Tehdit ediliyorum kendımımı oldüreyim

Şerefsiz, hiçbir halt yiyemez, korkma blöf yapıyordur, nerden görüntü olacak, sen farkına varırdın, canım

Bilmiyorum işte herks annene anlat dedi anlatınca daha da karışacak işte çok kararsızım hala ya
Anlıyorum seni canım, çoook kötü bir durum, biraz bekle durum nasıl gelişecek, sonra yine anlatmayı yaparsın. Soğuk kanlı olmaya çalış

Ozaman sende onu tehdit et. Onunla buluş bi videosunu çek. Onu sende ni şekilde tehdit et

Tamam gel yardım edelim o zaman sana. İzmir' deyim ve ağzı sıkı avukatlar var tanıdığım. Asla ailen duymaz. Ver telefonunu iletişime geçireyim sizi. Madem doğru bizde yardımcı olmuş oluruz.

3 üyelik ;

basaaaakkkkkkk
loldennefretediyoruummm
tehtidedilen

Sözlüklere malzeme çıkarmak için açılmış hesaplar. Sonra KK'da konuya bakın diye orada konu aç ! Kendi kendinize eğleniyorsunuz ey zavallılar. Şimdi ben üyelerin yerinde olsam bir üyeye şantaj yapılıyor diye polise başvururum bakalım savcılıkta konuyu nasıl toparlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…