- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Bence gayet mantıklıHanımlar annem dün kapıma geldi pişman .Dedikodu yapmadım diyor ama ben pişman olduğu için böyle dediğini düşünüyorum .Çok inanmadım açıkçası .Hala kaynanamin yaptıklarını eşimin beni doldurduğunu düşünüyor .Dolayısıyla tamamen affetmem mümkün değil .Evime geldiği için kovamazdım .Konuştum insan gibi .Susuyor dinliyor.Esim artık ben görüşmem sen görüş diyor .Ona da görüş diyemiyorum haklı olduğu için çünkü yok annem düzelmez yapar eder pişman olur ben affetsem el affetmez
Velhasıl ben artık anneme mesafe koymaya karar verdim belki 3 haftada belki ayda bur görüşürüm .Çok da samimi olmam .Kırkında da yine ben bakmak istiyorum .Ona da ben bakacagimi ve ihtiyaç olursa cagiracagimi fakat eşimin onunla artık eskisi gibi olmayacağını söylemek istiyorum .Siz ne diyorsunuz bu fikrime?
Dün doktora gittik .Şeker yüksek olduğu için belki haftaya sezeryan olabilirim .Stresten uzak dur dedi .Annem sordu nr yaptın diye gayet mesafeli cevap verip durumların çok da iç acıcı olmadığını söyledim .Şekerin yüksek olduğunu söyledimBence gayet mantıklı
Merhaba hanımlar .37 haftalık hamileyim ve geçen hafta annemle şiddetli bir kavga yaşadık .Kayinvalidem sorunlu bir kadın ve hamilelik döneminde görüşmediğim akrabalarımla dedikodu yaparak eşimle aramı açmaya çalıştı .Neyse kayinvalidemi hayatımızdan uzaklastirdik fakat Anneme defalarca söylememe rağmen kaynanamin yaşattıklarını gitmiş herkse anlatmış ve dedikodumu yapmış .Neden yaptın dediğimde ne var yapmadı mı dedi bunun üzerin me delirip tepkimi gösterdiğimde olay uzadı ve ben olayın uzamamasi adına onu engelledim. Ardından bana msj atmış "Sen nasıl insansın en iyi erkek cocuklarim onlar beni ne engelledi ne de parasız bıraktı " dedi .(iki aydır doğum yapacağım ve çalışmadığım için para vermiyordum ve biliyor tek maaşla geçinmeye çalışıyoruz ) beynimden vuruldum ve karşılıklı soylenmedik laf bırakmadık .Bir haftadır sürekli yazıyor benim son haftalarım olduğunu biliyor ve bana eşim e hakaretler savuruyor .Işın özü artık annemi hayatımda istemiyorum .Kaynanam zaten kendini belli etti ve kısmet olduğunda çocuğum olduğunda 40 gün çocuğuma bakarken yanım da kimse olmayacak .Sizce nasıl kalkarım bu işin içinden ? Ne yapmaliyim ? Annemi bu dönemde bunları bana yaşattığı için affedemiyorum .Benim durumumda olup tek başına 40 gün bakan var mı ? Bazı hurafeler var bunlardan da korkmuyor değilim
Güncel hali 22.sayfada
Cokk iyi moral vermişsin canım ya çok sagolasin:))))Öyle şeylere hiç takılma kendini şöyle motive et dünyanın her yerinde çocuklar doğuyor savaş sırasında göç sırasında başına bombalar yağarken doğum yapan kadınlar var doğuda eşi asker olanlar var aylarca yalnız kocasını bekleyen sen yalnız değilsin bebeğin var nimetten saymıyo musun bıcırığı:) bu kırk gün bir bizim kadınları mı etkilıyor , şartlarına şükret sıcak bir evin , eşin var yavrunun zaten ihtiyaç duyacağı tek şey senin memen ve sevgin hiç korkma sen onu her ağladığında emzir herşey kolay geçecek yoluna girecek ve sen ne olduğunu anlamadan bir yaş kutlamasında bulacaksın kendini .. Anne de olsa menfaatçi insanlarla iletişimi azalt kayınvalide konusunda herkes aynı böyle düşün.
Hanımlar annem dün kapıma geldi pişman .Dedikodu yapmadım diyor ama ben pişman olduğu için böyle dediğini düşünüyorum .Çok inanmadım açıkçası .Hala kaynanamin yaptıklarını eşimin beni doldurduğunu düşünüyor .Dolayısıyla tamamen affetmem mümkün değil .Evime geldiği için kovamazdım .Konuştum insan gibi .Susuyor dinliyor.Esim artık ben görüşmem sen görüş diyor .Ona da görüş diyemiyorum haklı olduğu için çünkü yok annem düzelmez yapar eder pişman olur ben affetsem el affetmez
Velhasıl ben artık anneme mesafe koymaya karar verdim belki 3 haftada belki ayda bur görüşürüm .Çok da samimi olmam .Kırkında da yine ben bakmak istiyorum .Ona da ben bakacagimi ve ihtiyaç olursa cagiracagimi fakat eşimin onunla artık eskisi gibi olmayacağını söylemek istiyorum .Siz ne diyorsunuz bu fikrime?
Hata edersinHanımlar annem dün kapıma geldi pişman .Dedikodu yapmadım diyor ama ben pişman olduğu için böyle dediğini düşünüyorum .Çok inanmadım açıkçası .Hala kaynanamin yaptıklarını eşimin beni doldurduğunu düşünüyor .Dolayısıyla tamamen affetmem mümkün değil .Evime geldiği için kovamazdım .Konuştum insan gibi .Susuyor dinliyor.Esim artık ben görüşmem sen görüş diyor .Ona da görüş diyemiyorum haklı olduğu için çünkü yok annem düzelmez yapar eder pişman olur ben affetsem el affetmez
Evet kalkmaBüyük hata edersiniz.Kimseye delikanlılık edecek durumda değilsiniz aile ilişkileri böyledir yeri gelir herkes birbirine ağzına geleni sayar yeri gelir can ciğer olunur ama kimse silinip atılmaz aileyi sokaktaki insanlardan arkadaşlarımızdan farklı yapan da budur zaten, nolursa olsun silip atamamak.Bazı şeyleri biraz alttan almayı bilmezseniz yalnız kalırsınız çocuk büyütmek demek çok zor bir şey demek yeri gelecek bir boş bardağınızı yerine koysa şükredecek insan arayacaksınız bir saat biri baksa da nefes alsam diye çıldırdığınız günler gelecek sizse böyle bi dönemde insanları silip atarsanız hayatınızın hatasını edersiniz.Şu an muhtaç bi döneme giriyosunuz susup oturun derim gurur zamanı değil üstelik karşınızdaki de pişman ve kapınıza gelmiş ve bu kişi anneniz.
bilmediğiniz seyl er var .Eşim annesi bizi ayırmaya kalktı diye dedikodu yaptı diye onu hayatından çıkardı çünkü görüşeyseyfu onu doldurup duracaktı .Aynı şeyi annem yaptı ve hatta ben bu haldeyken ve yapma üstüme gelme dememe rağmen 80 mesaj attı .Ben nasıl konuşabilirim ? Kaldiki Eşim e de hakaret etti ve mesaj attı .insan kendisine annesinin yaptıklarını affedebiliyor fakat eşine yapıldı mı ağır geliyi r .Biz onun oyuncağı değiliz ki istedi zaman hakaret etsin istediği zaman hemen barışalım .Kapıma geldi evet ben dr zaten onu içeri davet ettim fakat geldiği gibi bana kaynanamun yaptığını ve eşimin ben uzulmim diye söylemediği şeyleri anlattı eşimin beni doldurduğunu söyledi nu nasıl pişmanlık ? Eşimi bana bu evrede nasıl kötüler ben haftaya doğum yapicam ve şeker hastasiyim .Ben annemin bizim eve yerleşme derdinde olduğunu düşünüyorum fakat bu gecimsizliginle bu imkansız .uyumlu ve fedakar olsa düşünülebilirdir.Bfn çocuğu kimseye güvenerek yapmadım .O kendi dedi ben bakarım diye Zor olacak biliyorum ama bizlerde yetişkin bireyleriz .Hem ben ona sana hiç gelmicem demedim ama eşimin konuşmayacağını söyledim .O da kendin e göre haklı annemin bu evre de konusmayisiyla ilgili kızmaya hakkı yokkiBüyük hata edersiniz.Kimseye delikanlılık edecek durumda değilsiniz aile ilişkileri böyledir yeri gelir herkes birbirine ağzına geleni sayar yeri gelir can ciğer olunur ama kimse silinip atılmaz aileyi sokaktaki insanlardan arkadaşlarımızdan farklı yapan da budur zaten, nolursa olsun silip atamamak.Bazı şeyleri biraz alttan almayı bilmezseniz yalnız kalırsınız çocuk büyütmek demek çok zor bir şey demek yeri gelecek bir boş bardağınızı yerine koysa şükredecek insan arayacaksınız bir saat biri baksa da nefes alsam diye çıldırdığınız günler gelecek sizse böyle bi dönemde insanları silip atarsanız hayatınızın hatasını edersiniz.Şu an muhtaç bi döneme giriyosunuz susup oturun derim gurur zamanı değil üstelik karşınızdaki de pişman ve kapınıza gelmiş ve bu kişi anneniz.
Eşim annesiyle o günden beri yani 6 aydır görüşmüyor .Hata edersin
Senin kaynananla oğlu sıkı fıkı görüşmeye devam ederken sen anneni bir köşeye atarsan kaybeden sen olursun
Hanımlar annem dün kapıma geldi pişman .Dedikodu yapmadım diyor ama ben pişman olduğu için böyle dediğini düşünüyorum .Çok inanmadım açıkçası .Hala kaynanamin yaptıklarını eşimin beni doldurduğunu düşünüyor .Dolayısıyla tamamen affetmem mümkün değil .Evime geldiği için kovamazdım .Konuştum insan gibi .Susuyor dinliyor.Esim artık ben görüşmem sen görüş diyor .Ona da görüş diyemiyorum haklı olduğu için çünkü yok annem düzelmez yapar eder pişman olur ben affetsem el affetmez
Yani teraziye koyduğunda kaynana İn yaptıklarının yanında annenin ki hafif kalırEşim annesiyle o günden beri yani 6 aydır görüşmüyor .
Yani teraziye koyduğunda kaynana İn yaptıklarının yanında annenin ki hafif kalır
Kırılmışsındır anlıyorum ama ben olsam annemi itemezdim
Ben de tam olarak bunu demeye çalışıyorum .Doğuma giderken aman ya annem gelir trip atar arıza çıkartır stresiyle girmek istemiyorum .O gün benim kısmetse en mutlu günün olacak hiç birşey yapmasa bilr eşim çok konuşmayınca arıza çıkartıp gitmeye kalkacak biliyorum .Çocuğum şeker yüzünden etkileniyor erken alınabilir bana trio ya da mesaj atma dememe rağmen tekrar atıyorsa ve senin gibi evlat olmaz olsun diye devam ediyorsa mesajlarına ben burda art niyet ve bencillik ararım .Yanlış miyim?ben bu durumda anneme guvenmem. elalem kızın seni yaninda istemedi mi der diye bile su an alttan aliyo olabilir. ne malum dogum sonrasi burnundan getirmeyeceği. sen yardima ihtiyacın olur sakin geri cevirme falan gibi laflara bakma bana kalirsa. aslan gibi kocan var. birbirinize yardımcı olursanız gül gibi bakarsin evladina.
aman diyorum. dogumhaneden çıkıp da annemin triplerini duymaya katlanamazdim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?