Tedavisi olmayan Hastalığım

bakın hasta olduğunuz için psikolojiniz normal değildir anlıyorum bu kadar sinirlenmenizi ve anlayışla karşılıyorum. ama sadece bu bağlamda değil hayatınızın her açısında daha sakin olursanız hem kendiniz hem de hastalığınız için daha iyi olur.

gerçek tıp kitabı vs diyorsunuz ama prof.dr. çocuğuyum emin olun çoğu konuda bilgi sahibiyim,değilse de sorup öğrenmem tek mesaja bakar. ben sizin iyiliğiniz için,umudunuzu kaybetmemeniz açısından bir mesaj yazdım. siz burada insanlar size "ah cnmmm bu hastalığın tedavisi yookkkk ALLAH yardım etsinnnnn" desinler mi istiyorsunuz yoksa daha akılcı çözümler mi? bence önce buna karar verin. bu hastalığın sebebi stres ve sinirdir. abimde de diğer hastalarda da hayatlarında stres olduğu sürece bu hastalık devam edecek ama modern tıp bunu azaltabilir. ben modern tıp savunucusu falan değilim,size moral olması açısından bir şey söyledim.

rahatsız olduysanız lütfen göz ardı edin. geçmiş olsun umarım modern veya alternatif tıpla bir çözüm bulursunuz hastalığınıza.

ekleme:hastanelerin tıka basa dolu olması bir hizmet sorunudur,modern tıpla alakası yoktur.

Canım çok ama çok geçmiş olsun. Yaşamayan bilemez bu dermansız hastalıkları. Benimde uzun zamandır geçmeyen bir sedef rahatsızlığım var. Önce ellerimin içinde başladı, sonra ayaklarıma, sonra tırnaklarım düşmeye başladı. Gitmediğim doktor kalmadı. Dediğin gibi tedavi sadece baskılama yöntemi ama tamamen kurtarma yöntemi değil.
Şu an yazarken bile parmaklarım yara. Benimde doktorlara, tıbba olan inancım azaldı. Kendim gidip alerji testi yaptırdım en azından tetikleyen şeyleri ortadan kaldırmak için ve yapabildiğim tek şey yaraları nemlendirmek o kadar.
Söylediklerine tamamen katılıyorum ama lütfen güçlü ol. Elbet bu rahatsızlığın atakları hafifleyecek, stres çok önemli diyorlar ama insan stressiz nasıl yaşasın bu düzende oda ayrı bir konu. Tekrar geçmiş olsun canım.

Okulunu dondur ailenin yanina git ve hastalığınla mücadele et. su an zaten onların yanında olmadıgin icin bu psikolojik çöküntüleri yaşıyorsun. Önce senin psikolojinin düzelmesi lazım hem öyle hemen kortizon tedavisine başlama ilkin bi iyice gezseydin doktorları. Uni hayatinida yaşarsın okulunu dondurursan. Ama önce sana sağlam psikoloji lazım. O ne öyle ayrıca keske kanser olsaydım falan bu ne kendini salmadır ya valla kızdım sana. Dermansız dert yoktur bilmez misin güzrl kardeşim. Yakışıyor mu öyle pes edercesine konuşmak ?

Allah acil şifa versin. Derdi veren dermanını da verir, Allah'tan ümidinizi kesmeyin. İçinizi ferahlatmaya çalışın. Dua edeceğim size inşaallah. Allah yardımcınız olsun.

Bu yorumun üzerine zaten diyebilecek çok şey kalmamış.

@Jocelyn çok geçmiş olsun.
İlk kez duyduğum bir rahatsızlık, Allah'tan şifa dilerim.
Ve umarım ki modern veya alternatif olarak, bir şekilde tedavini bulursun.
Tabii ki ne yaşadığını, ne acılar çektiğini bilebilmemiz mümkün değil.
Ancak her ne olursa olsun, stres her şeyi bozan en büyük etkenlerden bir tanesi.
Stresli olmamak günümüzde ne kadar mümkün, tartışılır bir durum.

Tek dileğim bir an önce acılarının dinmesi ve psikolojik olarakta bu rahatsızlığı yenmen.
Allah yardımcın olsun.

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Haklisiniz ama insan uzuntuyle ne konustugunu bilmiyor. Okulu dondurma konusuna ailem ne diyecek bilemiyorum. Ama dondurup yil kaybi yapmak yerine evden calisip sinavlara girerim diye dusundum

Çok geçmiş olsun baska dr a görünün alternatif tıp deneyin okula biraz ara verip ailenizin yanında stresten uzak yaşayın inşallah duzelirsiniz.

merhabalar
öncelikle geçmiş olsun
cilt hastalıkları öyle kötu hastalıklarki sürekli tekar eder yeniler insanı yer bıtırır kendımden bılıyorum ben 10 yıl çektım gitmediğim cildiyeci iç hastalıkları kalmadı üniversiteler özel hastaneler vs
çaremi işyeri hekimim buldu hemde 1 tl lik 3 iğne ile kendi ailesinde varmıs ordan tecrübeyle her daim duacıyım kendısine

sana tavsiyem üniversitelerin cilt hastalıkları bölümüne gidip doktorunu bulman
ama nacizane kolsuz agop denen doktora gıtmen ne yap ne et gıt bi kontrol etsın kesınlıkle kendısı bu işlerde uzman ben tam ona gıdecekken çare buldum genede konustum tedavı doğru dedı 3 tane ığneyle kurtuldum 2 senede bir tekrarlarsa iğne vuruluyorum sabaha ellerim yara içindeyken öğleden sonra tüm yaralar kuruyo 2 gun sonra tamamen yenı derı olusmus oluyor cok gençsın
okulu sakın sakın bırakma herşeyın çaresı var sakın tedavıyı aramayı bırakma stres yapma

Kolsuz agop bu hastalik icin anca mezarda gecer dermiş ki zaten vefat etti
Tesekkur ederim guzel yorumunuz icin
İgneniz kortizonlu muydu

Rahatsiz falan olmadim estagfirullah. Ama her seyi sinir strese baglamamak gerektigi kanisindayim, yaz tatilinde hicbir stresim yokken dahi hastalik devam etti.
Ben sizin gibi dusunmuyorum gorusunuze de saygi duyuyorum
Tesekkur ederim yorumunuz icin

Ozelden yazarsaniz mutlu olurum

Oyle tatli ki yazdiginiz gulumsetti beni :)
Tesekkr ederim insallah oyle olur

Özel sen jorj avusturalya hastanesine bir dermatolog var işinin ehli.İsterseniz bir görünün derim.
Almanyadan gelen bir akrabamın buna yakın bir sorunu vardı ki 3 sene çekmişti en son geldiğinde bu bayana gittik ve özel bir krem karışımı vermişti.(Sadece kadıköyde Ayşe eczanesi yapıyor sadece).
Geçmiş olsun.

Okulu dondurup memleketine dön ... Herşeyin bi ilacı bi çözümü mutlaka vardır.. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…