Merhabalar sizlere bir şey sormak istiyorum. Ben biraz görücü usulü evlenmek isteyen biriyim. Bi kaç gün önce iş yerime gelen kadınlardan biri bana aniden yaşımı adımı soyadımı ailemi hayatımda biri olup olmadığını sordu.. Biraz daha sohbet ilerledi ve akraba çıktık bana oğluna istediğini söyledi ve tanışmamızı istedi. Benden fotoğraf göndermemi istedi göndermedim. Tanıdık olduğu için teyzemi aradı onu tanıyordu ondan istemiş teyzem göndermiş.. Oğluna göstermiş beğenmiş bana da gösterdiler bende beğendim ve dışarıda ikimize görüşme ayarladılar.. Buraya kadar her şey çok güzel ilerledi.. Bu akşam iş çıkışında gidip görüştük oturup 1 saat kahve içtik.. Sohbet muhabbet gayet iyiydi aslında.. Hatta bana fotoğraflardan daha güzel olduğumu söyledi güzel konuştu yani.. Neyse sonra kalktık ayrıldık o evine ben evime.. Bunun sonrasında bi sessizlik başladı mesela benim numaram onda var tanıştık sonuçta konuştuk buluştuk en azından bi merhaba yada iyi geceler yada eve yetiştin mi merak ettim gibi bi msj atması Gerekmez miydi çok bekledim hiç yazmadı aramadı.. Şimdi aklımda çok soru var acaba olumsuz mu düşündü sevmedi mi amacı ne ne yapmaya çalışıyor... Bilenlere sormak istiyorum bu işler görücü usulünde nasıl oluyor.. İşleyiş nasıl olacak.. Aramaması yazmaması normal mi.. Bundan sonrası nasıl olacak... Ben olumlu olumsuzu nasıl anlayacamm benim ne yapmam gerek çocuğun bu sessizliği normal mi???