Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana ne. Yaşamadan konuşmak kolay. Beni yargılayamazsınız hiçbiriniz. Bilip, bilmeden yargılamak ne kadar kolay. Böyle bi siteye sorarak ben size bu hakkı verdim gerçi orası ayrıKendine destek mi alırsın ya da bu mevzuyu daha da içselleştirerek köstek mi olursun bilemem.
27 yasinda kocaman kadınsın. Böyle bir sapıktan etkilenmiş ve korkmuş olamazsın.
Kendine bir şey yapacaksa da yapsın sanane, Dünya bir sapıktan kurtulmuş olur.
Sen önce kendini sorgula o arabaya nasıl binersin. Daha önce de yaşanmış bir olay var. Polis diye niye bağırmadın yeme bizi burda.
Bu senaryoyu balık tutarken mi yazdınBalık tutacaktı diye zaten belirtmişim. İnanmazsan inanma sana bir şey kanıtlamak zorunda değilim.
Normalde böyle değildi. Bilmiyorum ne oldu. Herkese sataşır oldu bir anda. Bence altında başka şeyler var burada söylemeyeceğim.Kim bu mahallenin delisi mi?
Hahahha sana ne ne zaman yazdıysam yazdımBu senaryoyu balık tutarken mi yazdın
Hap ot falan alıyordur. Ya da hikaye yalanNormalde böyle değildi. Bilmiyorum ne oldu. Herkese sataşır oldu bir anda. Bence altında başka şeyler var burada söylemeyeceğim.
Ama burası egolarını tatmin etme yeri değilHahahha sana ne ne zaman yazdıysam yazdım
Niye bir insan böyle bir konu hakkında yalan söylesin ki çok saçma. Size bir şey kanıtlamak zorunda değilim dediğim gibi.Hap ot falan alıyordur. Ya da hikaye yalan
Ama size burada cesaret toplayıp, hesap açıp bir travmamı yazdım. Yalan, yalan diyip duruyorsunuz. Elime ne geçecek böyle bir yalan senaryo yazsamAma burası egolarını tatmin etme yeri değil
Değilsin tabii git kafasında kavanoz kıran delilere kanıtlaNiye bir insan böyle bir konu hakkında yalan söylesin ki çok saçma. Size bir şey kanıtlamak zorunda değilim dediğim gibi.
Sana ne mi tabbiki bananeSana ne. Yaşamadan konuşmak kolay. Beni yargılayamazsınız hiçbiriniz. Bilip, bilmeden yargılamak ne kadar kolay. Böyle bi siteye sorarak ben size bu hakkı verdim gerçi orası ayrı
Buraya yazdığıma pişman oldum. Hepiniz aynısınızDeğilsin tabii git kafasında kavanoz kıran delilere kanıtla
Bende o kişiyle olay sonrası yazıştığım mesajlar duruyor. Psikolojisinin normal olmadığını, benden uzak durmasını söyledim. Direkt engelledi beni. Buraya atılıyor mu bilmiyorum yeni kullanmaya başladımSana ne mi tabbiki banane.
Fakat buraya gelip kadın mantığına aykırı bir hikaye anlatıyorsan alacağın cevaplara da kızmamalısın.
Uydur uydur ipe diz.
Buraya yazdığıma pişman oldum. Hepiniz aynısınız
Sen bize kızıp duruyorsun ama yaptığın yanlış.Bende o kişiyle olay sonrası yazıştığım mesajlar duruyor. Psikolojisinin normal olmadığını, benden uzak durmasını söyledim. Direkt engelledi beni. Buraya atılıyor mu bilmiyorum yeni kullanmaya başladım
Ben inanmamanıza bir şey demiyorum zaten. Yargılamanıza diyorum. Zaten travma yaşamışım. Bir de siz neden gittin gibisinden konuşuyorsunuz. O an mantıklı düşünebilsem ben de gitmezdimTabi ki aynıyız çünkü aklın yolu bir.
Sadece beni rahatsız etmemesini yazdım. Olay başka yerlere gidecek gibisinden. Teşekkür ederim bu arada. Yaptığım yanlış evetSen bize kızıp duruyorsun ama yaptığın yanlış.
Sen bir de olay sonrası hala mesajlaşıyor musun bu adamla.
Gerçekten banane ama lütfen kendi iyiliğin için. Bir daha böyle bir sapıkla muhattap olma. Telefonuna kades indir.
Hayırlı forumlar.
Bak kızım annene anlatsan annenin de sana vereceği ilk cevap neden gittin olurdu.Ben inanmamanıza bir şey demiyorum zaten. Yargılamanıza diyorum. Zaten travma yaşamışım. Bir de siz neden gittin gibisinden konuşuyorsunuz. O an mantıklı düşünebilsem ben de gitmezdim