Tedbirini al Dua yine elden bırakma Haydi Tüp bebek deneyimlerinizi için el ele

Hadi inşallah bakalım sırayla hamiş kalırız Rabbimin izniyle. Stresten uzak durun diyecem ama süreci beklemekte başlı başına bir stres kaynağı.

Hadi inşallah bakalım sırayla hamiş kalırız Rabbimin izniyle. Stresten uzak durun diyecem ama süreci beklemekte başlı başına bir stres kaynağı.
YAAA OFFF İSTE O KISMI VARYA ÇOK SIKINTILI 100 KM HIZLA GİDERKEN 12 GÜN BOYUNDA HERAN DUVARA CARPMIŞ GİBİ OLUYORSUN

YAAA OFFF İSTE O KISMI VARYA ÇOK SIKINTILI 100 KM HIZLA GİDERKEN 12 GÜN BOYUNDA HERAN DUVARA CARPMIŞ GİBİ OLUYORSUN
Maalesef bizim sınavımız bu düşe kalka ilerliyoruz çok zor çok 10 gün boyunca tuttu tutmadı endişesi yaşamak sanki pamuk ipliğine bağlı hemen kopacak gibi Rabbim yardımcımız olsun Allah'ım bizim için zor olan şeyi kolay kıl inşallah

amin amin amin

Günaydın arkadaşlar ya bazı sitelerde arkadaşlar yazmışlar transferden 4 yada 5 gün öncesinde rahim aşısımı yada rahim yıkanması gibi birşeyler yazıyorlar tam da bilmiyorum bunu nedir bilgisi okan varmı

benim bildiğim sakın rahmini yıkattırmayın gibi yazılar okumustum doğru değilmiş kimyası bozuluyor mus aşıyı duymadım

Nova art ahmet erdem benim doktorum 2 kasimda negatif sonucunu aldim halen arayan soran yok malesef...cok ilgisizler...sen neler yasadin merkezden memnun musun

benim bildiğim sakın rahmini yıkattırmayın gibi yazılar okumustum doğru değilmiş kimyası bozuluyor mus aşıyı duymadım
Ya iyice kafayı taktım işte tutunması için ne lazımsa yapmak istiyorum. Aslında Allah'a teslim olmak lazım Rabbim ol derse oluyor bunuda biliyorum ama çaresizce bekliyorum. Yarın transfer icin gün belirleyeceğiz son denemem artık çok yoruldum

KACINCI KEZ DENİYORSUN BEN 3 KEZ TRANSFER YAPTIRDIM OLMADI

Nova art ahmet erdem benim doktorum 2 kasimda negatif sonucunu aldim halen arayan soran yok malesef...cok ilgisizler...sen neler yasadin merkezden memnun musun
Nasıl yanı negatiften sonra arayıp bırsey ler demediler mi. Normalde arayıp sebep soyler doktor ve gün verir cagırır mutlaka...

Aramadilar bugun ben arayip persembe sabaha randevu aldim...bilmiyorum bana mi denk geldi yani aramadiklari icin cok canim sıkıldı..
Tek değilsin canım benide hic aramadılar ben kendim 1 yada 2 ay ara verip randevu alıp görüşmeye gittim.onlar icin onemli degil birde hastaları çoksa hiç aramiyorlar sen peşine düşüyorsun

ELDE DEĞİL DİMİ ?
Maalesef canım bizim kaderimiz bu Allah hayırlısını versin şimdi estrofem alıyorum bide vitamin, incir yiyorum ceviz badem fındık tüketiyorum o kadar. Geçen hafta doktora sordum bu serum takiliyormuşya beyaz renkli banada transferden önce başlasak dedim oda gerek yok dedi serumun tutunmayı artırdığına dair kesin bilgi yok dedi.

Aramadilar bugun ben arayip persembe sabaha randevu aldim...bilmiyorum bana mi denk geldi yani aramadiklari icin cok canim sıkıldı..
Cok ılgınc nasıl olur ya negatifte hemen arıyor ben orada 2 kez yaptırdım ikisinde de Mehmet hoca kendisi aradı beni. Belki Bi aksilik olmus tur canım. Ben ilgi ve alakadan memnundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…