- 25 Eylül 2014
- 836
- 2.280
- 408
- Konu Sahibi Tehtidedilen
-
annemle konuşmaya karar verdım ama babam evdeyken olmaz tek kaldığımda anlatacagım başka çarem yok20 sayfa olmuş bir çok öneri gelmiş konu sahibi Ne yapmaya karar verdi acaba?
Teşekkür ederim ya zaten yeterınce bunalımdayım bende farkındayım pişmanım
Evet en doğru karar bu hiç korkma ve herseyi anlatOnu aradım aıleMe anlatıyorum sımdı sn gorursun dedım oysa bana anlat hadı herkese yayarım bn sana tacız etmdım zorla
annemle konuşmaya karar verdım ama babam evdeyken olmaz tek kaldığımda anlatacagım başka çarem yok
Ya çok teşekkür ederim öyle bır haldeydım kı annemler evde degılken ıntaar etmeyı falan bıle dusundum piskolojim mahvolmuş halde zatenUzulecek bir sey yok evladim, bu tiynetsiz heriflerden o kadar cok var ki. Inan bana santaja ugrayan ne ilk ne de tek kadin sensin. Kimdi hatirlamadigim unlu mankenler, oyuncular da santaja hedef oluyor mesela, bolca haberlere cikiyorlar.
Nerden bilcektin ki herifin erkek musveddesi oldugunu. insanlar evleniyor, 10 yil sonra 20 yil sonra aldatiliyor, karsindakinin ne mal oldugunu onca zamandan sonra goruyor. Yani demeye getirdigim kendine cok yuklenme.
1000 kere de uyarsanız bu işi kendisine amaç edinmiş arkadaşlar çok burdaarkadaşar forum kurallarını hatırlatayım dedim. konuyu dine getirmek yasak
Sevgili arkadaşlar uyarınız için teşekkür ederim. Foruma yeni üye oldum ve kurallardan haberdar değilim. Amacım hiçbir şekilde konuyu dinle bağdaştırmak değildi. Problem yaşayan arkadaşa kendimce yardımcı olabilmek adına günlük konuşma dilimizde geçen bir söz öbeğini kullandım sadece.1000 kere de uyarsanız bu işi kendisine amaç edinmiş arkadaşlar çok burda
Canım sözüm sana değildi,sen çok insani bir yorum yapmışsın,benim sözüm dini kullanarak burada polemik yaratmak için fırsat kollayan tiplereSevgili arkadaşlar uyarınız için teşekkür ederim. Foruma yeni üye oldum ve kurallardan haberdar değilim. Amacım hiçbir şekilde konuyu dinle bağdaştırmak değildi. Problem yaşayan arkadaşa kendimce yardımcı olabilmek adına günlük konuşma dilimizde geçen bir söz öbeğini kullandım sadece.
Ya çok teşekkür ederim öyle bır haldeydım kı annemler evde degılken ıntaar etmeyı falan bıle dusundum piskolojim mahvolmuş halde zaten
Ya çok teşekkür ederim öyle bır haldeydım kı annemler evde degılken ıntaar etmeyı falan bıle dusundum piskolojim mahvolmuş halde zaten
Doğru anı bulıım anlatıcamhic korkma canim,guzelce annene olanlari anlat,dogruca duzgunce..
sen annenin bitanesisindir buna eminim,hicbi anne evladina kiyamaz.
Bütün ailen avukat ama senin hukuki bilgin sıfır.
Bekareti kaybetmek şerefini haysiyetini kaybetmek değildir.
Bu kadar üniversite mezunu arasında nasıl böyle cahil kaldınız şaşırdım.
Hikayen tam oturmadı kusura bakma. Senin aileninde bu durumda başı yere eğilecekse okumamış cahil insanların namus cinayeti işlemesine şaşırmamak lazım.
Ben kendimi size inandırmak zorunda değilim evet bılıyor ama benım aılemden ozellıkle babamdan ne kadar cekındığımıde bılıyor işim güxüm yok bu konuyu açıp akşama kadar bunumu okuyacagım ben ya hayret bırseyBende pek inandırıcı bulmadım açıkcası...oğlan illaki ailesinin hukukçu olduğunu biliyordur ve buna asla cesaret edemez..
İnanmayın yeter ya oku geç öyleyse yeterınce ben zaten gergınım bırde ınamadım dıyorlr hale bak yaBen bu konuya zerre inanmadım...
Ailem adliyede çalışıyor öğrenmelerinden korkuyorumcanım aslında senin kurtulma yöntemin var .. git bir savcılığa, eğer fiziksel temas ile zarar veriyorsa sana, polis koruması al..
aa :/Ailem adliyede çalışıyor öğrenmelerinden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?