- Konu Sahibi gozdemmmmmm
-
selam arkadaşlar.bende cumartesi gittim 2.kontrole yumurtalarımın en büyüğü 10 mm olmuş.dozu değiştirmedi 225 hala.yarın tekrar gidicem kontrole bakalım yumoşlar kaç mm olmuş.entriometrıum kalınlığıda 6 mm miş.hemşireye söylerken duydum.ya kızlar bende bugun aşırı akıntı başladı nie acaba şeffaf yapışkan akıntı.yarın sorucam bakalım.hepimizin allah yardımcısı olsun
gözde bendede iğne yerinde kızarıklık oluştu geçti sonra kan tahlili birkez yapıldı başkada yapılmadı düne göre bugün çok çok iyiyim
yok canım söylemediler salı günü belli olacak ben salıdan geçerli yıllık izne ayrılacağım merkeze yakın biryerde otelde kalacağım yazışamayabiliriz belki kendine iyi bak .
yanlış anlamanızdan korkmakla birlikte yine de yazmadan duramayacağım kızlar:)
çokk tatlısınız siz yaaaakaydirigubbakcemile2 sanırım benim dışımdaki herkesin ilk denemesi ve heyecanınızı, bu kadar kendinizi dinlemenizi, merakınızı gülümseyerek seyrediyorum.rabbimden dilerim ki hepiniz bu ilk denemede bebişlerinizi kucağınıza alırsınız:Saruboceq:benim bu bıkkınlığımı ve boşvermişliğimi bile aldınız.merak edesim geldi salı günkü randevumu
bu arada bende 200 lük puregonla başladım.4 gün boynca 200 devam etti.bugün ve yarın 150 ünite olacak salı günü artık yumurtaların gelişimine göre bende orgalutrana başlarım herhalde.
canım puregonun nasıl bi yan etkisi oldu acaba bende onu kullanıyorumda bende rahatsızım
selam gözzdeeeeeee bende bugun kontrole gittim.6.gunum puregonu yıne düşürmedi 225 devam bide bugun 0.25 lik iğne başladık.yumurtaların aynı boy olması için.3 gun yapıcakmışım persembe gidicez kontrole bakalım hayırlısı
Canım benim kontrolüm dündü.. Aynen 225 devam dedi bende 0.25 lik iğneye dün başladım. Benim bugün 7. günüm. Yarın gene kontrolüm var.Kaç yumurtan olduğunu söylediler mi? Bana hala belirsiz dediler.. Yarın söylerler mi bilmiyorum...
bu arada dün çok kötü oldum bütün gün hastanedeydim öldüm öldüm dirildim şuan biraz iyiyim baş ağrısı miğde bulantısı isal hepsi vardı tahliller yapıldı temiz çıktı.bu arada ilaçlarımda dün bitti umarım bugün vermez tekrar çünki tek dozu dahi kaldıracak gücüm yok inan çok yoruldum bu tedavi beni çok yordu şunu bi atlatırsam bidaha düşünürmüyüm bilmiyorum yani
kızlar geçmiş olsun size çok şükür bende bişe yok puregon 225 ve cetrodide alıyorum.sabredin arkadaşlar sabrın sonu selamettir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?