Yavrum öyle der tabii, sakın verme diyecek hali yok. Ezdirme kendini. Git şikayette bulun vazgeçse bile fotoğrafları silmeyeceği ne malum -ki artık google samsun cloude falan yedekliyor fotoğrafları anında.Benim kaybedecek birşeyim kalmadı dedi savcılık konusunda. Tehdit etme beni savcılığa veririm dememe karşılık olarak aldım bu cevabı. Hepinizin yazdığı öyle güç verdi ki bana. Hepiniz İyi ki varsınız kadınlar. Yalnız hissetmiyorum artık
Benim kaybedecek birşeyim kalmadı dedi savcılık konusunda. Tehdit etme beni savcılığa veririm dememe karşılık olarak aldım bu cevabı. Hepinizin yazdığı öyle güç verdi ki bana. Hepiniz İyi ki varsınız kadınlar. Yalnız hissetmiyorum artık
Onun babasının.Hayır anne babam sosyal medya kullanmıyor
Evet haklısınız tehdite devam ederse birinizin yardımını isteyeceğim çok teşekkür ederimYüzün kapalıysa neden korkuyorsun ki yaa, seni ayırtedebilecek döven vs falan mı var ki,? Sende ona havla, korkut, yada ver numarasını biz korkutalım.. Bir daha da yüzün görünmese bile hiç bir erkeğe, kadına vs müstehcen fotonu atma, sadece tavsiyedir..
Evet haklısınız tehdite devam ederse birinizin yardımını isteyeceğim çok teşekkür ederim
Şuan normal konuşuyor yeni mesaj attı. Konuşmak dahi istemiyorum söylesem bir dert söylemesem başka...bunu dıyen kısıler en cok kaybetmekten korkan kısıler :)
herkesın kaybedecek bırseylerı vardır ınsan onuru serefı ıcın yasar
kımse evınden ıfade vermek uzere adamlarla alınsın ıstemez kımse mahkemelerde adı boyle gecsın ıstemez
kımse dayak yemek ıstemez
en basıtı sız desenız kı e soyle yay etrafa anam babam gorsun babam ceksın vursun senı bende kurtulurum ben dayak yerım ama senın ne olacagın bellı olmaz dersınız
o sızı korkutmak ıcın oyle dıyor gercekten bukadar buyutulecek bırsey yok tam ergen gıbı davranıyor
kk da okadar cok tehtıt edılıyorum dıye konular var kı hepsı sadece tehtıt olarak kaldı daha tehtıt eden tehtıtı gerceklestırdı dıyen olmadı :)
Babası hakkında hiç konuşmadık konuyu kapattı hep annesi ile yaşıyor olduğunu biliyorumOnun babasının.
Şuan normal konuşuyor yeni mesaj attı. Konuşmak dahi istemiyorum söylesem bir dert söylemesem başka...
Evet farkındayım ergen filan diye takilmistim bir ara ruhu biraz öyle. Konuşmaları vermek durumunda kalırsam diye yumuşak konuşuyorum şimdi tehdit etmek istemiyorum. Ne doğru ne yanlış inanın saptı bende
Babası hakkında hiç konuşmadık konuyu kapattı hep annesi ile yaşıyor olduğunu biliyorum
İyi ki varsınız. Benim abim ablam yok büyük çocuğum kuzenler de her biri ayrı şehirde yabancı gibi büyüdük. Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Bu şekilde tehdit devam ederse rahatsız edeceğim sizi. Tekrar çok teşekkürler Allah razı olsun hepinizdenyanlıs anlamazsan eger
esım yanımda oturuyor okurken ıstemsız tovbe tovbe dıye sınırlendım
esım noldu dedı
ergenın bırı kızı tehtıt edıyor seytan dıyor ben annesıyım dıye ara cocugu agzına gelenı soyle dedım
ıcap ederse abısıyım veya babasıyım dıye bende arayabılırım oylelerını korkutmak cok kolay tehtıt edenler cok pısırık olurlar ödlerı kopar cok korktukları ıcın nasıl korkutacaklarını bılırler dedı
eger bırının arayıp korkutmasına ıhtıyacınız olursa bız varız :)
Korkuyorum ters tepecek diye. Engelleyince yayacak diye. Konuşmak istemiyor gibisin diye mesaj atıyornıye engellemıyorsunuz neden konusmaya devam edıyorsunuz
suan yanlısı yapan haklıyken haksız duruma dusen sız oluyorsunuz hala onunla konusarak ama
hıc bırsey demeden dırek engellemenız gerek
Korkuyorum ters tepecek diye. Engelleyince yayacak diye. Konuşmak istemiyor gibisin diye mesaj atıyor
Bi hata yapmışsın ama artık tekrarlama yanlışına düşme canım, tacizdir bu adamı linç ederler. Ben olsam böyle bir hata yaparsan sonuçlarına katlanırsın derdim pasifize ettirme kendini, tehdit var hadi paylaştı diyelim anında polise taciz ediliyorum şikayetinde bulunacağını bildir tamam sen rezil olursun ama onun da canına okursun.Merhaba arkadaşlar. Birisi ile tanıştık eski sevgilisinden ayrılmış. Flört ediyorduk sonrasında bana onu unutamadigini söyledi derken arkadaşlığa döndü sonra tekrar samimi olduk artık şans kalmadı dedi bana. Bir gün mesaj attım ona flört ederken kız yanındaymış bilmiyordum kız huylanmis madem sevgilin var neden benimle konuştun dedim sevgili değiliz beni iyi hatırlasın istiyorum dedi. Kıza mesaj atmamı rica etti. Arkadaş olduğumuzu söyledim iyi hatırlasın kimsenin üzüntüsü olmak istemem dedim. Ara verdim konuşmaya numarasını sildim çünkü rahatsız oldum durumdan. Birgun bana mesaj attı mesajda yakinlastik beni beni beğendiğini dile getirdi cinsel içerikli konuşmaya geçti birkaç fotoğraf istedi benden ben de snap ten yüzüm görünmeyecek şekilde attım. Bu bizi birbirimize bağlar belki diye çok ısrar etti çünkü. Herşey çok iyiydi ertesi gün beni engellemiş çılgına döndüm benimle oynadığını anladım. O kadar aptal hissettim ki gururum kırıldı kıza anlattım durumu sana yalan söylememi istedi dedim o da ilişkimiz zaten bitmisti sadece bana çok ısrar ediyordu ondan konuştum dedi. Anlattigimi söyledim çocuğa bir daha kimsenin umutlarıyla haysiyetiyle oynama karaktersizsin sen diye. Şimdi şantaj yapıyor bana arami duzeltmezsen fotolarını tanidiklarina gönderirim diye. Sonra konuştuk gondermeyecegim vazgeçtim zaten onunla herşey bitti şimdi hadi biraz foto at tadımı yerine getir dedi bunu kabul etmedigimi bana sevgisi yoksa böyle birşey yapamayacağımı söyledim. Ondan hoşlandığım için ilkinde yaptığımı ve şuan cinsellik anlamında soğuduğumu ve istemediğimi söyledim. Sert cevap veremedim çünkü korktum. Arada diyor ki bana acaba göndersem mi fotoları sen bana kötülük yaptın neden ben iyi insan olayım diye. Uyku uyuyamıyorum. Sürekli tedirginim.gerekirse savcılığa veririm dedim kaybedecek birşeyim kalmadı sayende dedi. Hem benim duygularımla oynadı kandırdı hem de şuan beni sürekli tedirgin ediyor. Küçük yerde yaşıyorum. Olayın duyulması bitisim demek.. Ne olur akıl verin
Kızmayın lütfen mantıklı düşünemiyorum şuan aklımda direk engellesem mi yoksa şantaja devam ettiği sürece nasıl bir tutum izleyeceğimi mi söylesem yoksa konuşmak istemediğimi söyleyip ona göre mi yol çizsem. Aklımda bir milyon düşünce var emin olamıyorum nasıl bir yol izlemem gerektiğinebenım artık dıyecek bırseyım kalmadı sıze korkmaya devam edın ıyı korkular ozaman dıyeyım
bu adam sıze ıstedıgı herseyı yaptıracak bu gıdısle
gecmıs olsun
Direk engellesem mi yoksa yukarıda belirttiğim şeyleri mi yapsam karar veremiyorum. Şikayet etmem gerekirse konuşmaları vermem gerekecek zihnim şuan uyuştuBi hata yapmışsın ama artık tekrarlama yanlışına düşme canım, tacizdir bu adamı linç ederler. Ben olsam böyle bir hata yaparsan sonuçlarına katlanırsın derdim pasifize ettirme kendini, tehdit var hadi paylaştı diyelim anında polise taciz ediliyorum şikayetinde bulunacağını bildir tamam sen rezil olursun ama onun da canına okursun.
Suan anneme anlatıp anlatmamaui da düşünüyorum. Ona mı aratsam direk engellesem mi çok karışığım sizce nedir mantıklı olan.Kaybedecek birşeyi kalmamış mı. Bir şikayet edin bakalım görelim kalmış mı kalmamış mı? Sizi yıldırmaya çalışıyor. Siz korkmadığını görüp daha çok devam ettirmeyin diye.
Ne kadar basit numaralar. Ne kadar küçük akıllar bunlar..
Hiç umursamayın bile gerçekten. Birisine aratın şu gerizekalıyı bir güzel korksun.
Sen önce sakin ol bi üst beynin devreye girsin. Her türlü iletişim kanalından engellemeden önce mesaj at, “bu sana son mesajım bir daha beni istismar edersen, bana veya çevreme ulaşmaya kalkarsan sen bana ulaşamadan polis kapında bitecek, artık bana ettiğin tehditlerin uygulamasını yaşarsın. Benim korkacak bişeyim yok tehditle yaptırdı taciz etti der her türlü yırtarım ama şu zamanda tacizciye çıkar adın. Hadi şimdi işine bak bana bir daha ulaşma.” Bu kadar.Kızmayın lütfen mantıklı düşünemiyorum şuan aklımda direk engellesem mi yoksa şantaja devam ettiği sürece nasıl bir tutum izleyeceğimi mi söylesem yoksa konuşmak istemediğimi söyleyip ona göre mi yol çizsem. Aklımda bir milyon düşünce var emin olamıyorum nasıl bir yol izlemem gerektiğine
Direk engellesem mi yoksa yukarıda belirttiğim şeyleri mi yapsam karar veremiyorum. Şikayet etmem gerekirse konuşmaları vermem gerekecek zihnim şuan uyuştu
Suan anneme anlatıp anlatmamaui da düşünüyorum. Ona mı aratsam direk engellesem mi çok karışığım sizce nedir mantıklı olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?