynı :) bende bunlardan aldım birertane :) çokda şekerler ben çok beyendim :)
sağol canım benim. Fiyatlarıda gayet uyguna geldi. Birde bunları aldım. Ayrıca 1 tane hastane çıkışı aldım 10 parça. Ve battaniye ve birkaç hediye parça. Şİmdilik kıyafet işini bitirdim. Bebeklerin büyüklüğü belli olmadığından daha fazla almayacağım. En kötü zaten yaz doğacaklar kirleneni yıkarız :)
Eki Görüntüle 1818485
Bende cok begendim kaliteli gayet iyi boyle 2 tanede daha 5li alsam yeter diye dusunuyorum
Bayildim cok guzeller.. guzel gunlerde giysin yavrularin insaAllah canim☺
Kızlar çatlak kremi aldınız mı?twinrose canım senin çatlağın oldumu kaç kilo aldın? Ben 19. haftadayım 6 kilo filan aldım ama karnım bayaa önde gidiyor. Erkek bebekte sivri olur derler ya ondan galiba. :)
bunu ilk defa duydum canım, çok mu yağlı nasıl? Ben ara sıra bebe yağı filan sürüyorum hemen emmiyor vücut.Benim doktorum organic coconut yagini onerdi, onu kullaniyorum
bunu ilk defa duydum canım, çok mu yağlı nasıl? Ben ara sıra bebe yağı filan sürüyorum hemen emmiyor vücut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?