Tehdit ediliyorum kendımımı oldüreyim

Görmedim ama ona buna anlatması bıle benı bıtırır tum arkadas cevrem ortak bunu yapmasını nasıl engelleyebılırım

Anlatirsa iftira atiyor dersin cok rahat siyrilirsin. Eski erkek arkadasim aynisini bana da yapmaya calisti, hic korkmadim, hadi yap da gorelim, sana mi inanacaklar bana mi, yaptiginla kalirsin bir de seni sikayet ederim ustune gorursun gununu dedim. Bir yil gecti tik yok.

Ailem hukukçu bırde onların haberı olmadan halletemk ıstıyorum ben

Herşeyi göze aldım bir daha rahatsız edersen gidicem savcılığa diye sende onu tehdit et. Kaybedecek bişeyim yok sana boyun eğmek yerine rezil olurum daha iyi ama sen benden daha cok rezil olursun, ben magdur olurum sende tecavüzcü damgası yersin de. Onun akrabalarından aklı başında olan birini tanıyorsan onunla konuşabilirsin belki faydası olur

nickin çok manidar

Of of

Sen once korkmayi birak, bu herifler bir b.k yiyemezler genelde.

Bizi dinle

1. Her yerden engelle. Engellemeden once de , bku yedin canikom, simdi savciliga gidiyorum, o cektigin goruntuleri popona sokacaklar yazmayi da ihmal etme. Yaz simdi, bakalim ne tepki verecek beyimiz?

2. Savciliga durma git

3. Korkmayi, uzulmeyi de birak artik, hele intihar vs hic dusunme. Haydi selametle.

1) elinde görüntü olsa önce size gönderirdi, göndermediğine göre kayıt yok, ama kalkıp sizinle tehdit yoluyla birlikte olmaya kalktığına göre, bir daha birlikte olursanız mutlaka kaydetmeyi dener.

2) hukuki süreci tam olarak bilmiyorum sadece reşit olduğunuza göre ailenizin hukuki sürece dahil edilmesine gerek olmadığını ve tehditin suç olduğunu biliyorum. Çeşitli kadın derneklerini, sosyal yardım hattı 183 vs. Arayarak hukuki süreç hakkında danışmanlık isterseniz sizi doğru bir şekilde yönlendirirler. Belki ücretsiz avukat bile bulabilirsiniz.

3) aileniz ve çevreniz hakkında çok endişelenmeyin. Belli olgunluğa ulaşmamış erkeklerin çok büyük bir yüzdesi kendilerini terk eden kızların ahlaki açıdan zayıf olduğunu iddia eder, çeşitli iftiralarda bulunur. Siz kendinizden emin durun ve inkar edin yeterli. Aileniz size mi inanır karşı tarafa mı?

Sen hala burada mısın? Git savcılığa. Bir de ilk ilişkinin gönül rızasıyla değil tecavüz olduğunu söyleyeceğim bana mı inanırlar sana mı de.

Evet işte ve ailemide dusunuyorum çoğu kişi benı tanır adliyedeki kesin bu olayı onlar bılse bıle aıleme der annme babamda benı orada gorur rezıl olurlar
Bu durumda ilk olarak o insan müsveddesine kesinlikle blöf yapman lazım. Eğer işe yaramaz ise mecburen ailene söylemek zorundasın

Sen hala burada mısın? Git savcılığa. Bir de ilk ilişkinin gönül rızasıyla değil tecavüz olduğunu söyleyeceğim bana mı inanırlar sana mı de.
Annem babam avukat savcılığa gıtmeye zaten bu yuzden korkuyorum bu cocuk benı aılemlede tehtıd edıyor ogrenılırse aılecek rezıl oluruz

Arkadaşım ailen duyar diye çekindiğin için tecavüze yol açacaksın. Sakın aptallık edip de boyun eğme, şikayet edeceğim de, git savcılığa bu yaptıklarının cezası büyük. Girsin nezarete de aklı başına gelir gerizekalının

Belki ailenin hukukcu olmasini da kullanabilirsin. Aileme anlattim bana destek oldular, oyle bir sey yaparsan seni süründürürler gibi bir blöf yapilabilir. Bu riskli mi olur bilemedim gerci.

O zaman al once telefonu eline, bir blof cek.

Aileme anlattim, savciliga gidiyoruz, o goruntuler yuzunden hapse gireceksin yaz.

Yemezse gercekten ailene anlat. Ortada goruntu falan yok, adamin elinde somut bir ispat yok. Ayrildik bana iftira atiyor diceksin ailene. Onlar ne yapilacagini bilirler. Baban eline telefonu alir, kizimi bir daha rahatsiz etme yoksa dava acarim der, herif siner sen de bu beladan kurtulursun. Anan baban avukatsa cok cok sanslisin aslinda, onlarin bir lafiyla bu kopek siniverir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…