- Konu Sahibi Vildan kuzum
-
Hadi inşallah bakalım sırayla hamiş kalırız Rabbimin izniyle. Stresten uzak durun diyecem ama süreci beklemekte başlı başına bir stres kaynağı.SLM KIZLAR DÜN bahceci tüp bebek merkezini aradım eşim ameliyat sonra kendini baya toparladı kollarını sıvadı hadi başlayalım tekrar dedi dr konuştum 1 ay daha bekliyelim biraz daha toparlansın azo sperm i olan kısılerde ameliyat üzüntu stres daha da azaltabiliyormus sper mi
26/12/2018 de başlayacağim insallah
YAAA OFFF İSTE O KISMI VARYA ÇOK SIKINTILI 100 KM HIZLA GİDERKEN 12 GÜN BOYUNDA HERAN DUVARA CARPMIŞ GİBİ OLUYORSUNHadi inşallah bakalım sırayla hamiş kalırız Rabbimin izniyle. Stresten uzak durun diyecem ama süreci beklemekte başlı başına bir stres kaynağı.
Maalesef bizim sınavımız bu düşe kalka ilerliyoruz çok zor çok 10 gün boyunca tuttu tutmadı endişesi yaşamak sanki pamuk ipliğine bağlı hemen kopacak gibi Rabbim yardımcımız olsun Allah'ım bizim için zor olan şeyi kolay kıl inşallahYAAA OFFF İSTE O KISMI VARYA ÇOK SIKINTILI 100 KM HIZLA GİDERKEN 12 GÜN BOYUNDA HERAN DUVARA CARPMIŞ GİBİ OLUYORSUN
amin amin aminMaalesef bizim sınavımız bu düşe kalka ilerliyoruz çok zor çok 10 gün boyunca tuttu tutmadı endişesi yaşamak sanki pamuk ipliğine bağlı hemen kopacak gibi Rabbim yardımcımız olsun Allah'ım bizim için zor olan şeyi kolay kıl inşallah
benim bildiğim sakın rahmini yıkattırmayın gibi yazılar okumustum doğru değilmiş kimyası bozuluyor mus aşıyı duymadımGünaydın arkadaşlar ya bazı sitelerde arkadaşlar yazmışlar transferden 4 yada 5 gün öncesinde rahim aşısımı yada rahim yıkanması gibi birşeyler yazıyorlar tam da bilmiyorum bunu nedir bilgisi okan varmı
Nova art ahmet erdem benim doktorum 2 kasimda negatif sonucunu aldim halen arayan soran yok malesef...cok ilgisizler...sen neler yasadin merkezden memnun musunMerhabalar
Eşim 31 ben 29 yasındayım
Erkek ınfertilitesi
4 kez tüp bebek yaptırdım. 2 si dondurulmus embriyo. 1 kez hamile kalabıldım. 6. Hafta da düştü
Doktorum: novaart Mehmet Erdem
Eşim cift taraflı varıkasel ameliyatı oldu. Ameliyattan sonra 9 ay gectı degerler düzeldi. Kaan aydosa gittik artık dogal yolla olabileceğini soyledı. Allahtan hayırlısını diliyorum ve sabırla bekliyorum.
Şimdiki asamamız eşimde 0 sıkıntı keza bende oyle. Hıstereskopı kan pıhtılasması kromozom testi herseyı yaptırdım.
Hersey temiz
Tedbir benim takdir Allahın.
Insallah hepimiz hayırlısıyla anne oluruz
Ya iyice kafayı taktım işte tutunması için ne lazımsa yapmak istiyorum. Aslında Allah'a teslim olmak lazım Rabbim ol derse oluyor bunuda biliyorum ama çaresizce bekliyorum. Yarın transfer icin gün belirleyeceğiz son denemem artık çok yoruldumbenim bildiğim sakın rahmini yıkattırmayın gibi yazılar okumustum doğru değilmiş kimyası bozuluyor mus aşıyı duymadım
KACINCI KEZ DENİYORSUN BEN 3 KEZ TRANSFER YAPTIRDIM OLMADIYa iyice kafayı taktım işte tutunması için ne lazımsa yapmak istiyorum. Aslında Allah'a teslim olmak lazım Rabbim ol derse oluyor bunuda biliyorum ama çaresizce bekliyorum. Yarın transfer icin gün belirleyeceğiz son denemem artık çok yoruldum
Nasıl yanı negatiften sonra arayıp bırsey ler demediler mi. Normalde arayıp sebep soyler doktor ve gün verir cagırır mutlaka...Nova art ahmet erdem benim doktorum 2 kasimda negatif sonucunu aldim halen arayan soran yok malesef...cok ilgisizler...sen neler yasadin merkezden memnun musun
3 denemede benim oldu bu Allah kısmet ederse 4.denemem tek embriyom kaldı onu deneyeceğiz. Hayırlısı olsun cok stres yapıyorumKACINCI KEZ DENİYORSUN BEN 3 KEZ TRANSFER YAPTIRDIM OLMADI
Aramadilar bugun ben arayip persembe sabaha randevu aldim...bilmiyorum bana mi denk geldi yani aramadiklari icin cok canim sıkıldı..Nasıl yanı negatiften sonra arayıp bırsey ler demediler mi. Normalde arayıp sebep soyler doktor ve gün verir cagırır mutlaka...
Tek değilsin canım benide hic aramadılar ben kendim 1 yada 2 ay ara verip randevu alıp görüşmeye gittim.onlar icin onemli degil birde hastaları çoksa hiç aramiyorlar sen peşine düşüyorsunAramadilar bugun ben arayip persembe sabaha randevu aldim...bilmiyorum bana mi denk geldi yani aramadiklari icin cok canim sıkıldı..
ELDE DEĞİL DİMİ ?3 denemede benim oldu bu Allah kısmet ederse 4.denemem tek embriyom kaldı onu deneyeceğiz. Hayırlısı olsun cok stres yapıyorum
Sen nerdeydin canim hangi merkeze gidiyorsunTek değilsin canım benide hic aramadılar ben kendim 1 yada 2 ay ara verip randevu alıp görüşmeye gittim.onlar icin onemli degil birde hastaları çoksa hiç aramiyorlar sen peşine düşüyorsun
Kayseri Acıbadem hastanesi gidiyorun. Kan sonucunu merkeze bildiriyorum tamam diyorlar sonra ne arayan var ne soranSen nerdeydin canim hangi merkeze gidiyorsun
Maalesef canım bizim kaderimiz bu Allah hayırlısını versin şimdi estrofem alıyorum bide vitamin, incir yiyorum ceviz badem fındık tüketiyorum o kadar. Geçen hafta doktora sordum bu serum takiliyormuşya beyaz renkli banada transferden önce başlasak dedim oda gerek yok dedi serumun tutunmayı artırdığına dair kesin bilgi yok dedi.ELDE DEĞİL DİMİ ?
Cok ılgınc nasıl olur ya negatifte hemen arıyor ben orada 2 kez yaptırdım ikisinde de Mehmet hoca kendisi aradı beni. Belki Bi aksilik olmus tur canım. Ben ilgi ve alakadan memnundumAramadilar bugun ben arayip persembe sabaha randevu aldim...bilmiyorum bana mi denk geldi yani aramadiklari icin cok canim sıkıldı..
Sizinde mi Ahmet hocaydı doktorunuz acaba.Tek değilsin canım benide hic aramadılar ben kendim 1 yada 2 ay ara verip randevu alıp görüşmeye gittim.onlar icin onemli degil birde hastaları çoksa hiç aramiyorlar sen peşine düşüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?