Tedbirini al Dua yine elden bırakma Haydi Tüp bebek deneyimlerinizi için el ele

amin ben de aynı sürecten gectim 3 kez denedim 1 yerde ama olmadı ist gitmeyi karar verdim allahın ızni ile

amin ben de aynı sürecten gectim 3 kez denedim 1 yerde ama olmadı ist gitmeyi karar verdim allahın ızni ile
Canım imkanın varsa git en iyi merkeze git inşallah. Istanbula gidemeyiz biz hem cok uzak hem ben çalışıyorum isyerinde izin rapor alıyorum problem çıkıyor hayırlısı olsun inşallah. Allah'ım bizim dualarımızı geri çevirmesin kucagimizı boş bırakmasın

cok sükür eşim ikna oldu nihayet amin Rabbim izin verdikten sonra hz Meryem EN BUYUK ORNEK

Merhaba arkadaşlar 5. Tüp bebek denemem için kendimce hazırlık aşamasındayım... 4 negatif denemem var... en son geçen ay cem beye gittim ama adetin 14. Günü muane etmek istedi yanlış günde gitmişim... telefonda ısrarla sormama rağmen hangi gün geleyim diye farketmez cevabını almıştım... 1 yıl bekledim eşimin izininde gittik ama cem hoca 14. Gününde gelmen gerekiyor dedi...

Benim farklı sorunlarım olduğu için beklemedeyim şuanda ama boş durmuyorum yumurta kalitemi artırmak için bişeyler kullanıyorum...

Hayırlı olsun inşallah tedaviniz uzun protokol mü yapacak size kısa protokol de adetin 2 yada 3 gun muayene yapılıyor. Herşeyin vakti zamanı vardır bekle bakalım inşallah bu sefer olacak kendini böyle kodla. Bende bir programda izledim bilinçaltına ne yollarsan geri bildirim onu alırmışsın tabi önce Allah'ın izniyle

Devlet tüp bebek için 40 yaş sınırı getiyormuş
Alt yazıda okudum
Bu alt sınır mı üst mü acaba
Bilen var mı ya da fikri olan?

neler kullanıyorsun mesela

ne oldu sonucun ?

Günaydın arkadaşlar dün doktora gittim son transfer için ilaclara başladık bir tane dondurulmuşum var dua edin benim için son denemem hayırlısı olsun inşallah. Hem heyecanliyim hem de ağlamak geliyor içimden 3 negatiften sonra korkuyorum.Allah yardımcımız olsun

gunaydın canım insallah bu sefer tutar her gün sabah namazından sonra 100 tane RABBİ LA TEZERNİ FERDUN VE ENTE HAYRUL VARİSİN OKU GÜNDE 313 AYETEL KÜRSİ OKU iNSALLAH OLUR

SLM KIZLAR DÜN bahceci tüp bebek merkezini aradım eşim ameliyat sonra kendini baya toparladı kollarını sıvadı hadi başlayalım tekrar dedi dr konuştum 1 ay daha bekliyelim biraz daha toparlansın azo sperm i olan kısılerde ameliyat üzüntu stres daha da azaltabiliyormus sper mi
26/12/2018 de başlayacağim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…