- 5 Mayıs 2018
- 559
- 364
- 18
- 42
- Konu Sahibi Vildan kuzum
-
amin ben de aynı sürecten gectim 3 kez denedim 1 yerde ama olmadı ist gitmeyi karar verdim allahın ızni ileSimdi adet olmayı bekliyorum eylul ayında negatifle sonuçlanmıştı buay görüşmeye gidecem tek embriyom kaldı onu deneyeceğiz. Kayseri Acıbadem hastanesine gidiyorum. Bu merkezde 2.denenem oldu artık son denemeyide yapıp yoluma devam etmek istiyorum. Çok yoruldum Allah hayırlısını versin
Yürüyüşte hahha :)) İncire devam. Bi de bal polen arı sütü. Zaten yürümesem bunlar kilo yapacak bende :))) 3-5 gün sonra regl ile başlıyorumbianca_82 NE YAPTIN NERELERDESİN
Canım imkanın varsa git en iyi merkeze git inşallah. Istanbula gidemeyiz biz hem cok uzak hem ben çalışıyorum isyerinde izin rapor alıyorum problem çıkıyor hayırlısı olsun inşallah. Allah'ım bizim dualarımızı geri çevirmesin kucagimizı boş bırakmasınamin ben de aynı sürecten gectim 3 kez denedim 1 yerde ama olmadı ist gitmeyi karar verdim allahın ızni ile
cok sükür eşim ikna oldu nihayet amin Rabbim izin verdikten sonra hz Meryem EN BUYUK ORNEKCanım imkanın varsa git en iyi merkeze git inşallah. Istanbula gidemeyiz biz hem cok uzak hem ben çalışıyorum isyerinde izin rapor alıyorum problem çıkıyor hayırlısı olsun inşallah. Allah'ım bizim dualarımızı geri çevirmesin kucagimizı boş bırakmasın
BENDE ALIYORUM ONLARI VE TESTERE DİŞLİ ASLAN PENCESİ İÇİYORUM VE YÜZMEE BASLADIM DÜNYürüyüşte hahha :)) İncire devam. Bi de bal polen arı sütü. Zaten yürümesem bunlar kilo yapacak bende :))) 3-5 gün sonra regl ile başlıyorum
Inşaallah siz ne zaman başlayacaksınız tedaviye Allah izin verirsecok sükür eşim ikna oldu nihayet amin Rabbim izin verdikten sonra hz Meryem EN BUYUK ORNEK
Hayırlı olsun inşallah tedaviniz uzun protokol mü yapacak size kısa protokol de adetin 2 yada 3 gun muayene yapılıyor. Herşeyin vakti zamanı vardır bekle bakalım inşallah bu sefer olacak kendini böyle kodla. Bende bir programda izledim bilinçaltına ne yollarsan geri bildirim onu alırmışsın tabi önce Allah'ın izniyleMerhaba arkadaşlar 5. Tüp bebek denemem için kendimce hazırlık aşamasındayım... 4 negatif denemem var... en son geçen ay cem beye gittim ama adetin 14. Günü muane etmek istedi yanlış günde gitmişim... telefonda ısrarla sormama rağmen hangi gün geleyim diye farketmez cevabını almıştım... 1 yıl bekledim eşimin izininde gittik ama cem hoca 14. Gününde gelmen gerekiyor dedi...
Benim farklı sorunlarım olduğu için beklemedeyim şuanda ama boş durmuyorum yumurta kalitemi artırmak için bişeyler kullanıyorum...
ocak 28 gibi görünüyor adetim le birlikte insallah 2019 da hamile olurum insallahInşaallah siz ne zaman başlayacaksınız tedaviye Allah izin verirse
neler kullanıyorsun meselaMerhaba arkadaşlar 5. Tüp bebek denemem için kendimce hazırlık aşamasındayım... 4 negatif denemem var... en son geçen ay cem beye gittim ama adetin 14. Günü muane etmek istedi yanlış günde gitmişim... telefonda ısrarla sormama rağmen hangi gün geleyim diye farketmez cevabını almıştım... 1 yıl bekledim eşimin izininde gittik ama cem hoca 14. Gününde gelmen gerekiyor dedi...
Benim farklı sorunlarım olduğu için beklemedeyim şuanda ama boş durmuyorum yumurta kalitemi artırmak için bişeyler kullanıyorum...
ne oldu sonucun ?Esim 30
Ben 25
Morfoloji bozukluğu
2 olumsuz aşilama (bağcilar e.a.h)
İlk tup bebek tedavisi (medicana tek emriyo transferi olumsuz)
2.tup bebek tedavisi (cevre hastanesi 3 emriyo transferi olumsuz)
3.tup bebek tedavim yeni oldu (süleymaniye kadın doğum hastanesi 2 emriyo transferi oldu test günüm 29 ekim )
Amin inşaallah canım Rabbim dualarımızı kabul etsin. Sen , ben ve diğer arkadaşlarım 2019 annesi oluruz inşallah umud ediyorum Rabbimden istiyorumocak 28 gibi görünüyor adetim le birlikte insallah 2019 da hamile olurum insallah
neler kullanıyorsun mesela
cok iyi hayıt suyu da çok iyi geliyor diyorlarCnm ermiş aktardan kürler aldım... onun dışında hergün 1 incir 7 zeytin tüketiyorum... birde sağlıklı beslenmeye çalışıyorum...
melek6868 amin insallahAmin inşaallah canım Rabbim dualarımızı kabul etsin. Sen , ben ve diğer arkadaşlarım 2019 annesi oluruz inşallah umud ediyorum Rabbimden istiyorum
gunaydın canım insallah bu sefer tutar her gün sabah namazından sonra 100 tane RABBİ LA TEZERNİ FERDUN VE ENTE HAYRUL VARİSİN OKU GÜNDE 313 AYETEL KÜRSİ OKU iNSALLAH OLURGünaydın arkadaşlar dün doktora gittim son transfer için ilaclara başladık bir tane dondurulmuşum var dua edin benim için son denemem hayırlısı olsun inşallah. Hem heyecanliyim hem de ağlamak geliyor içimden 3 negatiften sonra korkuyorum.Allah yardımcımız olsun
Sağol canım Allah razı olsun senden okuyacağım inşallahgunaydın canım insallah bu sefer tutar her gün sabah namazından sonra 100 tane RABBİ LA TEZERNİ FERDUN VE ENTE HAYRUL VARİSİN OKU GÜNDE 313 AYETEL KÜRSİ OKU iNSALLAH OLUR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?