Tehdit ediliyorum yardim

Yüzünüz gözükmüyorsa korkmanın anlamı ne? Saçma sapan davranmayın gayet sakin soğukkanlı davranın. Mesajların ekran görüntülerini alın ve şimdi emniyete gidiyorum birine şantaj yapmak,tehdit etmek büyük bir suçtur. Diyip engelleyin. Daha da bulaşmaz zaten.

sanırım yasınız kucuk ?
olayları kontrol edememıs hata ustune hata yapmıssınız cunku
bukadar basıt bır tehtıte nasıl kanabıldınız
sılın engelleyın hatta bır sure hesaplarınızı dondurun telden de engelleyın gıtsın
dusunup kafa yordugunuza degmez

Korktugunu belli etme.. Yazili hicbi sekilde hakaret etme hatta telefonda konusurken dahi hakaret tehdit etme.. İş ileriye giderse aleyhine döner herşey.. Gercekten ugrasabilceni dusunuyosan önce kesinlikle ailene soylemelisin.. Ne yasarsan yasa ailen sana kollarini açar.. Ailen bilmeden de adım atma bence.. Bundan snraki iliskilerinde daha dikkatli olursun bundan snra.. Aileni uzmemeye calisirsin.. Hersey yoluna girer.. Su an streslisin ama bununda ustesinden gelirsin:)

Beni sevmeyen biri ile zaten böyle bir paylaşım yapamam ben. Hem beni kandırdı hem hala fotoğraf istiyor. İş arıyorum şuan birkaç yerle görüştüm hattımın kullanımda olması gerekiyor öyle bir zamanlamada başıma geldi ki..
Öyle bir buyugim yok maalesef. Bulunduğum çevrede beni ahlaksizlikla yargilayacaklar biliyorum. Bana bakışları degisecek çünkü katı bir çevredeyim elalem olgusu benim değil ama çevremizin merkezinde. En çok korktuğum ailemin başının eğilmesi

Bir süre hesaplarını dondur heryerden engelle gerekirse numaranı değiştir kendini unuttur karşı tarafa sana hiçbirşekilde ulaşamasın.

26 yaşındayım iyi bir eğitim almış ve kendini geliştirmiş bir kişiyim. Ama ilişkiler konusunda hemen sahiplenme ve inanma durumu yaşıyorum hiç bu kadar büyüğünü yaşamadım ama tek derdim küçük çevredeyim. Elalem olgusu ve ailemin başının öne eğilmesi. Ha yaşamasaydin madem diyeceksiniz ama bu şekilde olacağını tahmin edebilsem inanın selam bile vermezdim
Yazdığınızı ağlayarak okudum çok haklısınız aile herseydir kol kanat gerer. Şu güne kadar botlw bir hata yapmadım oturusuma kalkışma hep dikkat ettim. Hayal kırıklığı olacak onlara. En çok bunu düşünüyorum değilse istediği arkadaşıma göndersin ben değilim derim ama aileme yalan söyleyebilecek bir insan olmadım hiç. Yazınız için çok tesekkurler

e ama sımdı ne dıyelım bız bukadar sıkıntılı bır cevrede yasamak zorundaysanız neden kendınızı bu sıkıntıya sokacak hallere gırdınız kı... tam olarak tanımadıgınız bırıne resım yollamak buyuk cesaret uygunsuz sıtelere de yukleyebılır resmınızı

sız tehtıtlere kanmayın hıc bırsey yapamaz

ben sızın yerınızde olsam hıc umrumda degılmıs gıbı lak lak yaparak konusurum tehtıt bıle etmem
cok canımı sıkarsan gıderım polıse kadının beyanı esastır bak asıl sen nasıl rezıl olursun bana eglence cıkar keyfın bılır derım rahat olun

Instagramda omerrizm diye bi sayfa var oraya yazabilirsin o baya kiza yardim etti bu konularda. Cocuga mesaj atti mi cocuk korkar zaten. Umarim bir an once kurtulursun
Sayfayı bugün arattım. Aramada çıkmıyor ya, kapattı mı acaba?

Evet çok pişmanım hata yaptım bir anlık gafletle. Ama inanın aklımın kıyısından bile geçmedi bu şekilde yapacağı. Kıza anlatmam da kızın yanına giderken engelleyip sonra kaldırdığını farketmemden dolayiydi. Kıza söylediğim yalandan pişmanlık duydum bilmesi gerektiğini düşündüm. Hata üzerine hata yaptım o stresle. Stres yönetimini başaramadım. Yüzüm yok fotoğraflarda
Ve sadece 8 sn ekranda bakılıyor snapchatten yollamıştım. Ekran görüntüsü almadı biliyorum bildirim gelirdi değilse. Ama ekrani videoya almış mıdır onu bilemiyorum.

yaaaa bosverııın ozaman bende baya baya resımler var sandım :) bosuna uzuluyorsunuz
gercekten bırsey olmaz sıze ulasmasına ızın vermeyın yeterlı muhattap olmayın yanı hıc

Şuan tavrımı değiştirmek nasıl olur bilmiyorum çünkü sabaha kadar yalvartti beni. Kandırdığını anladığımda saydirmistim karaktersizsin sen diye şimdi ne oldu korktun mu kimse öğrenmesin diye alttan alıyorsun ben biliyorum diyor ama aynı zamanda istekleri de bitmiyor güzelce konuşmaya çalışıyorum güzelce reddetmeye çalışıyorum sonra tekrar neden iyi bir inşan olayım ki ben diye düşünüyorum diyor

Nasıl bir sayfa acaba içerik olarak bahsedebilir misiniz
Genel olarak kadına şiddete karşı açılmış bir hesap. Gerek whatsaap gerek sosyal medyadaki tacizleri son dönemlerde çok paylaşıyor, sizin kimliğinizi gizliyor elbette. Fakat karşı tarafı ifşalıyor. Çocuğun sosyal medya hesaplarındaki takipçilerin ekran resmini alın, ömerrizme durumunuzu anlatıp hem kişinin numarasını hem tehdit mesajlarının ekran resmini hem sosyal medya hesabını hem de takipçi listesini gönderin ve gerisini Ömer'e havale edin. Ancak hesap şuan aktif değil sanırım.

Her ne olursa olsun, savcılığa git ve şikayette bulun. Fotoğrafları kendi rızan ile gönderdiğin için ne yapılır bilmiyorum ama bunları yaymak, tehdit ve cebirde bulunmak suç.

sızı korkuttugunu anlamıs resmen ele gecırmıs
dersınız ben tum haklarımı ogrendım emnıyete gıttım elınden gelenı ardına koyma dersınız engellersınız olur bıter :)
sız tavrınızı degıstırın nıye yalvarıyorsunuz kı hata yapan o bır sıkayetınızle ugrasacak olan o sız nıye korkuyorsunuz
hıc bırsey yapamaz

Babasının sosyal medya hesabı falan var mı?

Benim kaybedecek birşeyim kalmadı dedi savcılık konusunda. Tehdit etme beni savcılığa veririm dememe karşılık olarak aldım bu cevabı. Hepinizin yazdığı öyle güç verdi ki bana. Hepiniz İyi ki varsınız kadınlar. Yalnız hissetmiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…