tehdit ediyor beni dengesiz

Benzer bir şey başıma geldi
Eski kocam arabamın sileceğine tehdit mektubu bırakmış.
Savcılığa verdim hemen, 6 ay uzaklaştırma kararı çıktı. Mesaj bile atsa hapse girecekti. 6 ay rahat ettim, ne arayabildi, ne başka türlü iletişime geçebildi.
Süre doldu ama bıraktı peşimi artık.

benim zaten 2 ci evliliğimdi bide bana suç buluyor sen yıktın diyor yuvayı ben naptımki sana en ağır hakaretleri o yaptı dengesiz

bırakın bunları şimdi
o yuva yikmis bu terketmis bunlar önemsiz artik adam sizi Canınız la tehdit etmiş hala bunları düşünüyorsunuz
madem avukatiniz var koşa koşa ona gitmeniz gerekirdi
hemen gidin daha mesai bitmesine var

Savcılığa verdim hemen, 6 ay uzaklaştırma kararı çıktı. Mesaj bile atsa hapse girecekti. 6 ay rahat ettim, ne arayabildi, ne başka türlü iletişime geçebildi.
sizede geçmiş olsun üzüldüm

bırakın bunları şimdi
o yuva yikmis bu terketmis bunlar önemsiz artik adam sizi Canınız la tehdit etmiş hala bunları düşünüyorsunuz
madem avukatiniz var koşa koşa ona gitmeniz gerekirdi
hemen gidin daha mesai bitmesine var
tşk ederim hakısın

aynen şöyle yazıyor bana ben senin hayatını zehir etmek 3 tane belaya gittim benim onayımı bekliyorlar mahkemeden sonra senin geleceğin yok diyor ya adam gibi boşancan sana para vermem giderim mafyaya veririm o parayı seni sakat bırakıcaklar
gerizekalı :KK45:aynen bu mesajla şikayette bulun bence mafyaya para vercekmiş hemi oldu paşam .

Şimdi başkalarının canını sıkıyordur muhtemelen..

Adam sağlıklı düşünebilen bir adam değil ki..
Nasılsa şikayetçi olduktan sonra öğrenecek..
Bu arada daha sinir bozucu şeyler yapabilir..
Bence en iyisi muhatap olmamak...
engelledim zaten hemen sabaha kadar mesaj atmiş bana sonra bana yalvarıyor cvp vermiyorum ya sen benim karımsın seni boşamıcam öyle bir sürü şeyler yazmış dengesiz çift karakterli bi insan ne dediğini bilmiyor

Sahi Gelen Kutusu, sen şu milyarder abyle nasıl tanıştın, nasıl evlendin, neden boşandın, adam neden senden 1000 lira nafaka sakındı yahu, ben bunları çok merak ediyorum??

Konu sahibi, lütfen avukatınıza mesajı gösterin. Hala ne bekliyorsunuz? Yok artık yahu, bana söylenmiş olsa bu laf( ki adamın havaya sıktığı çok belli) yaşasııın alacağım tazminatlar artacak diye sevinirdim.

engelledim zaten hemen sabaha kadar mesaj atmiş bana sonra bana yalvarıyor cvp vermiyorum ya sen benim karımsın seni boşamıcam öyle bir sürü şeyler yazmış dengesiz çift karakterli bi insan ne dediğini bilmiyor
Bacim adam seni caninla tehdit ediyor sen hala burda millete cvp verme derdindesin.
Senin kosa kosa savciliga gitmen gerekmez mi ??

Sahi Gelen Kutusu, sen şu milyarder abyle nasıl tanıştın, nasıl evlendin, neden boşandın, adam neden senden 1000 lira nafaka sakındı yahu, ben bunları çok merak ediyorum??

Konu sahibi, lütfen avukatınıza mesajı gösterin. Hala ne bekliyorsunuz? Yok artık yahu, bana söylenmiş olsa bu laf( ki adamın havaya sıktığı çok belli) yaşasııın alacağım tazminatlar artacak diye sevinirdim.
tşk ederim allah razı olsun

Valla arkadasim ben bile korktum. Ben olsam al lanet paran senin olsun der kurtulurdum.. eger gercekten piskopatsa birakmaz arkani. Poliste cozum degilki. hadi diyelim 2 3 yil hapis yatti ya sonrasi??? senin sagligindan daha kiymetli degil Para.

Sayet atip tutuyosa ( ki bunu sen daha iyi anlarsin ) ozaman savciliga git..

Back
X