Tehdit ediliyorum kendımımı oldüreyim

Kadınları korumak ıćin demedin mi dedinnn

Bekaretin kadınları korumak için olduğunu söylemedi ki. Cinselliğin yasak olmasının kadını korumak olduğunu söyledi. Ki sonuna kadar katılıyorum. Bekaret diye bişey olmasaydı erkekler kadınları cinsellik için kullanmayacaklarmıydı sanki.

Blöf mü değil mi bilmiyorum ama savcılık konusunda ciddi olun.Görüntüler olsa da olmasa da yanına bırakmayın bu iğrençliğini.
Din propagandası yapmayı da bırakalım artık niye yasaklandığı ya da yasaklanmadığı bu konu ile alakasız...

bende şunu diyorum.eğer ikisine de yasaklasaydı eşit şartlarda yaratırdı.. kadına bekaret koyup erkeģe koymamazĺik bu anlama gelmiyor anladın m
Vallahi size birşey izah etmek pek mümkün görünmüyor ben vazgeçiimm sizde hiç bişey olmamış devam edin.

Korktuğunu belli edersen daha çok üstüne gelir. O seni tehdit ediyorsa sende on tehdit et. Rızan olmadan kameraya çekmesi ve yine rızan olmadan bunu paylaşması ne kadar suç biliyor musun?! Bak canım havlayan köpek ısırmaz, yiyorsa paylaşsın bakalım. Sağlam dur, dik dur. Eğer tehditleri devam ederse savcılığa başvur, bak bakalım o zaman tavırları nasıl değişiyor!

Mesajda mı belirtmiş bunu?

Evet ama biz palavra o

Soyle ki, mesela zinanin yasak olmasi, evet kadini 1500 yil onceki toplum sartlarinda rezillikten korumak icin gayet guzel bir yontem.

Ama zinayi dumduz yasaklamak gunumuz toplumlarinda artik cozum olamaz. Belki de yanlis ifade ettim, soyle ki o hukumler Ortadogu beyniyle birlesince faciaya donuyor. Tek basina Islam, Musevili, Hristiyanlik ataerkil olsa dahi, onu yasayan, yorumlayan topluma gore degisir. Rusya da Ortodoks ve dinine bagli bir toplum ama onlarda bekaret tabusu vs yok. Demek istedigim sey, Ortadogu zihniyeti eline ne gecse kendilestiriyor, Islam da arada kayniyor. Islam artik Ortadogulu olmakla, Ortadoguyla ozdeslesti bence, Ortadogululuk ve Islam birbirinden ayrilmaz hale geldi, Islam da din olmakla beraber Arap zihniyetini yasama ve yasatmaya da donustu diye dusunuyorum. Islami yasandigi cografyadan ve yasandigi sekilden ayiramayiz diye dusunuyorum, sadece din olarak bakamayiz. Hristiyanlik icin ayni seyi dusunmuyorum ama Musevilik ciin de ayni seyi dusunuyorum.

Ote yandan burda Islamin bir ozelligi yok bence, Ortadogu kafasi meselenin ozu. Ortadogu zihniyeti eger ki Islamla degil, Hristiyanlikla veya baska bir dinle de birlesseydi toplumumuz bence yine bu kafada olacakti. Ortadogu yine savaslarla kaynayacakti, radikal Islam yerine radikal Hristiyanlik olacakti.

Islam Ortadogu'yu mahvetti diyorlar ama ben aksi gorusteyim, bence Ortadogu islami mahvediyor.

Son düzenleme:
Konu sahibi kardeşim. Artık ses yada görüntü kayıt etmek çok kolay.bulunduğunuz odada bir yelefonun olması bile kafi. Sen görüntü varmış gibi hareket et. Haa belki de yoktur orasını bilemem ama kendini o pisliğe ezdirme ve kullandırtma bir an evvel harekete geç.

O zar oraya cinsellik yasaklansın diye konulmadı. Amaç o olsaydı hırsızlıkta yasak onun içinde bi engel konulurdu, küfür de yasak onun içinde bi engel konulurdu mesela. Mesela kızlık zarının iltihap enfeksiyon gibi şeylerden koruduğunu biliyor musunuz. Asıl amacının ne olduğunu bilmeden ve araştırmadan, kızlık zarına bu anlamı yüklediler diye İslam'ı bu şekilde eleştirmenize gönlüm razı olmuyor.

Bunda hem fikirim ; yüzyıllardır kadını işlerine geldiği gibi kullanmak için İslam'ı alet ettiler ve bunu yapan yöneticiler, sözde alimler, fetvacılar nasıl hesap verecek bilemiyorum. Ortadoğunun maksadı buydu zaten, İslam = barbalık denklemini empoze etmek, çünkü cahil halklarını ezmenin başka yolu yoktu. Yoksa İslam'da kadına verilen değer başka hiç bir dinde yoktur, son hali İslam'dır ve en gelişmişidir. Maalesef ki bu işin ilmine hakim olanlar, bu cehalet çukurunun üzerini örtemediler. Yoksa her şeye gücü yeten Allah CC, bu insanlara 1500 yıl sonrayı yaşamayı izin verirken bu günleri bilmiyor muydu ? İslamın zamanı yoktur, kıyamete kadar tek dindir ve her şey düşünülerek yazılmıştır. Zina tüm dinlerde haramdır, bunun hristiyanı, yahudisi yok hatta bu konuda çok katı bazı mezhepler var. Ancak batının bu kuralı egale etmesi de kendi başına bela olmuştur yüzyıllardır. Bekaret tabuları yok ama git gide çöken bir ahlak kavramları var. Zaten dinlerin geliş amacı bu sapmaları yok etmek ama insanlar dinleri hep işlerine geldiği gibi yontmuşlar. Bugün yaşanan barbarlıkların da çıkış noktası bu değil mi ? Adamlar psikopat, canları savaşmak istiyor, nasıl sürükler halkı ?? Cihat diyerek :)))) Bekaret de böyle, kadının haklarına riayet edilememesi de böyle, kimin nasıl işine gelirse. Ne zaman ki bir kadın çıkıp da sevgilisine bu sana haram ve ben harama giden adamı istemem diyebilecek, ne zaman bir anne oğluna bu sana haram oğlum asla yapma diyebilecek, ne zaman bir baba zinadan gelen oğlunun yüzüne tükürebilecek, o zaman biraz yoluna girmeye başlayacak sanırım :)))

Bu aralar konuya odaklanmak yerine , keyfi bir ucundan tutup, ordan ahkam kesmekde moda oldu kadınlar klübünde.
Arkadaşlar tehdit ediliyorum diyen bir hemcinsiniz var siz hala bekaret, din vs sayiyorsunuz da sayiyorsunuz. Konuya odaklansak biraz olmazmı?
Yaptığı kendini ilgilendirir sevabı, günahı kendine.

Bu konuda size de küçük bir uyarı da bulunmak isterim, İslam bekareti emretmiyor ya da bekareti bir kıstas olarak tutmuyor, İslam zinayı haram kılıyor. Eşi ölmüş, ayrılmış yani cinsellik yaşamış insanlar var, hiç zarı olmadan doğanlar var; İslam hükümleri açık ve net olarak zinayı yasaklar, bekaret şarttır diye bir kavram yoktur. Kızlık zarının koruyuculuğu da ilk adetin başlamasına kadardır, sonrasında hiç bir fonksiyonu yoktur. İyi niyetinizi anladım ama bahsetmeden geçemedim, savunalım derken başka bir sonuca ulaşmayalım diye belirtmek istedim

Bence şantaj yapıyor, ne demişler havlayan köpek ısırmaz. O seni elinde oynatmak istiyor sakın kanma. Yıllar önce kendisiyle görüşmek istemediğim erkek arkadaş bile denilmez beni tehtid ediyordu teli değiştirdim hiçbir yerden bana ulaşamadı ve hiçbir şey de yapamadı.
Karşıya güçsüz olduğunu belli etme sakınn. Belli edersen geldikçe gelir üstüne ve o kazanır.
Yapmışsın bir hata ailene her şeyi anlat dövseler de kızsalar da senin yanında olacaklardır.

Hiç bir şey yapamaz. Sende ayrıldım diye iftira atıyor dersin. Ayrıca kimseye bu konuda hesap vermek zorunda değilsin. Neden savcılığa gitmiyorsun. Mesaj yok mu elinde? Ben olsa çoktan gitmiştim. Sende ona bende savcılığa gidiyorum de. Sende onu tehdit et.

Sana inanmıyorum de görüntüleri bana izlet de.Sonra o görüntüleri sana izletirken vur kafasına bir tane al görüntüleri çık git.Ama eğer yedek görüntüler varsa kötü olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…