Tehdit ediliyorum kendımımı oldüreyim

Bir kerede bi erkek konu açsa şuraya kız arkadaşımda görüntüler var beni tehdit ediyor diye. Bunların bir sınırı da yok. Birlikte falan olmadığım, elimi dahi tutturmadığım adamın teki bile tehdit etmişti beni. Erkek doğmuş ama adam olamamış şeref yoksunları.

20 sayfa olmuş bir çok öneri gelmiş konu sahibi Ne yapmaya karar verdi acaba?

Onu aradım aıleMe anlatıyorum sımdı sn gorursun dedım oysa bana anlat hadı herkese yayarım bn sana tacız etmdım zorla
20 sayfa olmuş bir çok öneri gelmiş konu sahibi Ne yapmaya karar verdi acaba?
annemle konuşmaya karar verdım ama babam evdeyken olmaz tek kaldığımda anlatacagım başka çarem yok

Teşekkür ederim ya zaten yeterınce bunalımdayım bende farkındayım pişmanım

Uzulecek bir sey yok evladim, bu tiynetsiz heriflerden o kadar cok var ki. Inan bana santaja ugrayan ne ilk ne de tek kadin sensin. Kimdi hatirlamadigim unlu mankenler, oyuncular da santaja hedef oluyor mesela, bolca haberlere cikiyorlar.

Nerden bilcektin ki herifin erkek musveddesi oldugunu. insanlar evleniyor, 10 yil sonra 20 yil sonra aldatiliyor, karsindakinin ne mal oldugunu onca zamandan sonra goruyor. Yani demeye getirdigim kendine cok yuklenme.

Evet en doğru karar bu hiç korkma ve herseyi anlat

Ya çok teşekkür ederim öyle bır haldeydım kı annemler evde degılken ıntaar etmeyı falan bıle dusundum piskolojim mahvolmuş halde zaten

Aklından intihar gibi hem bu dünyanı hem de öbür dünyanı karartacak birşey geçirme ve sakın korkma. Hiçbir şey yapamaz. Ailenden güvendiğin birine ayrılmak isteyince seni tehdit ettiğini anlat ve birlikte savcılığa gidin. O seni tehdit eden psikopata da mesajlarının ve tehditlerinin Kayıtlı olduğunu, bu Yaptıklarının ağır Cezaları olduğunu ve onu savcılığa şikayet edeceğinizi söyle. Ona da o korkuyu ver.
Seni tehdit ettiği şeyleri yapsa bile senin hayatından değerli değil.

1000 kere de uyarsanız bu işi kendisine amaç edinmiş arkadaşlar çok burda
Sevgili arkadaşlar uyarınız için teşekkür ederim. Foruma yeni üye oldum ve kurallardan haberdar değilim. Amacım hiçbir şekilde konuyu dinle bağdaştırmak değildi. Problem yaşayan arkadaşa kendimce yardımcı olabilmek adına günlük konuşma dilimizde geçen bir söz öbeğini kullandım sadece.

Canım sözüm sana değildi,sen çok insani bir yorum yapmışsın,benim sözüm dini kullanarak burada polemik yaratmak için fırsat kollayan tiplere

Ya çok teşekkür ederim öyle bır haldeydım kı annemler evde degılken ıntaar etmeyı falan bıle dusundum piskolojim mahvolmuş halde zaten

Canım benim , ayrılan erkeğin şerefsizleşmesi hiç görülmemiş bir şey değil ki.

Herkes ilişikiye güzel güzel mutlu mutlu başlıyor, karşındakinin ne tıynette olduğunu asıl ayrılırken anlıyorsun. İnsanların ne kadar alçalabildiğini o zaman görüyorsun.

Düzgün olduğunu sandığın herifler bile kendi evladına nafaka ödememek için milyon türlü çirkeflik yapıyor, 20 yıllık karısına iftira atıyor.

Kaldı ki ailen hukukçu , insanların ne kara rezilleşebildikleri konusunda uzmanlar.

Benim de şantaj değil ama başka türlüsü başıma geldi, herif hem terk etti hem de üstüne insanlara özel hayatımızı anlatmış, ona yazdığım mailleri, mesajları göstermiş. Hem ortak arkadaşlara, hem işyerindekilere, aynı işyerindeydik. Herif taşındı gitti, ben tüm arkadaşlarımı kaybettim. İşyerinde insanlar benim yüzme bakamıyor, ben onların; selam vermemek için herkes koridor değiştiriyordu. Bu rezillikten benim adıma insanlar utandı, bu nasıl bir erkek dediler. Şefimin de kulağına gitti, adam yanına çağırdı, o kıpkırmızı, ben kıpkırmızı.......rezalet.

Yani diyeceğim erkekler çok çirkefleşebiliyor ayrılırken, sen de birinci elden gördün, anladın. hayat tecrübesi yediğin kazıkların bileşkesine deniyor zaten

Son düzenleme:

hic korkma canim,guzelce annene olanlari anlat,dogruca duzgunce..
sen annenin bitanesisindir buna eminim,hicbi anne evladina kiyamaz.

Bende pek inandırıcı bulmadım açıkcası...oğlan illaki ailesinin hukukçu olduğunu biliyordur ve buna asla cesaret edemez..

canım aslında senin kurtulma yöntemin var .. git bir savcılığa, eğer fiziksel temas ile zarar veriyorsa sana, polis koruması al..

Bende pek inandırıcı bulmadım açıkcası...oğlan illaki ailesinin hukukçu olduğunu biliyordur ve buna asla cesaret edemez..
Ben kendimi size inandırmak zorunda değilim evet bılıyor ama benım aılemden ozellıkle babamdan ne kadar cekındığımıde bılıyor işim güxüm yok bu konuyu açıp akşama kadar bunumu okuyacagım ben ya hayret bırsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…