- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Vildan kuzum
-
Biz kayserideyiz canim bende 15 yillik evliyim ve hic hamile kalmadim..ins dedigin gibi kaliteli embriyolarim olur hayirlisi artik...Yok canım Aksaraydan geliyoruz.5 tane 5.gün embriyosu oluştu ne bileyim test pahalıydı bizimde maddi yönden karşılacak durumumuz yoktu öylece başladık yaşım 40 o yuzden oyalanmak istemedik. Normal ilaclarla falan 2 yıl falan uğraştık olmadı bizde tüp bebek tedavisine başladık nerdeyse 2 yıl olacak bebişime hala kavuşamadım. Allah büyük bizim yardımcımız olsun. Yumurta kalitesini artırıcı yardımcı ilaçlar al insallah bir sürü kaliteli embriyon olur.siz kayseridemisiniz
Canım ikinizde hazır oldugunuzda hem bedenen hem ruhen başlayın zorlu bir süreç biliyorsun tekrar igneler ilâçlar opu transfer vede sonuç beklemek en zoru. Hazır olun bismillah deyip yola çıkın Allah yolunuzu açık etsin inşallah bebisinize kavuştursun sag saglimselcanmehmetcan
melek6868 kızlar acilarımız derin rabbim sabrınıda versin sabırlarımızın sonunda o miss cnnet kokusuna hem bu dunyada hem ahirette nasip eylesin .Eşim yeni ameliyat gecirdi.Tam tüp bebek denemesine başlamısken ara vedim psikolejisi cok bozuk bugun dedim başlayalım mı emin misin dedim evet diyor ama o kotu iken benim moralım bozuk oluyor cok karasız kaldım
Geçmiş olsun rabbim sifa versin,rabbim tedavilerimizi kolaylaştırsın ins..esinle ilgili sikintiyi bilmiyorum ama bence tedaviye ara vermeyin verince tedavi surecini dusunmek daha cok geriyo..simdi senin daha güçlü olman gerekiyor stresten uzak durup biraz kendini dusunmen gerekiyorki tedavi terst tepmesin,esin ameliyati olmus top sende artik onun icin toparlanman lazimm eger baska bi sorun yoksa tabiii bizim durumlar zatenn cok hassas ama bol dua tevekkül ederek rabbimden isteyecegiz ins bizlerede verir mevlamm(sabrini versin diye dua etmiyecegim,rabbim bu kulum sabrediyor biraz daha imtihan edeyim dermis,onun icin rabbim kolaylaştırsın kolaylik versinn inş boyle dua edelim olurmu canlarr...)
Sizin kacinci denemenizdi esin ameliyat oluşu sperm bulunmamasimiydi egerki oylese benim teyzemin kizininda esinin hic spermi yoktu ameliyat oldu hemen tup yaptilar 5 ci denemede ikizlerini kucaklarina aldilar( burdaki sonuc ameliyattan sonra ikizlerine kavustular :) rabbim sanada cifter cifter versin ins bizede :)[/QUOTE
Öncelikle Allah bin kere razı olsun ne kadar içten yazmışsın cok teşekür ederim tüm his ve dualarının aynısını rabbim sanada versin .Eşim 3 yıl once tese yaptırdı .3 top sperm dondurulmus var.onlar Bursada eski tüp bebek merkezinde donmuş bekliyor .Eşim farklı konudan Agır ameliyat oldu .ama hala atlatamıyor pisikolejisi bozuldu anti deprasan alıyor. İst daki bahceci tüp bebek merkezini aradım ameliyat oldu dedim 3 ay gelmeyin dediler zaten azo sperm etkilenmiştir dondurulmuslardan saglam bulamazsak tekrar tese yapacaklar zaten ameliyattan yeni çıktı .2 AY oLDU gerci ama atlatamadı gidelim mi diyorum gidelim diyor .Bizim.4. DENEMEMİZ OLUCAK .AMİN İNSALLAH İKİZ BEBEKLERİMİZ OLUR HAYIRLISI İLE BEN İNSALLAH YAHYA VE SÜMEYYE KOYMAK İSTİYORUM .Rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul VARİSİN
Inşaallah bugün bu duayı bol bol okuyalım Rabbim hepimizin dileğini kabul etsinMevlit Kandili gecesinde okunması önerilen Yunus Peygamberin ettiği bir dua vardır. Bu duayı Hz. Yunus balığın karnındayken yapmıştır. İslam alimleri bu duayı okuyarak her hangi bir dilekte bulunan müminin dileğini yüce Allah muhakkak yerine getirir diyorlar. Yunus Peygamber balığın karnındayken şu duayı okuyordu:
“Senden başka Allah yoktur. Allahım seni bütün noksanlıklardan uzak tutarım. Ben öz nefsime yazık edenlerden oldum.”
AKŞAM NAMAZINI KILIP FATİHA'DAN SONRA BU DUAYI OKUYUN
Mevlid Kandili'nde kimin bir dileği varsa akşam namazını kılıp yerinden kalkmadan 40 kere Fatiha süresini okuyup ardından şu duayı etsin;
-“Allah’ım ! Senin ilmin benim isteğime yeterlidir. Fatiha hürmetine dileklerimi ihsan eyle. Senin keremin bana kafidir. Kereminle muamele eyle. Fatiha hürmetine gönlümde olanı meydana getir Allah’ım!”
Bu duadan sonra kişi dileğini yaradan da isteyebilir.
ALLAH RAZI OLSUN RABBİM FAKULTEDE YARDIMCIN OLSUN BEN ULUDAG ÜNİVERSİTESİNDE DEVAM EDİYORDUM YARIM BIRAKTIM COK UZUCU KONUSTULAR ORDA BİZE RABBİM EN YAKIN ZAMANDA KUCAĞINA HAYIRLI EVLAT VERSİNAminnnn ins ins...cok cok gecmis olsun canim şifa rabbimden ümidini umidinizi kesmeyin ayy ne guzel bak dondurulmuslar varmis ozaman bekleyin biraz maddi durumunuz varsa bi kafanizi dagitacak bi tatilemi gitseniz rabbim kalbinizi genisletsin ferahlastirsin inş,yaa hayat cok kısa kendimizede zehir etmememiz lazim hersey Allah'tan geliyor bizide rabbim mukafatlandiracak ins, ben inaniyorum ya sizin bebisiniz olur ama verecek olan rabbim,bende 4 cu tup yaptiracagim histereskopi oldum iki adetten sonra gidecegim inş rabbim emeklerimizi zayi etmesin(Aminn) rabbim yarsimciniz olsun ins..
Teşekkür ederim canım cok güzel bilgiler yer alıyor bizim içinEmbriyo transferi sonrasında önemli hususlar
- Yoğun bir tempoda çalışan anne adaylarının embriyo transferinden sonraki ilk üç günü evinde dinlenerek geçirmesi faydalı olabilir. Ancak bu süre içerisinde anne adayları günlük yaşam aktivitelerine devam etmeli, tamamen yatak istirahati yapmamalıdır.
- Embriyo transferi sonrasında anne adayının hapşırmasının, öksürmesinin, uyurken sağa, sola dönmesinin embriyonun tutunması üzerinde olumsuz etkisi bulunmamaktadır. Hatta anne adayının merdiven inip çıkmasında da bir sakınca yoktur.
- Anne adayı embriyo transferi sonrasında gebelik oluşana kadar ağır egzersiz ve ağır işlerden uzak durmalı, ani hareketler yapmamaya özen göstermelidir. Aslında gebelik boyunca ağır egzersizler yapılmamalıdır.
- Embriyo transferi sonrasında anne adayının 2 – 3 saatlik mesafelere yolculuk etmesinde bir sakınca yoktur. Bu bağlamda daha uzun mesafelere gitmek gerektiği durumlarda anne adayının mola verdikten sonra gitmesinde fayda vardır.
- Embriyo transferi sonrasında anne adayının göğüslerde dolgunluk, adet görecek gibi kasıklarda ağrı, pembe- kırmızı, kahverengi damla şeklindeki görmesi normaldir. Anne adayı bu tür durumlarla karşılaştığında korkmasına ve endişelenmesine gerek yoktur.
- Embriyo transferi sonrasında anne adayının ılık duş yapmanızda bir sakınca yoktur. Ancak tüm gebelik boyunca sıcak duş almak önerilmez.
- Anne adayları hem embriyo transferi sonrasında hem de gebelik boyunca asitli içeceklerden, kahve ve bitkisel çaylardan uzak durmalıdır.
- Her yaştan her birey için zararlı olan sigara ve alkol embriyo transferi sonrasında anne adayı için kesinlikle yasaktır.
- Embriyo transferi sonrasında anne adayının aşırı baharatlı, yağlı gıdalardan uzak durarak taze sebze, meyve ve protein ağırlıklı besinleri tüketmeye özen gösterip, bol su tüketmesinde fayda var.
- Gebelik öncesi ya da sonrasında, hayatın hiçbir döneminde anne adayları doktora danışmadan herhangi bir ilaç kesinlikle kullanmamalıdır.
Teşekkür ederim canım cok güzel bilgiler yer alıyor bizim için
Aminn haydi hayirli olsun rabbim güzel haberler vermeni nasip etsin inş sımsıkı tutunsun bebisin sana...Bugun doktor kontrol vardı rahim kalınlaşması için 9 mm cıktı Allah izin verirse 26 kasım 1 tanecik kalan embriyom transferi olacak. Allah yardımcımız olsun
Insallah canım inşaallah Rabbim bizede nasip etsin hayırlısı ile bebişlerimize kavuşalımAminn haydi hayirli olsun rabbim güzel haberler vermeni nasip etsin inş sımsıkı tutunsun bebisin sana...
Canim kk kulubunda gezerken İNTRALİPİD serum buldum sende bir arastirsana bu serumu sen duydunmu ben burda duydum ve bu serum bagisiklik sistemini guclendiren serummus embriyo yu tutunmayi kolaylastiriyormus..Insallah canım inşaallah Rabbim bizede nasip etsin hayırlısı ile bebişlerimize kavuşalım
Canım bana 2 transferdede hastanede taktılar son görüşmede doktoruma sordum once ve sonrası takalım mı hocam dedim bilimsel olarak kanıtlanmış değil cok gerek yok dedi bende usteleyemedim. Kendi kendime alıp ta doktor dan habersiz takamam da öylece kaldı. Transfer günü tekrar şansımı deneyip bir konuşuyum diyorumCanim kk kulubunda gezerken İNTRALİPİD serum buldum sende bir arastirsana bu serumu sen duydunmu ben burda duydum ve bu serum bagisiklik sistemini guclendiren serummus embriyo yu tutunmayi kolaylastiriyormus..
amin ALLAHIM İNSALLAH BU SEFER TUTUNUR BEBEĞİNBugun doktor kontrol vardı rahim kalınlaşması için 9 mm cıktı Allah izin verirse 26 kasım 1 tanecik kalan embriyom transferi olacak. Allah yardımcımız olsun
Hep beraber inşaallah Rabbim bizden mahrum etmesin bebegimize kavuştursun sag saglimamin ALLAHIM İNSALLAH BU SEFER TUTUNUR BEBEĞİN
Evet dr lar öyle diyormus dr yazdirdiginda eczaneden uygun fiyata 24mi ne bu sene fiyat biraz daha artmıştır ne bilim bir umut iste bende soracam druma..Canım bana 2 transferdede hastanede taktılar son görüşmede doktoruma sordum once ve sonrası takalım mı hocam dedim bilimsel olarak kanıtlanmış değil cok gerek yok dedi bende usteleyemedim. Kendi kendime alıp ta doktor dan habersiz takamam da öylece kaldı. Transfer günü tekrar şansımı deneyip bir konuşuyum diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?