- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
- Konu Sahibi Tehtidedilen
-
Görmedim ama ona buna anlatması bıle benı bıtırır tum arkadas cevrem ortak bunu yapmasını nasıl engelleyebılırım
Ailem hukukçu bırde onların haberı olmadan halletemk ıstıyorum benBencede korkma.numaranı değiş. Kendini erkek sanan bazı haysiyetsizler var böyle kızı korkutayım da intikam alayım diyen. Eğer aileme söylersen ailem senin sapık olduğunu düşünecek ve kuzenlerim akrabalarım toplanıp seni eşşek sudan gelinceye kadar dövecek,yiyorsa anlat de. Bunlar korkağın önde gideni. Anca kız milletine yeter güçleri . Bi halt yapamaz. Görüştüğüm avukat var uzak dur de.
nickin çok manidarÇok kotuyum çok erkek arkadaşımla geçenlerde ayrıldık benımle bırlıkte olduğunu herkese anlatmakla tehtıd ettı yalvardım anlatmasın dıye sonra dun benı aradı senı affedıcem soyle nasıl affedıım orospu falan dedı sureklı hakaret edıyor ben Afffet ıstemıyorum dedım demek oyle ha herkese yayacam dedı kızlar nolur benı kotulemeyın bılıyorum yaptığım çok yanlış çok pişmanım bende sımıdde guya affettı ama elimde goruntu var dıyor sureklı bana kufur edıyor hakaret edıyor tehtıd edıyor bundan sonra prezervatıfı bıle sen alacaksın dıyor resmen ilişkiye zorluyor hukuksal olarakda napabılırım bılmıyorum dun ıntaar etmeyı dusundum aılem var onlara bunu yaşatamam ama yapmazsam oğrenılırsede kımsenın yuzune bakamam çok utanıyorum onu mu öldürtiim ben napıım herseyı dusundum çıkış yolu bulamıyorum ağlamaktan artık mahvoldum telefonumu kapatıyorum annemı falan arıyor şerefsız benle konuşmak için napıcam ben suc duyurusunda bulunursam yanımda aılem olmak zorunda mı 18 den buyugum ve ne cezası alır kı elımde bana hakaret mesajları var en agır kufurlerı ettığı falan napıım ben kızlar ya
Of ofPeki hamilelik testinin ustunde senin adin mi yaziyor canim ?? Yani sana ait oldugu ne malum? Sana iftira atmak icin internetten buldugu bir fotoyu kullaniyor olamaz miYa da belki de sirf iftira icin gitti eczaneden aldi Ustunde senin adin yazmadigi surece kim ne bilsin senin oldugunu?
Iftira atiyor der gecersin. Terk edilen erkeklerin hepsi iftira atiyor, cirkeflesiyor zaten.
Elinde goruntu falan da yok bence, olsa coktaaaaaaaan al bak bunlar diye sana da gonderirdi. Yani dedikodudan baska elinde bir sey yok, bir b.k yiyemez. Konusursa da terk edilmeyi sindiremedi, cirkeflesti der gecersin.
Ailem hukukçu bırde onların haberı olmadan halletemk ıstıyorum ben
Bu biraz sakat olmuş. Hukukçularsa adliyede bi çevreleri vardır mutlakaAilem hukukçu bırde onların haberı olmadan halletemk ıstıyorum ben
Evet işte ve ailemide dusunuyorum çoğu kişi benı tanır adliyedeki kesin bu olayı onlar bılse bıle aıleme der annme babamda benı orada gorur rezıl olurlarBu biraz sakat olmuş. Hukukçularsa adliyede bi çevreleri vardır mutlaka
Evet işte ve ailemide dusunuyorum çoğu kişi benı tanır adliyedeki kesin bu olayı onlar bılse bıle aıleme der annme babamda benı orada gorur rezıl olurlar
Bu durumda ilk olarak o insan müsveddesine kesinlikle blöf yapman lazım. Eğer işe yaramaz ise mecburen ailene söylemek zorundasınEvet işte ve ailemide dusunuyorum çoğu kişi benı tanır adliyedeki kesin bu olayı onlar bılse bıle aıleme der annme babamda benı orada gorur rezıl olurlar
Annem babam avukat savcılığa gıtmeye zaten bu yuzden korkuyorum bu cocuk benı aılemlede tehtıd edıyor ogrenılırse aılecek rezıl oluruzSen hala burada mısın? Git savcılığa. Bir de ilk ilişkinin gönül rızasıyla değil tecavüz olduğunu söyleyeceğim bana mı inanırlar sana mı de.
İzmir adliyesi işte yahangi adliye ki başka ilçe de aç davanı
nickin çok manidar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?