Teşekkür ederim ben Trabzon’da yaşıyorum ama maalesef burada liseyi açıktan bitiren anasınıfı öğretmenliği yapıyor ama biz kurs yerlerine özel okullara gidince MEB öğretmenleriyle çalışıyoruz en az 3 yıl deneyim istiyoruz diyorlar . Bir ara bi koleje başvurdum aradılar o kadar sevindim ki niye aramışlar bir iki arkadaş çıkıp broşür dağıtacakmışız kapı kapı ben gocunmam dağıtırdım ama eşim istemedi tanımadığın erkeklerle ne gezeceksin diye .ben neye başvuruyorum ne için arıyorlar işte bu da ülkemizin gerçekleriArkadaşlar branşlarınız ve bulunduğunuz şehirleri belirtirseniz belki birileri yardımcı olur. Ben de öğretmenim çevremde zaman zaman özel okullardan branş öğretmenine ihtiyaç olduğu konusunda mesajlar alıyoruz.
Dilerim en kısa sürede her ikiniz de atanırsınız ve gönlünüzden geçen yerler olur
Yok küçük bir fabrikaÇalıştığınız yer muhasebe ofisi mi acaba?Bence idare edin maaşı zamanında ödüyorsa bölümünuz ile ilgili tecrübe kazanınca başka iş bakarsınız
İlk iş yeri her zaman kötüdür. Değişmez. Ben hiç hayır dua ile anmiyorum. Ben olsam calsiir ama çok mutsuzsam iş bakarım. Hatta borcum yoksa da çalışır parayı harcadımArkadaşlar merhaba.. Ben üniyi bitireli 4 yıl falan oldu, sonra araya evlilik kpss falan girdi hiç çalışmadım. Şimdi 20 bin tllik bir borcum var.. 1 yıl çalışsam öderim. Kendime güzel bir iş bulduğumu düşünmüştüm ilk başta. 3. Patronum gelene kadar öyleydi aslında. Sabah 8 akşam 5. Ön muhasebe, birde sabahları kahvaltı hazırlayıp ofisi temizliyorum. İşe gittim ilk gün aşağıda çalışan yaklaşık 10 kişinin saat 10 da ve 3 de yaptıkları molada çaylarını benim demeyeceğimi öğrendim. Sorun etmedim. Sonra alt kat mutfağını düzenlemem istendi neyse düzenledim. İşim çok yoğun değil aslında ama pek hayal ettiğim gibi de değil. Benden çay servisi falan yapmamı istiyorlar ağırıma gidiyor açıkçası ama yapıyorum. Neyse bugün 3. Patron aşağıda yemek yerken (bu arada yemek şirketten geliyor ben sadece ısıtıyorum herkes tabanına alıyor yiyen tabağı şirketin kasasına atıyor) herkesin içinde gelip x hanım bize neden yemekleri yukarı hazırlamıyorsun diye sordu. Bende yukarı mı hazırlamam gerekiyordu dedim. Oda bu kadar adamın içinde nerde yiycez dedi. O gelmeden önce diğer 2 patronum yiyordu. Çok üzüldüm. Parayada ihtiyacım var iş tecrübemde yok. Sizce 1 yıl idare etmeli miyim yoksa çıkmalı mıyım. Bu dediğim şey dışında başka sorun yok.. Ama madem bunlar olacaktı neden üni mezunu birini aldılar. Bilmiyorum. Gerçekten üzgünüm. Sizce ne yapmalıyım.
Arkadaşlar merhaba.. Ben üniyi bitireli 4 yıl falan oldu, sonra araya evlilik kpss falan girdi hiç çalışmadım. Şimdi 20 bin tllik bir borcum var.. 1 yıl çalışsam öderim. Kendime güzel bir iş bulduğumu düşünmüştüm ilk başta. 3. Patronum gelene kadar öyleydi aslında. Sabah 8 akşam 5. Ön muhasebe, birde sabahları kahvaltı hazırlayıp ofisi temizliyorum. İşe gittim ilk gün aşağıda çalışan yaklaşık 10 kişinin saat 10 da ve 3 de yaptıkları molada çaylarını benim demeyeceğimi öğrendim. Sorun etmedim. Sonra alt kat mutfağını düzenlemem istendi neyse düzenledim. İşim çok yoğun değil aslında ama pek hayal ettiğim gibi de değil. Benden çay servisi falan yapmamı istiyorlar ağırıma gidiyor açıkçası ama yapıyorum. Neyse bugün 3. Patron aşağıda yemek yerken (bu arada yemek şirketten geliyor ben sadece ısıtıyorum herkes tabanına alıyor yiyen tabağı şirketin kasasına atıyor) herkesin içinde gelip x hanım bize neden yemekleri yukarı hazırlamıyorsun diye sordu. Bende yukarı mı hazırlamam gerekiyordu dedim. Oda bu kadar adamın içinde nerde yiycez dedi. O gelmeden önce diğer 2 patronum yiyordu. Çok üzüldüm. Parayada ihtiyacım var iş tecrübemde yok. Sizce 1 yıl idare etmeli miyim yoksa çıkmalı mıyım. Bu dediğim şey dışında başka sorun yok.. Ama madem bunlar olacaktı neden üni mezunu birini aldılar. Bilmiyorum. Gerçekten üzgünüm. Sizce ne yapmalıyım.
Kpss calisArkadaşlar merhaba.. Ben üniyi bitireli 4 yıl falan oldu, sonra araya evlilik kpss falan girdi hiç çalışmadım. Şimdi 20 bin tllik bir borcum var.. 1 yıl çalışsam öderim. Kendime güzel bir iş bulduğumu düşünmüştüm ilk başta. 3. Patronum gelene kadar öyleydi aslında. Sabah 8 akşam 5. Ön muhasebe, birde sabahları kahvaltı hazırlayıp ofisi temizliyorum. İşe gittim ilk gün aşağıda çalışan yaklaşık 10 kişinin saat 10 da ve 3 de yaptıkları molada çaylarını benim demeyeceğimi öğrendim. Sorun etmedim. Sonra alt kat mutfağını düzenlemem istendi neyse düzenledim. İşim çok yoğun değil aslında ama pek hayal ettiğim gibi de değil. Benden çay servisi falan yapmamı istiyorlar ağırıma gidiyor açıkçası ama yapıyorum. Neyse bugün 3. Patron aşağıda yemek yerken (bu arada yemek şirketten geliyor ben sadece ısıtıyorum herkes tabanına alıyor yiyen tabağı şirketin kasasına atıyor) herkesin içinde gelip x hanım bize neden yemekleri yukarı hazırlamıyorsun diye sordu. Bende yukarı mı hazırlamam gerekiyordu dedim. Oda bu kadar adamın içinde nerde yiycez dedi. O gelmeden önce diğer 2 patronum yiyordu. Çok üzüldüm. Parayada ihtiyacım var iş tecrübemde yok. Sizce 1 yıl idare etmeli miyim yoksa çıkmalı mıyım. Bu dediğim şey dışında başka sorun yok.. Ama madem bunlar olacaktı neden üni mezunu birini aldılar. Bilmiyorum. Gerçekten üzgünüm. Sizce ne yapmalıyım.
O zaman çaycı alsin ohh ne güzel bulmus ihtiyacı olani resmen kullanıyorYok küçük bir fabrika
Maalesef Trabzon'da değilim. Ancak kendi alanınızdaki işleri değerlendirmenizi tavsiye ederim. Bir yandan okullara, kolejlere cv bırakın. Şimdi tam alım zamanı.Teşekkür ederim ben Trabzon’da yaşıyorum ama maalesef burada liseyi açıktan bitiren anasınıfı öğretmenliği yapıyor ama biz kurs yerlerine özel okullara gidince MEB öğretmenleriyle çalışıyoruz en az 3 yıl deneyim istiyoruz diyorlar . Bir ara bi koleje başvurdum aradılar o kadar sevindim ki niye aramışlar bir iki arkadaş çıkıp broşür dağıtacakmışız kapı kapı ben gocunmam dağıtırdım ama eşim istemedi tanımadığın erkeklerle ne gezeceksin diye .ben neye başvuruyorum ne için arıyorlar işte bu da ülkemizin gerçekleri
Çok koştum kendi alanımda işlerle sonra hep markete kaldım maalesef şimdi de hamileyim zaten nasip diyelimMaalesef Trabzon'da değilim. Ancak kendi alanınızdaki işleri değerlendirmenizi tavsiye ederim. Bir yandan okullara, kolejlere cv bırakın. Şimdi tam alım zamanı.
Ona söyleyemedim ki utandımÇok çirkin bu anlattıkların, bu çalışmak değil hizmetçilik. En kısa zamanda ayrıl işten.
Evliymişsin, eşin nasıl müsaade ediyor bu duruma?
Bende konuşmayı düşünüyorum açıkçası yarınkonuşsanız iş tanımım bu değildi ben sıkıntı etmeyip yaptıkça görevim buna dönüştü deseniz işe yarar mı?
Malesef alanım değil, ben branş öğretmeniyim ama atanamadım
Çok çirkin bu anlattıkların, bu çalışmak değil hizmetçilik. En kısa zamanda ayrıl işten.
Evliymişsin, eşin nasıl müsaade ediyor bu duruma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?