- 22 Nisan 2015
- 39
- 7
- 1
- 29
- Konu Sahibi Tehtidedilen
-
Tehtid edılıyorum işte zaten bu konuyu anlatmak için açtımbenim ilgimi cekende bu oldu?!
E her çözüme itiraz ediyorsun. İntihar etsen ne olacak? Annen baban emin ol daha çok üzülecek. Şu an ailen korkudan bu adamun yaptığı pislikler yüzünden ne olduğunu bilse emin ol adamın derisini yüzerler. Kolay mı sen yetiştir büyüt adinin teki gelsin tehditle tecavüz etsin. Sen gidip şikayet et ya da ne yaparsan yap sana burada yüz insan akıl verdi karar senin. Sonra da gel bize ne olduğunu anlat..Annem babam avukat savcılığa gıtmeye zaten bu yuzden korkuyorum bu cocuk benı aılemlede tehtıd edıyor ogrenılırse aılecek rezıl oluruz
Anne baabsı ayrı onun ve babası manısadaKızım senin ailen varda onun yok mu o ağaç kavuğundan mı çıktı?
Senin ailen bu rezilliği kaldırmazda onunki kaldırır mı?
Hiçbir şey yapamaz merak etme seni almış eline öyle yaparım böyle yaparım diyor.
Git çocuğun babasını bul çık karşısına anlat ben sizin oğlunuzla arkadaşlık yaptım ama olmadı ayrılmak istedim peşime düştü beni bırakmıyor oğlunuzu çekin bi konuşun beni rahat bıraksın de.
Sakın korkma korksan bile belli etme!...
Sen ne olursan ol ailen senin arkanda olacaktır senin için rahat olsun
Bakın bende kurtulmak istıyorum zaten ama soyadımdan dolayıda kımlık bılgılerımden anne ababm çıkar haberı olur dıye korkuyorum babamkı çok tutucu bır ınsanE her çözüme itiraz ediyorsun. İntihar etsen ne olacak? Annen baban emin ol daha çok üzülecek. Şu an ailen korkudan bu adamun yaptığı pislikler yüzünden ne olduğunu bilse emin ol adamın derisini yüzerler. Kolay mı sen yetiştir büyüt adinin teki gelsin tehditle tecavüz etsin. Sen gidip şikayet et ya da ne yaparsan yap sana burada yüz insan akıl verdi karar senin. Sonra da gel bize ne olduğunu anlat..
Bakın bende kurtulmak istıyorum zaten ama soyadımdan dolayıda kımlık bılgılerımden anne ababm çıkar haberı olur dıye korkuyorum babamkı çok tutucu bır ınsan
Bakın bende kurtulmak istıyorum zaten ama soyadımdan dolayıda kımlık bılgılerımden anne ababm çıkar haberı olur dıye korkuyorum babamkı çok tutucu bır ınsan
gizlilik kararı aldırısınız konunuzu hukuk kısmına açın yada bir avukata gidin acilNapıım sımdı ben hıcbırs bılmıyorum aılemın haberı olmadan halledebılır mıyım
E o zaman her aradığında koşa koşa git ki adamın keyfi kaçmasın. Ne diyelim daha sana..Bakın bende kurtulmak istıyorum zaten ama soyadımdan dolayıda kımlık bılgılerımden anne ababm çıkar haberı olur dıye korkuyorum babamkı çok tutucu bır ınsan
ayrıca neyine güveniyosunda millete anlatacaksın bok gibi sevişiyosun falan de
o kadar tutucu bi ailen varsa nedn böyle bir hata yaptın?
savcılığa gidersen alacağı ceza uzaklaştırma. sana yaklaşmma cezası olur. bunu ihlal eder seni tekrar rahatsız ederse en az 3 yün hapis cezası alır. bizde yatan bi mahkumlar genelde uzaklaştırma alıyorlar
senin yapacaığın şey dik durmak. sanane benim hayatımdan diyeceksinb. iftira atyor derim. görüntülerde şop bana benzeyen birini bulmuş derim dersin. ayrıca neyine güveniyosunda millete anlatacaksın bok gibi sevişiyosun falan de. ne bileyim dik dur yani
genel eğilim tutucu ailelerin çocuklarına yönelik anlamsız baskıları sonucu bu ailelerin çocuklarının hataya daha meyilli olması yönündedir. baskı insanı sindirmez kışkırtır lütfen böyle suçlamalarda bulunmayın kimse kimsenin hatasını yargılama hakkına sahip değil.
ben yargılamıyorum. sunulan seçeneklere bahanelerle karşı geliyor ve bazı şeylerin ardına sığınıyor ve bu bizleriolduğumuz yerde geriyor. hepsi bu güzelim
şu an yaşını ve travmasını düşünerek kendisine biraz daha zaman verilmesini doğru buluyorum öyle hop diyince kafa pırıl pırıl olmuyor bekleyelim sindirsin biraz.
şu an yaşını ve travmasını düşünerek kendisine biraz daha zaman verilmesini doğru buluyorum öyle hop diyince kafa pırıl pırıl olmuyor bekleyelim sindirsin biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?