Tehdit

Peki burada babamın tanıdığı bir kadın var. Durumu o kadına anlatsam mı? Bilemiyorum. Aklım çok karışık arkadaşlar. Korkuyorum. Sadece korkuyorum

Kadın ne alaka? Senin muhattabın baban.

Dallanıp budaklandırmadan "beni sürekli rahatsız ediyor seninle tehdit ediyor psikolojimi bozdu" diye anlatacaksın..

Bunların hepsini yaşadım ben.
Vallahi hiçbirşey olmuyor ya, ben serin kanlıyım biraz. Babamda kimden ne duysa önce gelip bana sorar, başkasının lafına itimat etmez. Bir güzel küfür edip kapatmıştı telefonu suratına. Ha tabi bizim psikopat daha da kinlebip beni zorla arabaya bindirmeye kalkmıştı ama neyse.
Bir şikayete bakar. Siz yurtdışında olsanız bile Türk Vatandaşısınız. İstediğiniz gibi Türkiyedeki emniyet birimlerine şikayet edebilirsiniz. Böyle insanlardan korkmayın gözünüzü seveyim, korktuğunuzu anladıkları için olay buralara geliyor.

Babalar ne kadar sert olsa da kızlarının dürüstçe gelip kendisiyle konuşmasını severler. Söyle babana ona öyle bir ayar verir ki bir daha karşına çıkamaz. Baba hata ettim dersin senin yüzünü eğecek hiçbirşey yapmadım sadece bana inan diyeceği ne varsa yalandır herşey benim sana anlattığım gibi tehditler savuruyor bana de o bakar icabına.

Yapsam mı acaba . Peki Ya beni korkutmak için yapıyorsa aslında yapmayacaksa?
Sensiz kalmayı hak etmedim ama kaldım eeee sen de bu cezayı hak ettin modunda
Babanız Türkiye'de mi sizinle aynı ülkede mi? Yanınızda değilse babanıza rahatsız edildiğinizi anlatın. Koruma iç güdüsüyle ve uzak olduğunuz için size kızmaz zaten. Psikopatı dinleme eğiliminde de bulunmayacağı için sevgilin amacına ulaşamaz. Korkmak sana kaybettirir.

Yapsam mı acaba . Peki Ya beni korkutmak için yapıyorsa aslında yapmayacaksa?
Sensiz kalmayı hak etmedim ama kaldım eeee sen de bu cezayı hak ettin modunda

Seni korkutmak için yapıyorsa korkutuyor işte ya amacına ulaşıyor bu herife niye o tatmini veresin? Savcı kenara çekince kuyruğu kısılır korkma
Zaten fotoda yüzüm belli değil yazmışsın canım kardeşim iftira atıyor saplantılı manyak der geçersin
Ne cezası Allah aşkına adam iantaj ve tehditte bulunarak suç işliyor git savcılığa

Herhangi bir fotoğrafını paylaşırsa hapis cezası alır. Hemen de sonuçlanır. En kötü baba bile evladını düşünür. Baban ne kadar sana kızabilir ki. Konuş onunla. Şahsen ben ne kadar despot olursam olayım kızımın veyahut oğlumun başına böyle bi iş gelse mahvederim karşı tarafı

Ne manyaklar var bu nedir. Dediklerini yapmayın. Ya babanıza siz anlatın yada ararsa haberiniz olur ozaman anlatırsınız. Bu nasıl bir insan bide adam diye ortalıkta geziyor. Rabbim yolunuza iyi insanlar çıkarsın

Sakın korkma korktugunuda belli etme eğer bunu bi anlarsa daha çok baskı yapar anlat babana ondan önce olmadı polise git

Ayne şey benim de başıma geldi zamanında ki babam böyle konularda çok katı olmasına rağmen herşeyi anlatmıştım şikayet de etmiştim bu arada babam hiç bisey demedi ne desin adam siz de korkmayın herşeyi anlatin korkuyorum beni tehdit ediyor bana ve size bisey yapacağından korkuyorum deyin.

hiç durma babana anlat olayı sen altdan aldıkca o daha cok üstüne gelir prim verme ona

Tam bir ruh hastasıymış.. Mesajların ss ni al ve şikâyet et !
Babanı hiç bulaştırma Savcılık halleder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…