Tecrübeli ikiz bebek anneleri, bizim içi en gerekli alışveriş listesi çıkarmaya yardım eder misiniz?

Bende baya kiyafet aldim birazda geliceklet var anneanneden babaanneden☺ az daha alirim ama doguma yakin.. premature bi iki takim aldim insaAllah ihtiyac duymayiz dedigin gibi vaktinde gelsinler erken gelmesin insaAllah yavrularimiz☺

Biz araba konusunda baya baktik aslinda artik heran alabiliriz .. ikiz bebek arabasi dusunmuyoruz ama ayri ayri alicaz kraft fit travel sistemle kraft twist xx travel sistem arasinda kaldik biz ..

Bi magaza incelemek sart oldu inceleyeyim yazayim buraya buarada bi arkadas dr. Brown un biberonunu onermis oteki baslikta.. kafalar karisiyo iyice
Biberon gazlı bebekler için Avent ve dr browns öneriliyor, biz dr browns cam şişe olandan aldık bir de chiccho anne memesi şeklimde olandan ikişer adet. Bir sürü Weebaby hediye geldi ancak kullanamıyoruz.
Bebeklerden birinde reflü var onun maması chiccho ile içiliyor. Diğeri kolik mama kullanıyor o da dr browns.
bence şimdiden stok yapmayın. Bebeğinizin durumuna göre değişebiliyor.

ben aventin yeni doğan kolik önleyici biberonlarından aldım koydum indirimdeydi inşaAllah kullanabilirim ..

Bizde hiç 0 almadık. Bir oğlum 2 gece kaldı küvetse orda hastane kendi bezlerini kullandı. Eve geçince 1 numaradan başladık. Markafoniden 96 ile 4 paket almıştık bayağı gitti bize.

hiç mi almasak acaba dedim şimdi 1 2 paket felan yada :)

arkadaşlar yatak konusunda ne düşünüyorsunuz. Bebeklere visko yatak önerilmiyor, yaylı yatakta yatmasa daha iyi ama fiyat uygunluğu ile yinede tercih edilebilir deniyor. aslında en iyisi lateks yatakmış visko ve yaylı arasında birşey. onlarda biraz daha pahalı oluyor. bence bu yatak konusu beşik konusundan daha karışık.

Bebek arabasindan besige gelemedik tam.. o konuda cok karisigim bi diyoruz yapalim bi diyoruz yapmayalim.. yok besik kucuk olsun cok iri olmasin yatak konusuna hic gelemdik henuz arastirma yapmadim

Bebek arabasindan besige gelemedik tam.. o konuda cok karisigim bi diyoruz yapalim bi diyoruz yapmayalim.. yok besik kucuk olsun cok iri olmasin yatak konusuna hic gelemdik henuz arastirma yapmadim
cnm oda yapmasanda yatak alacaksın nihayetinde bebeğin omurasına uygun anti alerjik maddeden yapılma bir yatakta yatması gerekiyor

cnm oda yapmasanda yatak alacaksın nihayetinde bebeğin omurasına uygun anti alerjik maddeden yapılma bir yatakta yatması gerekiyor

Evet haklisin netice gece uykulari gunduz uykulari hep orada olacak.. sen baktinmi peki canim fiyatlar nasil yataklarda

Mama isiticisi konusunda kararsizim biberonlarini avent aldim bende.. simdi soothie emzik alicam yesil mavi olarak 2li birde pembe mor olarak 2li set halinde satiliyo ikisindende alsakmi acaba ..

İki tane karanlıkta parlayan emzik,iki tane emzik tutacağı,unibaby sampuan,unibaby pişik kremi aldım internet.ıslak mendil içinde en iyisi unibaby diyorlar ama henüz almadim.

Birsuru emzik çeşidi var aventten nasıl ayrım yaptın canım yani neye göre alacaksın?

Canim forum ve bloglarda okudugum kadariyla aventin soothie emzikleri kullanisli oluyomus.. ucu acisindan bebeklerin en cok tuttugu emziklerdenmis

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-25-17-42-20.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 121
Evet haklisin netice gece uykulari gunduz uykulari hep orada olacak.. sen baktinmi peki canim fiyatlar nasil yataklarda
ben şimdilik iki yatak beğendim biri kraftın yataşa ürettirdiği yaylı yatak 230tl, diğer işbirin bady bed lateks yatağı 350 tl. işbire daha yakınım gibi ama belli de olmaz

ben şimdilik iki yatak beğendim biri kraftın yataşa ürettirdiği yaylı yatak 230tl, diğer işbirin bady bed lateks yatağı 350 tl. işbire daha yakınım gibi ama belli de olmaz

Biz yanmisiz herseyden cift cift ☺☺ yapicak.bisey yok ne lazimsa alinacak ben hic bakmamistm.yatak isine.. bende bu ikisi uzerinde yogunlasayim bari

İki tane karanlıkta parlayan emzik,iki tane emzik tutacağı,unibaby sampuan,unibaby pişik kremi aldım internet.ıslak mendil içinde en iyisi unibaby diyorlar ama henüz almadim.
bende evde ilk 6 ay doğal pamuk ve su kullanmayı düşünüyorum. yine yedek unibaby alırım dışarıya falan çıktığımızda bir yere gittiğimizde kullanılır. hangi markanındı hatırlamıyorum ama bi markanın sıkıştırılmış pamukları var set olarak, beğenilmiş baya.

Biz yanmisiz herseyden cift cift ☺☺ yapicak.bisey yok ne lazimsa alinacak ben hic bakmamistm.yatak isine.. bende bu ikisi uzerinde yogunlasayim bari
aynen :) ya bende araştırma aşamasındayım henüz tek bildiğim öyle visko yatak falan önerilmiyor kesinlikle yün yatakta öyle. lateks en risksizi gibi ondada fiyatlar 1500e kadar çıkıyor, işbirin ki yine iyi yani :) bir taraftan da düşünüyorum okadara gerek var mı yaylı yatak alsam diye. işbirin kılıfıda çıkıp yıkanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…