- 22 Nisan 2015
- 39
- 7
- 1
- 29
- Konu Sahibi Tehtidedilen
-
Eşin peki nasıl kabul edebıldı boyle bır durumu ya gercekten o kadar korkuyorum kı ne uyudum ne yemek yedımkorkma.
benim eski erkek arkadaşım çekindiğimiz tüm resimlerimizi akrabalarıma aileme ve hatta eşime bile yolladı.
herkes gördü.
eşim ve ailem yanımda şükürler olsun ki.
akrabalarıma gelince,
duyduğuma göre bana kızgın ve öfkeliymişler.
hatta beni istemiyorlarmış.
ama savaştım ve bu süreçte korkup hiç ona yenilmedim.
konuşma.
görüşme.
iletişime geçemesin senle.
Göremdim ama hamılelık testı yapmıştım bır kez onuj fotosu var onda ve dıyor kı ınternete yaymasamda herkese anlatırım bır bok olmaz bana dıyor oyle mı sızcede yaO zaman aradiginda diceksin ki , canikom b.ku yedin o goruntuleri cekmek suc bakalim savciliktakiler bu konuda ne diyecek??
Hemen, hic vakit gecirmeden bugun simdi savciliga git. Goruntuleri de soyle.
Goruntuleri gordun mu ki? Ben zannetmiyorum, yoksa santaj yaparken al bunlar da goruntuler diye sana da gonderirdi.
Evımı bılıyor aılemın telefonları onda kapatsam ordan arıyor zatenAcil telini değiştir.
Çok kotuyum çok erkek arkadaşımla geçenlerde ayrıldık benımle bırlıkte olduğunu herkese anlatmakla tehtıd ettı yalvardım anlatmasın dıye sonra dun benı aradı senı affedıcem soyle nasıl affedıım orospu falan dedı sureklı hakaret edıyor ben Afffet ıstemıyorum dedım demek oyle ha herkese yayacam dedı kızlar nolur benı kotulemeyın bılıyorum yaptığım çok yanlış çok pişmanım bende sımıdde guya affettı ama elimde goruntu var dıyor sureklı bana kufur edıyor hakaret edıyor tehtıd edıyor bundan sonra prezervatıfı bıle sen alacaksın dıyor resmen ilişkiye zorluyor hukuksal olarakda napabılırım bılmıyorum dun ıntaar etmeyı dusundum aılem var onlara bunu yaşatamam ama yapmazsam oğrenılırsede kımsenın yuzune bakamam çok utanıyorum onu mu öldürtiim ben napıım herseyı dusundum çıkış yolu bulamıyorum ağlamaktan artık mahvoldum telefonumu kapatıyorum annemı falan arıyor şerefsız benle konuşmak için napıcam ben suc duyurusunda bulunursam yanımda aılem olmak zorunda mı 18 den buyugum ve ne cezası alır kı elımde bana hakaret mesajları var en agır kufurlerı ettığı falan napıım ben kızlar ya
Göremdim ama hamılelık testı yapmıştım bır kez onuj fotosu var onda ve dıyor kı ınternete yaymasamda herkese anlatırım bır bok olmaz bana dıyor oyle mı sızcede ya
hangi durumu nasıl kabuledebildi?Eşin peki nasıl kabul edebıldı boyle bır durumu ya gercekten o kadar korkuyorum kı ne uyudum ne yemek yedım
Görmedim ama ona buna anlatması bıle benı bıtırır tum arkadas cevrem ortak bunu yapmasını nasıl engelleyebılırımElinde görüntü olup olmadığını kesin bilmiyosun bu durumda blöf de yapıyor olma ihtimali var sen gördün mü gözlerinle?
Bence atıyor. Genelde o tür görüntülere sahip olanlar önce sana gönderir, bak bunları herkese yayarim der. Hangi goruntuler diye sormadin mi hic?Elımde gızlıce cektığı goruntuler olduğunu soyluyor
Keske senın kadar guclu olabılsem pekı gosterdığı fotolar nasıl fotolardıhangi durumu nasıl kabuledebildi?
o adam benim hayatımdayken eşim yoktu.
eşim kendisinin olmadığı bi dönemin hesabını bana soramaz.
o an öyle hissettim,
öyle olmasını istedim ve yaşadım.
yaşadıklarımın sonuna kadar arkasındayım lakin seçtiğim adam doğru adam değilmiş.
Elımde gızlıce cektığı goruntuler olduğunu soyluyor
Savcılığa şikayet ettiğini söyle sen de aynı blöfü yap ya da eğer bir daha beni rahatsız edersen ya da çevreme aileme tek bir laf edersen savcılığa veririm seni de. Yani eğer senin korktuğunu anlarsa zaten hiç durduramazsınGörmedim ama ona buna anlatması bıle benı bıtırır tum arkadas cevrem ortak bunu yapmasını nasıl engelleyebılırım
Benım gonderdığım baska foto yok kesınlıkle kendı cekmışsadece test fotosu mu var? görüntü var diyor ama sen görmedin değil mi? senin gönderdiğin bişiler olabilir mi?
Ayrıca da hiiç bişi olmaz havlayan köpek ısırmaz korkma. "istediğin yere git şantaj da izinsiz görüntü almak da suç, bide o mesajlarını delil gösteririm kendi başına bela alırsın" de. hem 18 yaşını da geçmişsin ailenlik bi durum olmaz. sakın boyun eğme!
Göremdim ama hamılelık testı yapmıştım bır kez onuj fotosu var onda ve dıyor kı ınternete yaymasamda herkese anlatırım bır bok olmaz bana dıyor oyle mı sızcede ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?