ben yine anlamadım?aynen şöyle yazıyor bana ben senin hayatını zehir etmek 3 tane belaya gittim benim onayımı bekliyorlar mahkemeden sonra senin geleceğin yok diyor ya adam gibi boşancan sana para vermem giderim mafyaya veririm o parayı seni sakat bırakıcaklar
Eliniz deki mesajla en yakın cumhuriyet savcılığına başvurun ortam da karışık hemen alırlar :)aynen şöyle yazıyor bana ben senin hayatını zehir etmek 3 tane belaya gittim benim onayımı bekliyorlar mahkemeden sonra senin geleceğin yok diyor ya adam gibi boşancan sana para vermem giderim mafyaya veririm o parayı seni sakat bırakıcaklar
tazminat ve nafaka istiyorum diyeEşiniz, sizi sizin bilmediğiniz bir yerden niye tehtid ediyor?
evet öyle yapayım tşs ederimEliniz deki mesajla en yakın cumhuriyet savcılığına başvurun ortam da karışık hemen alırlar :)
evet tam beyinsiz tedbir nafakası bağlandı onu vermiyor zaten tazminat hiç vermicem diyor gidip mafyaya vericem o parayı seni sakat bıraksınlar diyorBeyinsiz, düşük, yetersiz, özgüvensiz, beceriksiz Türk erkekleri, ne neden nasıl niçin demeden tek yorumum bu olucak.
manyak bi adam ya ilk mahkemede gittiğim zaman benim avukatımla konuşuyordum vay efendim sen neden ona güldün sanane dedim onadamı verdin diyo bana manyak ya o kadar ağladımki nasıl bi laf hasta ruh hastası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?