- Konu Sahibi Tehtidedilen
-
Anlatıcam annemelre akşamSakin tehditlerine boyun eğip o yanlislari tekrar yapma .. Ayrıca boyle tehdit etmeye devam edersen elimdeki tehdit mesajlariyla mahkemeye vericem seni de belki ise yarar .
Allah yardimcin olsun
Islamda tehdir, santaj, tecavuz vb o...u cocukluklari da yasak ama Turk erkeklerine soralim bakalim, hangisi takiyor?
Islam ve toplum, Ortadogu zihniyeti ahlaki, namusu, bekareti sadece kadina yuklemeseydi, her birey kadin-erkek gercekten esit ve ozgur olsaydi; kadinlar da erkekler gibi sevistiklerini saklama geregi duymak zorunda olmasalardi, zaten ortada santajlik veya rezil etmelik bir durum olmazdi. Islam ve Ortadogu zihniyeti kadinlara aciz, zavalli, korumalik varlik olmayi yukluyor, empoze diyor.
4 kadinla evlenebilirsiniz demis Islam, bunun neresi kadini korumak?
Islam kadini ataerkil Ortadogu toplumlari zihniyetindenn koruyamaz. Islam toplumdaki ikiyuzlulugu ve kadin-erkek esitsizligini degistiremez, aksine korukler. Islam da kadin-erkek esitsiligini empoze ediyor, kadinlarin birey olamadigi toplumlarin ortak noktalarindan biri de Islam. Islam esitlikci bir din degil, ataerkil bir din. Ortadogu kokenli dinlerin hepsi ataerkil. Kutsal kitaplarin hepsinde o gunun sartlarina dair yasalar, kurallar var, o gunun sartlarindan bahseden bolumlerin hepsi ataerkil zihniyette, cunku o zamanki toplumlar da ataerkilmis.
Yanibasimizdaki Avrupa'dan Ronesans , Reform gecti, matbaa icat edildi, imparatorluklar yikildi, demokrailer kuruldu, cinsel reform gerceklesti, feminizm ruzgarlari esti ama bunlarin hicbiri bizim toplumumuzdaki kadina mal gozuyle bakma kafasini degistiremedi. Islami gecin, Hz. Muhammed'in , Hz. Isan'nin, Hz. Musa'nin kendileri mezardan cikip el ele tutusup su anda Turkiye'ye gelseler o bile bu zihniyeti degistiremez. Ne egitim, ne kadinlarin daha egitimli olmasi ve is hayatinda yer almasi bu kafayi degistiremedi.Bu kafa 1000 yildir boyle, 1000 yil daha boylece devam eder.
Anlatıcam annemelre akşam
Ya sen ne dıyorsun gızlıce cektığını soyluyor zaten benım haberım yoktu yargılamadan ınce oku bır yaUfff hadi birlikte oluyorsunuz adına özgürlük dediniz, sevdim yaptım dediniz.
Yanlış anlama anlıyorum kardeşim beni gerçekten ilgilendirmez orası.
Eline bunun görüntüsü, fotoğrafını hangi cesaretle veriyorsunuz arkadaşım ya onun adı ne?
Aşk mı? Akılsızlık olmasın o?
Yuhhhhh diyorum cesaretinize böylesi kızlar, kusura bakmayın
Babama güvenmem ben o kadar.
Kocamın eline bile vermem o imkanı!
Şimdi korka korka al mesajları, aramalarını da kaydet git polise, savcıya şikayet et.
Ailen de duyarsa duyar artık duymaz inşallah.
O korkuyla kendini kullandırtma sakın.
Bir daha da aklını başına al da sev.
Bu konuları okuyunca deli oluyorum yaa hiç bir erkek kuş kadar beyniyle bile şu duruma düşürmez kendini çünkü!
Kaybettığını kabullenemıyorSANA DA GÖNDERSİN VARSA..SENİ ÇOK MU SEVİYOR kötü birşey mi geçti aranızda NEDİR BU SAPKINLIK
Ya sen ne dıyorsun gızlıce cektığını soyluyor zaten benım haberım yoktu yargılamadan ınce oku bır ya
Teşekkür ederim ya zaten yeterınce bunalımdayım bende farkındayım pişmanımarkadaslar kusura bakmayında neden böyle bişey yaptın
keşke yapmasaydın demeniz çok saçma
olan olmuş artık
sadece fikir verseniz ?
kendisi de bunu istiyo zaten
ailene anlat, sen onu istemedigin icin tehdit ettgni soyle..Elımde gızlıce cektığı goruntuler olduğunu soyluyor
Bu yaptigi yuzunden maddi manevi tazminat bile odemeye mahkum olur size...bukadar psikolojik Etki birakmis ustunuzdeTeşekkür ederim ya zaten yeterınce bunalımdayım bende farkındayım pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?