Tehdit ediliyorum yardim

paradise0

((:
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
227
34
643
Merhaba arkadaşlar. Birisi ile tanıştık eski sevgilisinden ayrılmış. Flört ediyorduk sonrasında bana onu unutamadigini söyledi derken arkadaşlığa döndü sonra tekrar samimi olduk artık şans kalmadı dedi bana. Bir gün mesaj attım ona flört ederken kız yanındaymış bilmiyordum kız huylanmis madem sevgilin var neden benimle konuştun dedim sevgili değiliz beni iyi hatırlasın istiyorum dedi. Kıza mesaj atmamı rica etti. Arkadaş olduğumuzu söyledim iyi hatırlasın kimsenin üzüntüsü olmak istemem dedim. Ara verdim konuşmaya numarasını sildim çünkü rahatsız oldum durumdan. Birgun bana mesaj attı mesajda yakinlastik beni beni beğendiğini dile getirdi cinsel içerikli konuşmaya geçti birkaç fotoğraf istedi benden ben de snap ten yüzüm görünmeyecek şekilde attım. Bu bizi birbirimize bağlar belki diye çok ısrar etti çünkü. Herşey çok iyiydi ertesi gün beni engellemiş çılgına döndüm benimle oynadığını anladım. O kadar aptal hissettim ki gururum kırıldı kıza anlattım durumu sana yalan söylememi istedi dedim o da ilişkimiz zaten bitmisti sadece bana çok ısrar ediyordu ondan konuştum dedi. Anlattigimi söyledim çocuğa bir daha kimsenin umutlarıyla haysiyetiyle oynama karaktersizsin sen diye. Şimdi şantaj yapıyor bana arami duzeltmezsen fotolarını tanidiklarina gönderirim diye. Sonra konuştuk gondermeyecegim vazgeçtim zaten onunla herşey bitti şimdi hadi biraz foto at tadımı yerine getir dedi bunu kabul etmedigimi bana sevgisi yoksa böyle birşey yapamayacağımı söyledim. Ondan hoşlandığım için ilkinde yaptığımı ve şuan cinsellik anlamında soğuduğumu ve istemediğimi söyledim. Sert cevap veremedim çünkü korktum. Arada diyor ki bana acaba göndersem mi fotoları sen bana kötülük yaptın neden ben iyi insan olayım diye. Uyku uyuyamıyorum. Sürekli tedirginim.gerekirse savcılığa veririm dedim kaybedecek birşeyim kalmadı sayende dedi. Hem benim duygularımla oynadı kandırdı hem de şuan beni sürekli tedirgin ediyor. Küçük yerde yaşıyorum. Olayın duyulması bitisim demek.. Ne olur akıl verin

Kendi öz saygımı kaybettim attığım fotoğraftan dolayı. Ben bu tarz şeylere önem veriyorum bunu o da biliyor. Beni seviyor zannettim öyle ilgiliydi ki.

Kendi öz saygımı kaybettim attığım fotoğraftan dolayı. Ben bu tarz şeylere önem veriyorum bunu o da biliyor. Beni seviyor zannettim öyle ilgiliydi ki.
Yaptın bi cahillik. Gönül isterdi yapmasayin ama oldu. Olanla ölene çare yok derler. Yapacağın şey belli canım.

Instagramda omerrizm diye bi sayfa var oraya yazabilirsin o baya kiza yardim etti bu konularda. Cocuga mesaj atti mi cocuk korkar zaten. Umarim bir an once kurtulursun
Aileme anlatmayı düşünüyorum. 26 yaşındayım ailemin başını öne eğecek hicbırsey yapmadım. İmkan vermezler bile. Hayal kırıklığı yaratacağım onlara. Öyle üzgünüm ki. Ne düşünecegim hakkında fikrim yok

Yemez canım merak etme seni tehdit ederek yeni resimler istiyebilir ama kanma engelle her yerden.. zaten yuzunde kapaliysa hic korkma.. ama bu tarz seyler yaparak birini kendine baglıyamazsın canım onuda söyliyim..

Sosyal medya hesaplarını kapattım. Ortak kişilere atmakla tehdit etti kişi listene gönderirim dedi. Aramızı düzeltmek zorundasın yoksa vay haline dedi. Fotoğraflar elinde mi onu da bilmiyorum. Bana kızarken bir anda hadi neselendir beni o zaman dedi. İkimiz arasında kalmasını öğren dedi. Böyle Karaktersiz bir insanla myhattap bile olmam ama sert çıkamıyorum ya gönderirse diye

Once dedigimi yap bence bakarsin olay kapanir gider belli mi olur. Eger o da ise yaramazsa ailene soyle. Ama dedigim gibi once o sayfanin adminiyle sorununu paylas o yardimci olur.

Dert etmeyin böyle şeyleri.. Ne yaparsan yap tüm yasal haklarımı kullanacağım merak etme diyip telefonu suratına kapayın ve numaranızı değiştirin. Tüm cihanada hattım kayboldu diye ilan edin. Olurda fotolar çıkarsa kaybolan hattımdan bulmuş görüntüleri dersiniz en kötü. Sıkıntı yaptıkça ve kaygılandıkça daha büyük yanlışlar yaparsınız. Saçma sapan tiplerin iki sözüyle elinde oyuncak olmayın.

Yemez canım merak etme seni tehdit ederek yeni resimler istiyebilir ama kanma engelle her yerden.. zaten yuzunde kapaliysa hic korkma.. ama bu tarz seyler yaparak birini kendine baglıyamazsın canım onuda söyliyim..
Bana ilgisi olduğunu söyledi. Bunun bizi birbirimize bağlandığını çok ilginç birşey olduğunu daha öncesinde hissetmediğini söyledi. Olaylar sonrasında bana birşey hissettiği anlamına gelmediğini sevgili olmak için söz vermediğini bir vaatte bulunmadığını söyledi. Hiç böyle gururum kırılmamışti.. Ben sadece kendim gibi zannettim yeni bir başlangıç istiyor diye düşündüm. Aptal kafam

Bk canm hiccc korkma hemde hic hatta de ki yiyosa git yap bak bakalim kimin elinden kurtulabilyosun de tanigin guwendigin bi abla yada abiye arat bi boyunun ölçüsünü wersin bak bakalim yusuf yusuf etmiyomu beyimizzz.Korkmayin arkadasim size zorla kimse bisey yapamaz onun dediklerini yaparsanda yarin birgun kimsenin yuzune bakamaz halde bulursun kendini. Kimseden korkma gittigi yere kadar sen kork bende tehtit msjlarin war de simdi aileme weryorum bakalim sen napcan de hic korkma

Yaşınız küçük değil eğer santajlar devam ederse şikayetçi olun bakalım kaybedecek bir şeyi yok mu gercekten. Ayrıca şunu da söylemeden edemicem cinsellik çiftleri yakınlaştırır ama evli çiftleri yakınlaştırır . Asla bir erkekle aranız iyi olsun iyi bir ilişkiniz olsun diye böyle şeyler yapmayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…