- 7 Haziran 2017
- 2.919
- 3.295
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Son durumu yazıyorum
Dün telefonuma o küfürlü mesaj gelince Facebook’tan maalesef engelini açma hatasını yaptım
E bilen bilir engeli açınca iki günden önce engelleyemiyoruz. Dün akşam ben kafayı yiyorum sana ihtiyacım var benden kurtulmak istiyorsun biliyorum sana da eziyet çektiriyorum falan yazdı.
Ya arkadaşlar bu ne yapmaya çalışıyor. Geri dönmemi mi bekliyor yani
Derhal git savcıya derhalArkadaşlar konu bu.
Tehdit ediliyorum.
Eski sevgilim Türkiye’ye döndü. Ben Kıbrıstayım. Biz birlikte yaşadık. Eski konumda yazmıştım, bir kere bana kızıp sosyal medyadan babama ulaşmıştı. Ailevi bir durum var demişti ve babam beni aramıştı kim bu çocuk diye.
Şimdi Türkiye’ye döndü. Dün gece mesajla kavga ettik. Asla tehdit etmedi sadece engelleyeceksin beni dedi. E ben de engelledim. Şimdi de bana muhtemelen Türkiye numarası olan bir numaradan “senin ...... s..... şimdi sen bittin” diye mesaj atmış.
Ben de “e engelle demiştin dediğini yaptım ne oldu” dedim “birazdan sana sürpriz var” dedi. Kendisi bir gün kavga ederken cep telefonumu aldı ne kadar almaya çalışsam da izin vermedi. Numarasını almış babamın. Gördüm aldığını. Çok korkuyorum Kızlar. Buradan oraya ne yapılabilir sizce?
Aynısı başıma geldi, ve herkese attı fotoğraflarımı ve mesajlaşmalırımıDerhal git savcıya derhal
Bir daha yaptığında annenle beraber savcılığa gidin dosyayı gönderin elineArkadaşlar küfür etmek istemiyorum ama ahlaksız herif (adam bile diyemiyorum) hala devam ediyor tehditlere.
Eeeee yeter dedim annemler anlattım. Aileden en çok güvendiğim insan eniştemdi. Eniştemi aradım geçen gün. Anneme nasıl söylerim çekiniyorum dedim. Tamam dedi akşam anneni bize davet ediyoruz orada konuşacağız.
Gerçekten öyle oldu. Anlattım her şeyi. Annem zaten beraber yaşadığımızı falan bildiği için aslında çok sorun olmadı. Annem zaten anlamış böyle olacağını. Hiç korkma ne yapabilir ki dedi. Zaten artık konuşmayın dedi (konuşma sebebimse bana bir şey verecek, o vereceği şeyi alana kadar konuşmam gerekiyor) hem onun sorunlarının cezasını niye sen çekecekmişsin ki dedi (eve getirmemesi gereken bir şey getirmişti, bunu annesine söyledim çünkü annesi beni tembihledi böyle bir şey yaparsa haber vereceksin diye buradan yürüyor, ben ailemle sorun yaşıyorsam sen de yaşayacaksın diye)
Geçen gün trafik kazası geçirdi tehditlerden hemen sonra. Hiç üzülmedim biliyor musunuz? Azıcık bile.
Şimdi ben yurtdışındayım ailem Türkiye’de. Eniştem dedi ki gerekirse arar konuşuruz. Belki bi erkek olarak o arayınca korkar. Aslında yurtdışında yaşayan büyük kuzenim de biliyor meseleleri YANİ beraber yaşama olayımı falan. Benim derdim bir erkeğe aratıp korkutmaktı. Ne yağacağız umarım bir daha hiç aramaz.Bir daha yaptığında annenle beraber savcılığa gidin dosyayı gönderin eline
Bir daha bana ve aileme bir şey yazarken dikkatli ol polisler takipte olacak d3yin
Çünkü ben kıbrıstayım kendisi Türkiye’de. Ayrıca babamın öğrenmesini istemiyorum. Şimdi diyebilirsiniz eee yaparken iyiydi şimdi mi korkuyorsun diye ama ne bileyimNeden savciliga sikayet etmiyorsunuz?
Kibrista'da savcilik vardir. Basina birsey gelmeden sikayet etmen gerek. Savciliga sikayette babana bildirilecegini sanmiyorum. Bu sekilde gelecek endisesiyle yasayamazsin. Eninde sonunda ogrenecek zaten. Tedbirini simdiden almanda fayda var. Polise durumu bildirsen en azindan sosyal medyadan ve heryerden engelkeyip telefon numarani degistirsen gerekli tum onlemleri alsan daha iyi olur. Korkarak yasayamazsin.Çünkü ben kıbrıstayım kendisi Türkiye’de. Ayrıca babamın öğrenmesini istemiyorum. Şimdi diyebilirsiniz eee yaparken iyiydi şimdi mi korkuyorsun diye ama ne bileyimAslında burada olsaydı işim kolay polise giderdik.
Yorumumdan sonra okudum bunu. Babanızın ellerinden öpüyorum. Her kıza böyle baba lazım gerçekten.Aradı babam. Boşuna korkmuşum. Kızmadı bana. E bu durumda nasıl kızsın ki. Tamam ben onun icabına bakacağım dedi
Hayır zaten ahlaksız bir de tehdit ediyor ediyor diyor ki sonradan kendine gelince bon sono oslo zoror vormok ostomom. E kusura bakmayın ama böyle yaniYalnız nasıl alışıldık bir inanç var kızı ailesine şikayet etsem ağzına mıçarlar diye. Çünkü o kız. Hiç ailesi kızına sahip çıkar da benim gibi bir şerefsize dünyanın kaç bucak olduğunu gösterir korkusunu yaşayan erkek görmedim. Bunu yapmaya çalışın işte. Baba, sevgilim vardı, ayrıldık, beni tehdit ediyor, iftira atmakla ve daha bir çok şeyle diye. Babanız en fazla size bir güzel bağırır ama elin cibiliyetsiz pisliğine de prim vermez herhalde.
Bu gereksiz boş beleş tipleri çok mu arıyorsunuz ya bir de beraber yaşadım diyorsun hiç mi beş para etmez bir tip olduğunu anlayamadın !?!?? ben şokHayır zaten ahlaksız bir de tehdit ediyor ediyor diyor ki sonradan kendine gelince bon sono oslo zoror vormok ostomom. E kusura bakmayın ama böyle yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?