İnstagramda ifşa ediyor o kişiyi ve bunun bi suç olduğunu anlatıyor zaten herkes geri adım atıyorNasıl yazmam gerekiyor nasıl bir yardım bu
Dert etmeyin böyle şeyleri.. Ne yaparsan yap tüm yasal haklarımı kullanacağım merak etme diyip telefonu suratına kapayın ve numaranızı değiştirin. Tüm cihanada hattım kayboldu diye ilan edin. Olurda fotolar çıkarsa kaybolan hattımdan bulmuş görüntüleri dersiniz en kötü. Sıkıntı yaptıkça ve kaygılandıkça daha büyük yanlışlar yaparsınız. Saçma sapan tiplerin iki sözüyle elinde oyuncak olmayın.
Öyle bir buyugim yok maalesef. Bulunduğum çevrede beni ahlaksizlikla yargilayacaklar biliyorum. Bana bakışları degisecek çünkü katı bir çevredeyim elalem olgusu benim değil ama çevremizin merkezinde. En çok korktuğum ailemin başının eğilmesiBk canm hiccc korkma hemde hic hatta de ki yiyosa git yap bak bakalim kimin elinden kurtulabilyosun de tanigin guwendigin bi abla yada abiye arat bi boyunun ölçüsünü wersin bak bakalim yusuf yusuf etmiyomu beyimizzz.Korkmayin arkadasim size zorla kimse bisey yapamaz onun dediklerini yaparsanda yarin birgun kimsenin yuzune bakamaz halde bulursun kendini. Kimseden korkma gittigi yere kadar sen kork bende tehtit msjlarin war de simdi aileme weryorum bakalim sen napcan de hic korkma
26 yaşındayım iyi bir eğitim almış ve kendini geliştirmiş bir kişiyim. Ama ilişkiler konusunda hemen sahiplenme ve inanma durumu yaşıyorum hiç bu kadar büyüğünü yaşamadım ama tek derdim küçük çevredeyim. Elalem olgusu ve ailemin başının öne eğilmesi. Ha yaşamasaydin madem diyeceksiniz ama bu şekilde olacağını tahmin edebilsem inanın selam bile vermezdimsanırım yasınız kucuk ?
olayları kontrol edememıs hata ustune hata yapmıssınız cunku
bukadar basıt bır tehtıte nasıl kanabıldınız
sılın engelleyın hatta bır sure hesaplarınızı dondurun telden de engelleyın gıtsın
dusunup kafa yordugunuza degmez
Yazdığınızı ağlayarak okudum çok haklısınız aile herseydir kol kanat gerer. Şu güne kadar botlw bir hata yapmadım oturusuma kalkışma hep dikkat ettim. Hayal kırıklığı olacak onlara. En çok bunu düşünüyorum değilse istediği arkadaşıma göndersin ben değilim derim ama aileme yalan söyleyebilecek bir insan olmadım hiç. Yazınız için çok tesekkurlerKorktugunu belli etme.. Yazili hicbi sekilde hakaret etme hatta telefonda konusurken dahi hakaret tehdit etme.. İş ileriye giderse aleyhine döner herşey.. Gercekten ugrasabilceni dusunuyosan önce kesinlikle ailene soylemelisin.. Ne yasarsan yasa ailen sana kollarini açar.. Ailen bilmeden de adım atma bence.. Bundan snraki iliskilerinde daha dikkatli olursun bundan snra.. Aileni uzmemeye calisirsin.. Hersey yoluna girer.. Su an streslisin ama bununda ustesinden gelirsin:)
26 yaşındayım iyi bir eğitim almış ve kendini geliştirmiş bir kişiyim. Ama ilişkiler konusunda hemen sahiplenme ve inanma durumu yaşıyorum hiç bu kadar büyüğünü yaşamadım ama tek derdim küçük çevredeyim. Elalem olgusu ve ailemin başının öne eğilmesi. Ha yaşamasaydin madem diyeceksiniz ama bu şekilde olacağını tahmin edebilsem inanın selam bile vermezdim
Yazdığınızı ağlayarak okudum çok haklısınız aile herseydir kol kanat gerer. Şu güne kadar botlw bir hata yapmadım oturusuma kalkışma hep dikkat ettim. Hayal kırıklığı olacak onlara. En çok bunu düşünüyorum değilse istediği arkadaşıma göndersin ben değilim derim ama aileme yalan söyleyebilecek bir insan olmadım hiç. Yazınız için çok tesekkurler
Sayfayı bugün arattım. Aramada çıkmıyor ya, kapattı mı acaba?Instagramda omerrizm diye bi sayfa var oraya yazabilirsin o baya kiza yardim etti bu konularda. Cocuga mesaj atti mi cocuk korkar zaten. Umarim bir an once kurtulursun
Evet çok pişmanım hata yaptım bir anlık gafletle. Ama inanın aklımın kıyısından bile geçmedi bu şekilde yapacağı. Kıza anlatmam da kızın yanına giderken engelleyip sonra kaldırdığını farketmemden dolayiydi. Kıza söylediğim yalandan pişmanlık duydum bilmesi gerektiğini düşündüm. Hata üzerine hata yaptım o stresle. Stres yönetimini başaramadım. Yüzüm yok fotoğraflardae ama sımdı ne dıyelım bız bukadar sıkıntılı bır cevrede yasamak zorundaysanız neden kendınızı bu sıkıntıya sokacak hallere gırdınız kı... tam olarak tanımadıgınız bırıne resım yollamak buyuk cesaret uygunsuz sıtelere de yukleyebılır resmınızı
sız tehtıtlere kanmayın hıc bırsey yapamaz
Nasıl bir sayfa acaba içerik olarak bahsedebilir misinizSayfayı bugün arattım. Aramada çıkmıyor ya, kapattı mı acaba?
Evet çok pişmanım hata yaptım bir anlık gafletle. Ama inanın aklımın kıyısından bile geçmedi bu şekilde yapacağı. Kıza anlatmam da kızın yanına giderken engelleyip sonra kaldırdığını farketmemden dolayiydi. Kıza söylediğim yalandan pişmanlık duydum bilmesi gerektiğini düşündüm. Hata üzerine hata yaptım o stresle. Stres yönetimini başaramadım. Yüzüm yok fotoğraflarda
Ve sadece 8 sn ekranda bakılıyor snapchatten yollamıştım. Ekran görüntüsü almadı biliyorum bildirim gelirdi değilse. Ama ekrani videoya almış mıdır onu bilemiyorum.
Şuan tavrımı değiştirmek nasıl olur bilmiyorum çünkü sabaha kadar yalvartti beni. Kandırdığını anladığımda saydirmistim karaktersizsin sen diye şimdi ne oldu korktun mu kimse öğrenmesin diye alttan alıyorsun ben biliyorum diyor ama aynı zamanda istekleri de bitmiyor güzelce konuşmaya çalışıyorum güzelce reddetmeye çalışıyorum sonra tekrar neden iyi bir inşan olayım ki ben diye düşünüyorum diyorben sızın yerınızde olsam hıc umrumda degılmıs gıbı lak lak yaparak konusurum tehtıt bıle etmem
cok canımı sıkarsan gıderım polıse kadının beyanı esastır bak asıl sen nasıl rezıl olursun bana eglence cıkar keyfın bılır derım rahat olun
Genel olarak kadına şiddete karşı açılmış bir hesap. Gerek whatsaap gerek sosyal medyadaki tacizleri son dönemlerde çok paylaşıyor, sizin kimliğinizi gizliyor elbette. Fakat karşı tarafı ifşalıyor. Çocuğun sosyal medya hesaplarındaki takipçilerin ekran resmini alın, ömerrizme durumunuzu anlatıp hem kişinin numarasını hem tehdit mesajlarının ekran resmini hem sosyal medya hesabını hem de takipçi listesini gönderin ve gerisini Ömer'e havale edin. Ancak hesap şuan aktif değil sanırım.Nasıl bir sayfa acaba içerik olarak bahsedebilir misiniz
sızı korkuttugunu anlamıs resmen ele gecırmısŞuan tavrımı değiştirmek nasıl olur bilmiyorum çünkü sabaha kadar yalvartti beni. Kandırdığını anladığımda saydirmistim karaktersizsin sen diye şimdi ne oldu korktun mu kimse öğrenmesin diye alttan alıyorsun ben biliyorum diyor ama aynı zamanda istekleri de bitmiyor güzelce konuşmaya çalışıyorum güzelce reddetmeye çalışıyorum sonra tekrar neden iyi bir inşan olayım ki ben diye düşünüyorum diyor
arada donduruyor geri aciyor. Insallah bi kac gune yine acarSayfayı bugün arattım. Aramada çıkmıyor ya, kapattı mı acaba?
Benim kaybedecek birşeyim kalmadı dedi savcılık konusunda. Tehdit etme beni savcılığa veririm dememe karşılık olarak aldım bu cevabı. Hepinizin yazdığı öyle güç verdi ki bana. Hepiniz İyi ki varsınız kadınlar. Yalnız hissetmiyorum artıksızı korkuttugunu anlamıs resmen ele gecırmıs
dersınız ben tum haklarımı ogrendım emnıyete gıttım elınden gelenı ardına koyma dersınız engellersınız olur bıter :)
sız tavrınızı degıstırın nıye yalvarıyorsunuz kı hata yapan o bır sıkayetınızle ugrasacak olan o sız nıye korkuyorsunuz
hıc bırsey yapamaz
Hayır anne babam sosyal medya kullanmıyorBabasının sosyal medya hesabı falan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?