Tedavisi olmayan Hastalığım

Ilk once dusunce yapini degistir. Tedavisi var elbet. Ölùmden baska herseyin bir tedavisi vardir.
Ibrahim adnan saracoglu diye bir doktor var...bilirsin belki..kadin programlarinda da cikiyordu. Ben boyle bitkilerle saglik ile cok icli disli ve merakli oldugum icin ve hep bir arastirma icinde oldugum icin tek tuk bilgilerim var. Bu doktorun konusmalarini duyunca da hep dogru bilgileri verdigine sasirmistim. Cunki ilac endustrileri insanlarin uzerinden para kazaniyorlar ve dogru durust yardim etmiyorlar. Bence bu doktora ulasmayi dene. Ayrica rafine olmamis hindistan cevizi yagini öneririm. Hergun uc cay kasigi yut. Ve cildin de de bu tarz dokuntuler varsa ozaman kucuk bir bolgede deneme yap bu yagi sürerek. En yakinda sifayi bulman dilegi ile

Canim çok gecmis olsun. benim de benzer sekilde saç diplerimde var malesef... Tabi saçta olmasi daha avantajli direk görülmüyor ama deli gibi kaşıntım olurdu. Her şeyi denedim tek çare o kortizonlu solisyon, krem ve ilac seklindeki sampuanlari 2 hafta kullaniyorum rahatliyorum 2 hafta ara veriyorum ama artik hiç sac boyasi, sac kremi vs kullanmiyorum, bitkisel (alkol, sls, paraben vs icermeyen) sampuanlar kullaniyorum. bu sekilde hafiflete bildim. cerosatin kremi ben de kullandim pek etkisini görmedim. anneminde ayaklarinda sedef benzeri bir şey vardi güneşlenme ile gecti sonra arastirinca bu tarz rahatsizliklarda ultraviole ışınlarla tedavi denedigini öğrendim. güneşlenme yöntemini sende bi deneyebilirsin. ayrica d vitamini seviyene baktir 50 alti ise ayda bir devit ampul kirip icmeni tavsiye ederim. d vitamini otoimmun hastaliklarin tedavisi icin onemli

Allah acil şifa versin.AMİNNN❣ ben okutturmanızı öneririm. benım egzemam vardı ve geçmedi ilaçlada geçmedi okutturdum 3 günde geçmişti şükürler olsun❣
Ya ben de buna yakın bir şey söyleyecektim. Nazar diyeceğim ama kale almak zorunda değilsiniz tabi. Nazara pek inanmazdım ama yaşadığım iki olay beni çok etkiledi. Bir komşumuzun oğlu boğaziçi mühendislik kazanmıştı dereceyle çocuğa nazar ettiler daha üni ye gidemeden bir gözümde su çiçeği mi kızamıkçık mı şuan tam hatırlayamadım, öyle bişe çıkmış çocuk kör oldu ya. Nazardan. Sonra bir arkadaşım da üni sınavında ygs de çok başarı elde etti sonra bu kıza bu yüzden nazar etmişler mide bulantısından ölüyordu. Doktora gidiyorlardı gastrit demişler zart demişler zurt demişler hiç bir şey fayda etmemiş. Ki o da böyle hocaya falan pek inanmazdj ailesi zorla götürdü. Kızın ne zamandan beri bu durumda olduğundan tut kimin nazarının değdiğine kadar bilmiş adam. Dualar falan önermiş geçti en sonunda ama kız lyslere giremedi üni hayali çöp oldu motivasyon desen psikoloji desen sıfırdır. Uzun yazdım k. bakma da kendine nas Felak bol bol okumanı tavsiye ederim

Çok geçmiş olsun, belki bilinçaltınızla ilgili bir durumdur. Theta healing diye bir şey var. Faydasını görebileceğinii düşünüyorum. Araştırın bence

Ben Instagram dan birini takip ediyorum bi markanin urunlerini satiyor oncesi sonrasi diye surekli paylasimlarda bulunuyor. Bende ondan gorup aleovera jel falan almistim. Oyle seyler denediniz mi?? Forever living diye bisey bi arastirin isterseniz..

Yaklaşık 15 yaşından beri seboreik dermatitle uğraşıyorum. Hukuk mezunuyum ama ondan önce oldu benim size bir tavsiyem var, çok dua edersiniz inanın.
Ilacsiz, aşısız, doğal elmadan ev yapimi sirke bulacaksınız. Sorunlu deriye pamukla bol bol sureceksiniz. Bir yarim saat gectikten sonra, yıkamadan, sarmisak yağı sureceksiniz. Kesin çözüm..
Ayrıca antihistaminikler ve kortizonlu pomadlar da iyi geliyor.

Çook geçmişler olsun Tedavi olacaksın ve hepsi geçecek sakın üzülme

Üniversite hayatımı yaşayamıyorum diye neden üzülüyorsun canım? Hukuk gibi zor bölümleri okurken dizilerde gördüğümüz çılgın üniversite hayatları yaşamak imkansız zaten. Ben de mühendislik okuyorum evde yatıp cips yemekten başka bir etkinlik yaptığım yok ki. Arada çılgınlık olsun diye nutellaya kaşıkla saldırıyorum o kadar.

Benim de tam adını bilmediğim değişik bir egzamam var Ortaokul ya da lisedeydim o ara saç diplerimde başladı. Doktor saçını kazımazsan iyileşmen zor olur demişti. Saçımı kazıyınca çok üzüldüm ama gerçekten çok çabuk geçti. Çocukkende vücudumda çok kaşıntılı, sulu, acıyan yaralar çıkıyordu. Egzama demişti doktor. Onların geçmesi için de çok uğraşmıştık. Ama bir şekilde geçiyor işte (ay ne sorunlu çocukmuşum)

Sadece doğru tedaviyi bulmak zaman alıyor bence. Sanırım kişiden kişiye değişiyor bu hastalıkta tedavi. Bir sürü ilaç, krem, şampuan kullanıp sonunda işe yarayanı buluyorsun. Sen de bulacaksın sana neyin iyi geldiğini sonra bu günlerin hepsi geçip gidecek. Amaan ne üzülmüştüm boşuna diyeceksin.

Agop vefat edeli uzun zaman oluyor

Boyle bir hastalik duymustum.Ama nasil caresi olmaz.Bir kanserin bir depresyonun caresi olmaz sanirdim.Dr dr gezmelisin.Veeilen ilaclari duzenli kullaniyor musun?ilaclarin adi ne?Teshis neymis?

Boyle bir hastalik duymustum.Ama nasil caresi olmaz.Bir kanserin bir depresyonun caresi olmaz sanirdim.Dr dr gezmelisin.Veeilen ilaclari duzenli kullaniyor musun?ilaclarin adi ne?Teshis neymis?
Çaresizliklerin tamamı insanın kafasının içindedir. 15 yıldır bahsedilen hastalık saç derimin tamaminda, kaşlarimda ve t bolgemde var. Gitmedigim doktor, kullanmadığım ilaç ve bitki kalmadı. Ama hiç sayfalar dolusu şikayet etmedim. Çaresiz derdim var demedim. Bi kere çaresiz denince, tüm çareleri elinizle tüketmiş olursunuz. Kabullenmek en büyük tedavidir. Mesela bunca çocuğu olmayan insan varken, ben yüzümde çıkan cilt hastalığına çaresiz demeye utanirim

Gecmis olsun oncelikle.
Cok kötū o kaşinti biliyorum. Gece yuzumu kasiyarak uyandigimi biliyorum. Hic gecmeyecmis gibi.
Ben gecen yil yasadim bu sorunu birkac ay doktora gidip bol bol kortizonlu kremler kullandiktan sonra en son uzman cildiyeciye yönlendirildik.
Kadin dedigi sey Kuruluktan olduguydu.
Ve bu kuruluga sebep olan kosullari ortadan kaldirmak icin ben de arastirmalar yaptim.
Siz de ise yarar mi bilmiyorum.
Ben ilaclari kremleri kestim. Cunku vucudumun suya neme ihtiyaci vardi.
Sampuan sac kremi vucut kremi dus jeli yuz el ayak kremine kadar L'occitane'nin shea yagi urunlerini kullanmaya basladim.
Ilac degil bildigin normal kremler.
Bir de buhar makinesi aldim soguk buhar ufleyip kuru havayi dagitan evi nemlendiren.
Ve bende işe yaradi cok kisa surede kurtuldum o korkunc kasintidan.
Baslangicta egzamayi arastirirken stresten kaynaklandigini dusunmustum ama oyle degilmis bendeki en sonunda sebebini buldum. Yuzum fazlasiyla sicaga maruz kaldigi zaman kurumus.
Aylarca nedenini ararken en sonunda hatirlamistim.
Hala bu urunleri kullaniyorum vucuda iyi geliyor neme ihtiyacimiz var sonucta.
Umarim en kisa zamanda sagliginiza kavusursunuz.

Bir de eger alip kullanirsaniz ozellikle yüz icin yuzdelik orani (SHEA yagi orani) yuksek olan kremi alin.
Yūz icin %5 lik olan krem kesmedi cunku bende %25 lik olanla rahatladi yüzüm.
Gunluk krem gibi kullaniyorum ben.
Sabahlari bir kere yeterli oluyor.
Umarim kurtulursunuz bu hastaliktan .

Son düzenleme:
Ben de hukuk okuyorum ve seboreik dermatitim var. Her sınav döneminde azar, şu anda yüzümde, ensemden omuzlarima kadar her yerde ve göğsümde döküntüler ve kaşımaktan yara olmuş geçmeyen izler var. Ayrıca saçlarım da dökülüyor. Ben de çok araştırdım bu hastalık için. Asla tamamen geçmiyor diyorlar ama kontrol altına almak mümkün. Bizim bölümde biliyorum çok zor ama stresi bırakmanız lazım. Ben sınav dönemim geçtiğinde ve tatillerde büyük ölçüde normale dönüyorum. Stresli bir yapınız olduğu o kadar belli ki. Stresi bırakmak çok sey değistirecek.

Allah korusun ne bicim konusmak boyle keske kanser olsaydim falan demeler... genceciksin hayatin baharindasin boyle dusunme.. hayat cok guzel, hemen pes etnek yok.. bir kac iyi doktor arastir ve onlara gorun. kansere bile care bulmusken seninin hastaligin devede kulak.. sen stresli bir insana bzenziyorsun stresten olabilir mi acaba bu hastaligin... universite hayatini elbet yasayacaksin acaba 1 sene dondurup ailenin yanina mi gitsen daha iyi olur gibime geldi... sonra okulunada gule oynaya gidersin

Alternatif tippi denedinizmi bilmiyorum ama siddetle tavsiye ederim...ozellikle Ibrahim saracogluyla mutlaka irtibata gecin adamin bilmedigi birsey yok kesinlikle ve kesinlikle size yardimci olacagina eminim...gecmis olsun

bu hastalık abimde üniversite yıllarında başlamıştı. yurt dışında çok zor bir okulda okuyordu ve her sınav döneminde yüzü,ensesi kızarır döküntü şeklinde deri dökerdi.

kendisi abd de olmasına rağmen hiç bir doktordan tam yanıt alamadı. ankarada özel bir hastanede tedavi gördü. stres bu hastalığın en önemli etkeni. hayatından stres denilen illeti çıkarmaya çalıştı,yukarıda da yazılmış olan kremi kullandı yani aynı olduğunu sanıyorum.

şuan hala çok stres altında olduğu zaman nükseder hastalığı hafiften. çözümü olmayan bir hastalık değil. dilerseniz doktor ismi de verebilirim. ama bu kadar yakınmayın hele modern tıbba inancımı kaybettim demeyin. bu ülkenin aydınları bunu söylerse gerisini bilemiyorum...

geçmiş olsun umudunuzu kaybetmeyin.

Cozumu olmayan bir hastalik degilse neden abinizde hala nuksediyor? Evet modern tibba inancimi kaybettim cunku butun hastaliklari tedavi etmek yerine baskiliyor. Asla tamamen gecirmeye yonelik degil. Fondoten surmek gibi bir şey bu.
Bu hastaligi arastirirken ogrendim ki ne vitiligo ne sedef ne seker hastaligi ne insulin hicbir hastaligin tedavisi yok. İnsanlar omur boyu ilac kullanmak zorunda
Madem bu kadar ilerledi tip madem ise yariyor ilaclar neden hastaneler tika basa dolu? Neden sira bulamiyoruz?
Gercek tip kitabini alip okumanizi tavsiye ederim

Dondurmak degil de sadece sinavlara gidip gelmeyi dusunuyorum. Oyle olunca da kyk devamsizliktan atiyor yurtsuz kaliyorum. İki ucu...

Oturup burda acilarimizi karsilastiracak degiliz herhalde, cocuk istemeyen biri icin olmamasi aci vermez ona bakarsaniz.
Ayrica yuzumdeki yangiyi sadece 5 dk cekseniz bu yorumu yapar miydiniz merak ediyorum. Ve bir gun dahi gecmiyor her gun boyle uyaniyorum. Kirpiklerime kadar ilerlemis bir hastaliktan bahsediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…