Tehdit ediliyorum kendımımı oldüreyim

Annem babam avukat savcılığa gıtmeye zaten bu yuzden korkuyorum bu cocuk benı aılemlede tehtıd edıyor ogrenılırse aılecek rezıl oluruz
E her çözüme itiraz ediyorsun. İntihar etsen ne olacak? Annen baban emin ol daha çok üzülecek. Şu an ailen korkudan bu adamun yaptığı pislikler yüzünden ne olduğunu bilse emin ol adamın derisini yüzerler. Kolay mı sen yetiştir büyüt adinin teki gelsin tehditle tecavüz etsin. Sen gidip şikayet et ya da ne yaparsan yap sana burada yüz insan akıl verdi karar senin. Sonra da gel bize ne olduğunu anlat..

Benim bir yakinimin basina gelmisti..cocuk tehdit ediyordu.kiz cok zor durumdaydi.ama savciliga gitti suc duyurusunda bulundu.
Sonra esim o adinin numarasini aldi esimde onu tehdit etti...oraya geliyorum gorursun gibilerinden.adam ertesi gun hat degistirdi.
Boyle pislikler ancak tehdit etmeyi bilir.cevrene guvendigin bir erkege durumu anlatip yardim iste...
Ben olsam ne olursa olsun o pislige boyun egmez aileme anlatirdim..

Anne baabsı ayrı onun ve babası manısada

Bakın bende kurtulmak istıyorum zaten ama soyadımdan dolayıda kımlık bılgılerımden anne ababm çıkar haberı olur dıye korkuyorum babamkı çok tutucu bır ınsan

Bakın bende kurtulmak istıyorum zaten ama soyadımdan dolayıda kımlık bılgılerımden anne ababm çıkar haberı olur dıye korkuyorum babamkı çok tutucu bır ınsan

Yahu o zaman niye cinsellik yaşıyorsun korkman gereken baban değil bu it benim arkadaşım da tehdite boyun eğdi sonuç ne oldu biliyon mu ?

O tehdit eden dışında bir çok kişiyle yattı aman ailem duymasın diye

O adamı süründürme şansın var senin

şu an tek yaptığın panik halinde saçmalamak ve çözüm önerilerine hoyratça karşı çıkmak, farkındasın değil mi? bu şekilde devam edersen ne kendin mantıklı hareket edebilirsin ne de başkası sana yardım edebilir. öncelikle bir sakinleş, aklını başına topla. korkup pasif bir şekilde beklemek yerine harekete geç ve kontrolü eline al.

ayrıca neyine güveniyosunda millete anlatacaksın bok gibi sevişiyosun falan de

konu sahibi canım benim korkma bi halt edemez sen dik dur hakkını savun arkadaşlar güzel önerilerde bulunmuş böyle boş tehditler savuran bi pislik karşısında ne kadar pasif durursan o kadar üstüne gelir korkunu belli etme onu sindirmek için elinden geleni ardına koyma bak anneni arıyormuş annen az çok haberdar özelini koruyarak annene anlatabilirsin
üstelik annen avukat bu suiistimalleri en iyi anlayacak kişi
ben de kız annesiyim emin ol kızım hamile kalmış dahi olsa onun arkasında dururum yem etmem böyle köpeklere! ne yaparsan yap evlatsın kendini asla suçlama yanlış kişi seçmişsin hepsi bu...

Burda o kadar insan ne güzel fikirler vermiş
hala herşeye bahane sunman inan ekranda bizleri delirtiyor.

Ailen hukukçu ise hukuki yolları daha iyi bilirsin. Bir dilekçeye bakar ya da ex 'e savcılığa şikayet ettim demene.

o kadar tutucu bi ailen varsa nedn böyle bir hata yaptın?

genel eğilim tutucu ailelerin çocuklarına yönelik anlamsız baskıları sonucu bu ailelerin çocuklarının hataya daha meyilli olması yönündedir. baskı insanı sindirmez kışkırtır lütfen böyle suçlamalarda bulunmayın kimse kimsenin hatasını yargılama hakkına sahip değil.

Bok gibi sevisiyorsun ahahah :)

Elinde mesajların varsa onlar en buyuk delildir. Hemn savcılığa git şikayet için. Bunlar onemmli şeyler. Kesinlikle ihmal etme.
bundan sonraki ilişkilerindede daha seçici davran ve boyle pisliklere bulaşma

ben yargılamıyorum. sunulan seçeneklere bahanelerle karşı geliyor ve bazı şeylerin ardına sığınıyor ve bu bizleriolduğumuz yerde geriyor. hepsi bu güzelim

ben yargılamıyorum. sunulan seçeneklere bahanelerle karşı geliyor ve bazı şeylerin ardına sığınıyor ve bu bizleriolduğumuz yerde geriyor. hepsi bu güzelim

şu an yaşını ve travmasını düşünerek kendisine biraz daha zaman verilmesini doğru buluyorum öyle hop diyince kafa pırıl pırıl olmuyor bekleyelim sindirsin biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…