Tecrübesizlikten dolayı girdiğim işte mutsuzum

Tubilim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
336
305
53
Arkadaşlar merhaba..20 bin tllik bir borcum var.. 1 yıl çalışsam öderim. Kendime güzel bir iş bulduğumu düşünmüştüm ilk başta. 2. Patronum gelene kadar öyleydi aslında. Sabah 8 akşam 5. İşe gittim ilk gün aşağıda çalışan yaklaşık 10 kişinin saat 10 da ve 3 de yaptıkları molada çaylarını benim demeyeceğimi öğrendim. Sorun etmedim. Sonra alt kat mutfağını düzenlemem istendi neyse düzenledim. Ama başta asla böyle şeyler yoktu sadece muhasebeden sorumluydum. 2. Patronun istekleri bitmiyor 3 kişilik işi bana yaptırmak istiyor.normalde yapacağım İşim çok yoğun değildi aslında ama aslında olan bana uymadı. Çıkıcam galiba

Son düzenleme:
Tabi ki de idare et işi öğrenmeye çalış bu zamanda tecrüben yoksa okuduğun üniversitenin bi anlamı yok tabi dayın yoksa Onun için sabır de her denileni yapmaya çalış mecbur ne güzel kendi alanında iş bulmuşsun kapabildiğin kadar bilgi kap işine çok yarar

Malesef alanım değil, ben branş öğretmeniyim ama atanamadım

Evet ağrıma giderdi benim de iş arardım bir yandan madem ihtiyacim var idare eder ilk bulduğum yere ziplardim özel sektör zor malesef

Çalışmaya devam et ama bir yandan iş ara başka iş bulunca bırakırsın orayı iş bulmadan çıkarsan gene iş arama sürecine girersin. Ama baktın dayanamicak seviyeye geldin sabredebileceğin son noktaya geldin direkt bırak çık. Branşınız ne bu arada ataması az mı puanları nasıl ? Kpss çalışsanız atanma ihtimaliniz yok mu ?

Taviz tavizi çekmiş ve çekecek de. Ön muhasebe elemanı nerde, çay servisi yapmak nerde....
Bir de kadın amir altında ezilmek çekilir şey değil.,
Ne kadar maaş alıyorsun bilmiyorum ama yapacağın işin sınırlarını çizmen lazım. Kendi yerini kendin bulmak gibi ama burada çok geç kalmışsın bu iş için. Hemen iş arayışına gir zaman kaybetmeden.

İlk başlarda tecrübe kazanana kadar her işe bakılır.
Bu genellikle böyledir.
Ben muhasebe işi yaparken depoya da bakardım.
Tecrübe kazandıkça ben bu işi yapmam deyip gidebilirsin ama şuan gitsen de yeni başlayacağın yerde de aynı durum söz konusu.
İşverenler tecrübesiz insanları işe alırken bunun için alıyorlar.
Bir yandan işi öğrensin, diğer yandan diğer işleri de yapsın.
Yani bir çoğu tek maaş 2 kişilik iş peşinde.
Borcunda varmış dayanmaktan başka çaren yok.

Hem bak bu kadar işsizlik varken iş bulmuşsun bence vazgeçme.

Çalıştığınız yer muhasebe ofisi mi acaba?Bence idare edin maaşı zamanında ödüyorsa bölümünuz ile ilgili tecrübe kazanınca başka iş bakarsınız

Hiç uzatmadan çıkın oradan ve görev tanımı belli olan başka bir işe girin . Kendilerine çay ve yemek servis elamanı bulsunlar . İki kuruşa kendinizi kullandırmayın . Ön muhasebe için girdiyseniz en fazla telefonlara bakarsınız ek olarak . Bu ne saçmalık . Sanki çay elemanı olarak biri girse muhasebeye de bakacak .

Maalesef öyle bende edebiyat okudum ama markette kasada çalışmaktan öteye gidemedim Allah yardımcımız olsun

Malesef alanım değil, ben branş öğretmeniyim ama atanamadım

Arkadaşlar branşlarınız ve bulunduğunuz şehirleri belirtirseniz belki birileri yardımcı olur. Ben de öğretmenim çevremde zaman zaman özel okullardan branş öğretmenine ihtiyaç olduğu konusunda mesajlar alıyoruz.

Dilerim en kısa sürede her ikiniz de atanırsınız ve gönlünüzden geçen yerler olur

Cnm bu iş yapılacak gibi değil. Adamlar bildiğin hizmetçi almışlar kendilerine. Bu iş için üniversite mezunu ne alaka ayrıca? Ben olsam çalışmazdım. Ama sen bilerek kabul etmişsin. Paraya ihtiyacın varsa devam et ama bir yandan da oradan kurtulmaya bak derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…