Tehdit ediliyorum kendımımı oldüreyim

Elımde gızlıce cektığı goruntuler olduğunu soyluyor
Gizli cekilen goruntu ve ses kaydi yasak. Zaten seni kullanmak icin soyledigi de belli, Sen devam edersen bununla iliskiye yakinda kayitta yapabilir. Ilk once karakola sikayet et. Ordan savciliga gecersin. Ayrica polis bir kere kulagini cekerse bi daha sana yaklasamaz.

siz birlikte olmuşmuydunuz yoksa sizinle birlikte olmak içinmi tehdit etti pislik orasını anlayamadım

Korkmayın lütfen sakin olun önce. Bakın böyle durumlarda yasalar kadından yana ve şantaj ciddi bir suçtur ve cezası ağırdır. 18 yaşınızdan büyükseniz ailenizi haberdar etmek durumununda değilsiniz. Şantaj yaptığına dair mesajlar ve küfürler varsa gidip savcılığa şikayetçi olabilirsiniz. Öncelikle asla korkup da onun dediklerini yapmayın. Mesajları da silmeyin. Böyle çok şeref.iz var. Eşim polis ve o da anlatıyor böyle şeyler savcılığa yansıdığında adamın iki yakası biraraya gelmiyor mutlaka ceza alıyor.
Birinci aşamada; savcılığa vereceğinizi sakin sakin söyleyin, eğer ben batarsam sen de batarsın, ya bu konuyu kapat ya da savcılığa giderim diye net bir şekilde belirtin. İş çevresi ve arkadaş çevresi ailesi varsa onlara da şantaj yaptığını duyurmakla tehdit edin. Ama sakin olun ve korktuğunuzu hissettirmeyin. Kaybedecek bir şeyim yok ben batacaksam seni de çok kötü batırırım mahkemelerde sürünürsün, bütün çevrene herkese rezil ederim asla peşini bırakmam bu işin diye kararlı ve kesin duruşunuzu belirtin. Asla alttan almayın sakin ve soğukkanlı davranıp kararlı olduğunuzu gösterin.Siz değil o korksun. Hayatını karartmakla tehdit edin.
Umursamaz davranırsa, o zaman gidip çekinmeden şikayetçi olun, bu tiplere asla taviz vermeye gelmez.Daha da kötü hallere düşmeyin zararın neresinden dönülse kar.

Tabiki boyun egmiyceksin
Sen ona yalvardikca onun hayvanligini yuceltiyorsun
Savcılığa gittin mi?

Canım bence tanıdığın ve güvendiğin bir erkeğe arattır bu salağı arkadan da polis telsizi sesleri falan dinlet arkadaşın hakkınızda suç duyurusu falan var desin bak nasıl oluyormuş tehtit

Elımde gızlıce cektığı goruntuler olduğunu soyluyor

O görüntüleri yayarsa ağzına s.çılacağından haberi yok sanırım...
Çok afedersiniz rıza ile çekilen görüntülerle bile santaj yapmak büyük bir suç. Rızanız dışında çekilmil görüntüler ve şantaj çok daha ciddi bir durum.

Cinsel ilişkiye girdiğiniz görüntüler mi varmış elinde. Seni eleştirmek kimsenin haddi değil yaşanmış bi kere. Sen bir daha aradıģında savcılıga suç duyurusunda bulinacağını söyle buradaki avukat arkadaşlardan da yardım ala kistirir hemen kuyruğunu

canım seni kardeşim gibi gördüm yazmak istedim. geçen yıl kız kardeşim de böyle bi şeref yoksunuyla uğraşmıştı. evlenmek istediklerini söylüyorlardı ben nasıl yaparsın saçmalama bu adamla olmaz diyodum meğer bizimkini tehdit ediyormuş ailene birlikte olduğumuzu söylerim anneni babanı öldürürüm diye. en son kız kardeşim ağlaya ağlaya bize anlattı ben babama söyledim kardeşim bana çok kızdı ama sonrası gayet iyi çözüldü. öncelikle ailene söylemekten utanma onlar senin yanında olurlar emin ol. bu pislik de babama neler neler söylemiş kızınla beraber oldum falan falan.. babam çok sert bi insan olduğu halde kardeşime bi gün sormadı böyle bişey var mı yok mu diye. kardeşim yalan diyor. biz de ona inanıyoruz. önemli olan bekaret değil önemli olan böyle bi insandan en az zararla kurtulman.
tekrar tekrar söylüyorum ailene anlat ve suç duyurusunda bulunun. çeksin cezasını pislik

Bence ailene duyirmadan hemen savcılıga başvur bir avukattan yardım al direkt bu pisliği arasın bak bakalım nasıl ödü şeyine karışiyor. Haa bir de sana tavsiyem hayatına alacağın bundan sonra birliktelik yaşayacağın insanları iyi seç.

Yok cinsel özgürlükmüş de bilmem neymiş de bıdı bıdı bıdı.. İşte İslam bu yüzden yasaklamış bunu, kadını korumak için..
Peki erkekler neden bu kadar ahlaksız oluyor. Islam neden onlara da yaşaklamamış. Milletin karısına kizina hatta 5 yaşındaki ćocuğa tecavüz etme özgürlüğünü kendilerine bekaret belirtisi olarak 2 damla kan konulmadıgı için mi yapıyorlar. ahlak kadından değil erkekten başlar.

birlikte olmak için tehtit etmişti 1 yıldan fazla oldu

Birliktelik yok o zaman doğru mu anladım ??
Ailene anlat durumu, asla saklama onlardan, kızsalar bile anlat
Yaşın kaç olursa olsun, ailen durumu bilsin, ters bir durum olursa hazırlıksız yakalanmasınlar
Sonra da birlikte şikayet edin, o arsıza da söyle aileme söyledim bakalım şimdi ne yapacaksın, sen kork benden de
Geri adım atarsan daha beter olur
Ama üzerine basarak söylüyorum, ailene söyle, ailene söyle

kesinlikle!! erkek yapınca kendiyle iftihar ediyor oysa kızlar utançlarından hertürlü baskıya boyun eğiyor

Birliktelik var bence çünkü hamilelik testi yapmış kız daha önce bu yüzden.

Neyse bence elinde görüntü falan yok blöf yapıyor bildiğin. Gelme oyununa, şikayet ettiğini, yakında ifadesini alacaklarını söyleyip sende ona blöf yap.

sesi çıkmıyor 1 yıldn fazla oldu

Ben sadece kadın için mi dedim? Tekrar okuyun lütfen. Her ikisi için de yasaktır.

Yok cinsel özgürlükmüş de bilmem neymiş de bıdı bıdı bıdı.. İşte İslam bu yüzden yasaklamış bunu, kadını korumak için..[/QU
Yok cinsel özgürlükmüş de bilmem neymiş de bıdı bıdı bıdı.. İşte İslam bu yüzden yasaklamış bunu, kadını korumak için..
Kadınları erkeklerden korumak için kadına değil erkeğe bekaret belirtisi olarak 2 damla kan bahşedilmeliydi. ayrıca şu namus kavramını da kadınlarla özdeşleştirmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…