Tecrübeli ikiz bebek anneleri, bizim içi en gerekli alışveriş listesi çıkarmaya yardım eder misiniz?

Biz küvezde 1 numaraya geçtik tavsiye etmem 0 numara çok almanızı kızlar.

28 gün kaldılar. Yani kaç paket cevabı biraz değişken. Ama nette çok sık kampanya oluyor. Ben gittigidiyordan alıyorum çoğu Zaman. Biz 0 numarayı 3 hafta kullandık. Sonra 1 e geçtik.

O zaman cok abartmaya gerek yok bidebikac paket alip koysak yeterli ..lazim olursa o zaman aliriz.yine.. 1 numaradanda stok yapmak gerek biraz

Tabi stok yapmadan evvel o bezi bebişlerinizde denemenizde fayda var. Bazı bezler bebeklerde pişiği tetikleyebiliyor.

Kızlar çatlak kremi aldınız mı? twinrose canım senin çatlağın oldumu kaç kilo aldın? Ben 19. haftadayım 6 kilo filan aldım ama karnım bayaa önde gidiyor. Erkek bebekte sivri olur derler ya ondan galiba. :)

ben 20 kg almıştım. Mustelanın Çatlak kremini kullandım. Bende çok az çatlak oldu ama ben 33. Hafta doğum yaptım. Çatlamaya fırsat olmadı. Bol su içip kremlenmek lazım. Birazda genetik işi tabi.

Hastane çıkışlarımız aynı :) bende bunlardan aldım birertane :) çokda şekerler ben çok beyendim :)

Bende bunları aldım :) Kalitelerinide beyedim.

Eklentiler

• upload_2016-4-22_9-41-11.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 94
ay çok güzel, çok beğendim güle güle kullansın bebişlerin canım.

sağol canım benim. Fiyatlarıda gayet uyguna geldi. Birde bunları aldım. Ayrıca 1 tane hastane çıkışı aldım 10 parça. Ve battaniye ve birkaç hediye parça. Şİmdilik kıyafet işini bitirdim. Bebeklerin büyüklüğü belli olmadığından daha fazla almayacağım. En kötü zaten yaz doğacaklar kirleneni yıkarız :)

Bayildim cok guzeller.. guzel gunlerde giysin yavrularin insaAllah canim☺

Bayildim cok guzeller.. guzel gunlerde giysin yavrularin insaAllah canim☺

Amin canım inşallah. Doğsunlar hayırlısıyla çok erken gelemsinler büyüsünler :) Bende kıyafet bitti gibi çok önemsemiyorum ancak beşik ve uyku setleri, süt pompası, ana kucağı ve bebek arabası gibi baya baya büyük parçalar kadı. Varmı fikrim mesela bebek arabalasında en çok kafama bu takılıyor. ikiz bebek arabasına uyumlu ana kucağı olan varmı bilmiyorum. Daha baya yolumuz var yani :)

Benim doktorum organic coconut yagini onerdi, onu kullaniyorum

bunu ilk defa duydum canım, çok mu yağlı nasıl? Ben ara sıra bebe yağı filan sürüyorum hemen emmiyor vücut.

Ben yurt disinda yasiyorum, hindistan cevizi yagi desem daha dogru olurdu. Ilk hamileleigimde bol bol hakiki zeytinyagi kullandim hic catlagim olmadi. Hindistan cevizi yagi epey yagli ama cildi yumusacik yapiyor. Mutlaka deneyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…