- 7 Haziran 2017
- 2.919
- 3.295
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Yok o Türkiye’de ben yurtdışındayımBaban yanındaysa babanın telefonundan onun numarasını engelle ulaşamasın
e neden korkuyorsunuz kı babanıza zamanında bır arkadasım vardı yanlıs bırı oldugunu anladım gorusmeyı kestım ama bu kendınde kompleks oldu ogunden berıdır benı rahatsız edıyor babanı arıcam dıye tehtıt edıyor canınız sıkılmasın dıye hep ne derse onu yaptım ama baktım bunun sonu yok sen uzulme dıye ugrastım ama daha cok elıme yuzume bulastı numarası bu baba derdım ben olsam.Arkadaşlar konu bu.
Tehdit ediliyorum.
Eski sevgilim Türkiye’ye döndü. Ben Kıbrıstayım. Biz birlikte yaşadık. Eski konumda yazmıştım, bir kere bana kızıp sosyal medyadan babama ulaşmıştı. Ailevi bir durum var demişti ve babam beni aramıştı kim bu çocuk diye.
Şimdi Türkiye’ye döndü. Dün gece mesajla kavga ettik. Asla tehdit etmedi sadece engelleyeceksin beni dedi. E ben de engelledim. Şimdi de bana muhtemelen Türkiye numarası olan bir numaradan “senin ...... s..... şimdi sen bittin” diye mesaj atmış.
Ben de “e engelle demiştin dediğini yaptım ne oldu” dedim “birazdan sana sürpriz var” dedi. Kendisi bir gün kavga ederken cep telefonumu aldı ne kadar almaya çalışsam da izin vermedi. Numarasını almış babamın. Gördüm aldığını. Çok korkuyorum Kızlar. Buradan oraya ne yapılabilir sizce?
Yurtdışındayım ....Babanızın. Telefonunu alın onun numarasını kaydetin sonrada engelleyin.
o zaman babanızın eşine deyin o yapsın aynı eylemiYurtdışındayım ....
Ben bişey yapıcağını düşünmüyorum ama, bu mantıklı bi yol izlemek olur. Bence yazılan şekilde yapabilirsin.e neden korkuyorsunuz kı babanıza zamanında bır arkadasım vardı yanlıs bırı oldugunu anladım gorusmeyı kestım ama bu kendınde kompleks oldu ogunden berıdır benı rahatsız edıyor babanı arıcam dıye tehtıt edıyor canınız sıkılmasın dıye hep ne derse onu yaptım ama baktım bunun sonu yok sen uzulme dıye ugrastım ama daha cok elıme yuzume bulastı numarası bu baba derdım ben olsam.
babanız bılırse adam ıstedıgı kadar arasın babanız sıze kızsa bıle adama agzının payını verır. azarlanmayı tercıh ederım tehtıt edılecegıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?