tehdit ediyor beni dengesiz

Çoğu erkek gibi palavra atıyordur.
Ama gerçek olma ihtimaline karşı savcılığa gidin tabiki.
Hatta hiç durmadan avukatınızı arayın onunla yapın işlemleri.
Dediği şeyleri yapmak biraz yürek ister ama neyse...

Avukatı olan insan suç duyurusunda bulunmak için neden ptsyi bekler??

Avukatınız aracılığıyla başvurun? Aklınıza gelmiyor olamaz değil mi?

bimemki yapamaz bişey beni korkutuyordur para almamam için

birde yazmışki ben face kullanıyorum ya bi abla var ona demişki benim için söyle o....puya faceden resmlerini kaldırsın varmı böyle bişey yaaaaa

benim kendi resimlerim var niye resim koyuyormuşum ben hala onun soyadını taşıyormuşumda benden ayrılırsa ne yaparsa yap sanki resim koyunca bişey yapıyorumda

Allah yardımcınız olsun çalışmıyor musunuz acaba nafaka vs istemeyin yeter ki bundan kurtulun.
Rabbim böylelerinden uzak tutsun

bişey sorucam arkadaşlar icra takibi başlatıldı zaten bi kaç güne maaşına el koyucaklarmış avukatım dedi bu icra takibi için her ay 100 tl para vermem gerekiyormuş her ay için dosya masrafıymış sonra dedi avukatım geri alıcan o parayı sizlerde aldınızmı

Gözünü korkutmak istemem sadece işin ciddiyetini anla diye söylüyorum Türkiye'de yılda binlerce kadın şiddete maruz kalıyor ve öldürülüyor. Bu yüzden ilk işiniz o mesajı avukata atmak. Hemen yarın sabah. Yarın bile ne olacağını bilemezsiniz. He bi de, çok mu arıyorsunuz böyle psikopatları?

Konuyu düzenleyip tekrar yazsan daha sağlıklı cevaplar alırsın. Kapalı kutu gibisin hiç bir sey anlaşılmıyor.

mesajları avukata gönderdim savcılığa vericekmiş p.tesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…