kıskançlık yüzünden ayrıldık bi çok şeyler yaşadık onunda benimde 2ci evliliğimdi hayatımı mahvettiolayınız neydi niye ayrısınız ne diye tehdit etti.?
neredeyse 3 ay olucak zaten inş.girerde çıkamaz bidaha ne kadar hapis yatıyorkiNafakayı üç ay ödemezse hapis kararı uygulanır..
yok dün gece mesaş attı bana daha gitmedimSavcılığa gittiniz umarım..
Hemen polise mesajı göster[/QUOgöstericem
neredeyse 3 ay olucak zaten inş.girerde çıkamaz bidaha ne kadar hapis yatıyorki
aynen öyle yapıcamHemen polise mesajı göster
yok dün gece mesaş attı bana daha gitmedim
atıp tutuyormu anlamadımki bende güya gitmiş konuşmuş adamlar onay bekliyomuş ondan zaten 8 ay evli kaldım tutarsız lafları vardı öyle yapıcam böyle yaparım vs vsÖncelikle merak ettiğim atıp tutuyor mu yoksa gerçekten psikopat mı?
Çünkü içeri tıktırdığınızda daha çok kinlenebilir..
Ve üç aya kadar hapis cezası var geriye dönük üç ay ödemediyse..
Çok uzun okuyamayacağımmrb arkadaşlar dun gece eşim olacak adi telimi bulmuş bir yerden beni tehdit ediyor
avukatıma göstersem bana böyle böyle dedi diye benim tuttuğum avukataNiye gitmiyorsunuz ki?
Eliniz daha da güçlenir böyle durumlarda..
avukatıma göstersem bana böyle böyle dedi diye benim tuttuğum avukata
evet haklısın korktum vallaAvukatınızla gidip şikayetçi olun..
Zaten hangi avukat görse şikayet etmenizi söyler..
Onu ve bilgi verdiği mafya bozuntularını toplayıversinler bi bakalım..
off kafam karıştı yaa adi insan ne istedin benim hayatımdan şimdi bide tehdit ediyor beniMesajini polise verdim, basima bisi gelirse hapislerde curursun kolay gelsin:) yaz sen de ve hemen savciliga git.
aynen şöyle yazıyor bana ben senin hayatını zehir etmek 3 tane belaya gittim benim onayımı bekliyorlar mahkemeden sonra senin geleceğin yok diyor ya adam gibi boşancan sana para vermem giderim mafyaya veririm o parayı seni sakat bırakıcaklar
Bence kafa karıştıracak bir şey yok ortada tehdit var sizin yeriniz de olsam bir dk durmam evde soluğu savcılıkta alırım.off kafam karıştı yaa adi insan ne istedin benim hayatımdan şimdi bide tehdit ediyor beni
off kafam karıştı yaa adi insan ne istedin benim hayatımdan şimdi bide tehdit ediyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?