Tek Başına Çocuk Bakanlar

Çok degl aslında .nerden buldun bakiciyi

Komsulara soyledim onlar buldular ki buraya yeni tasinmistim kimseyi tanimiyordum bile
Ne bilim ya nasıl güvenilir henüz bunları düşünmek için erken ama ilerisini de düşünmek gerekiyor zaten güven problemi olsn bi insanım nasıl güvenirim hiç bilniyitom

Ne bilim ya nasıl güvenilir henüz bunları düşünmek için erken ama ilerisini de düşünmek gerekiyor zaten güven problemi olsn bi insanım nasıl güvenirim hiç bilniyitom
Allah yardim ediyor gercekten zor anlarda hep bir yolu oluyor. Ben ise basladiktan 1 hafta sonra buldum 1 hafta yanimda ise goturdum ki 1.5 yasindaydi. Daha oncede 8 aylikken benimle ise geldi 2 hafta. Bir kolaylik hep oluyor. Simdiden bunlari dusunmek icin erken. Ben dogurmadan dogum sonrasini hic dusunmemistim. Ilk 2 gun kayinvalidem gorumcem gelmisti ziyaretime omrumun tavmasini yasattilar aglamaktan helak olmustum gittikleri ve yalniz kaldigim gun oh be demistim. Karisan olmayinca kafa rahat oluyor. Akliniza takilani doktorunuza sorun acik internetten bakin. Kk ya sorun en iyisi. Ben

Hep karıştılar dimi sinir krizi geçirdin sonunda .iş yerinde nssil birşey demediler peki ?

Hep karıştılar dimi sinir krizi geçirdin sonunda .iş yerinde nssil birşey demediler peki ?
Herseyi onlar biliuor gibi davrandilar. Sutum gelemdi benim ki kanallarim tikaliymis istesemde tedavi olmadan gelmezmis. Mama verecegim diyorum ac cocuk sutum gelmiyor diyorum yok o memeden sut gelecek diyorlar. Gogsumde pompa surekli calisiyor ama sut yok cocuk ac sekeri dusmus surekli uyuyor. Yediler beynimi bu yetmezmis gibi dogum yaptim kayinpeder tek basina gelip bende kalmak istiyormus adam geliyor kuru ekmek aliyor acim gelin napam evde bisey yok diyor delirdim. Sezeryanliyim sutum yokki 1 ay sonra geldi sutum, hizmet bekleyen bir kayinpeder cildirdim. 1 hafta sonra esime kimse gelmesin dedim. Oda ise basladi rahatladim evde tek basima. Mudurum saolsun hic sorun etmedi. Yeri geldi ogrenciler kucakladi oyaladi. Yeri geldi veli toplantisini kucagimda oglumla yaptim. Ama birsekilde buyudu.

Ya inanın herşeyinizi halledebilirsiniz.ilk bir hafta evin çok temiz olmasını beklemeyin süpürseniz yeter evde toz olmasın sadece tabii kendinizi yormadan basit yemeklerde yaparsınız kadın isteyince neler yapmıyor ki.annenize de ayrı Bi şaşırdım evli barklı kızı her ay harçlık gibi para verecek değil ya bunu düşünmesi bile çok çok ayıp

Öğretmen olmanın avantajları işte mesleki olarak rahat olman senin için +1 olmuş .Dua et bende düzenimi bir şekilde oturtayim yoksa şimdiden kafamda deli sorular .

Ki ben işsizlik maaşımdan ihtiyacım olmasına rağmen her ay para verdim .Me zaman maaş bitti veremem dedim tmm dedi ama demekki içindeymiş .uzulecegimi bilmesine rağmen yanım da yapamadığı ödemelerden bahsetti o zaman anlamaliymisim meğer

Öğretmen olmanın avantajları işte mesleki olarak rahat olman senin için +1 olmuş .Dua et bende düzenimi bir şekilde oturtayim yoksa şimdiden kafamda deli sorular .
Sorular ve vakti gelmeden dusunmek insani yorar ben hep son 1 ay kala dusundum ve beni hep rahatlatti. Bir yol hep oldu rabbim nasip etti. Cocugumada her uyuttugumda dua okudum. 40 i cikana kadar yakinimda yatirdim tek odada birakmadim icim hep rahat oldu. Ordaki olay uyurken kusmasi ve soluk borusuna kacmasi endisesiydi. Yan yatirma yastiklarindan aldim rahatladim. Baskada bisey yok. O yatinca sizde yanina yada yan yataga uzanin hem dinlenirsiniz hemde yaninda olurssunuz iciniz rahat olur

Emin olun kimse olmamasi cok cok daha iyi.Soyle yap, boyle yap ,aman usur giydir,emzir,mama ver diye basinin etini yiyen kimse olmayacak lohusalik denen o zor donemde.40 gun olayini da takmayin kafaniza.Dogumdan bir hafta sonra yalnizdim ve kimse yoktu yanimda.Herkes gidince koca bir oh cekmistim.

Haklısın galiba en iyisi doğuma odaklanmak çok sağol tavsiyelerin için canım

Anneyi istemedin mı

Annem yanimdaydi.Daha da kalmak istedi ama ben istemedim.Bebegimle birbirimize alismamiz gerekiyordu.Annem varken ister istemez tamamen kontrol bende olmuyordu.Tabi ki destegini ilgisini inkar edemem iyi ki yanimdaydi ama bir sure sonra zaten yalniz kalacaksin.Ne kadar erken o kadar iyi bana gore.

Haklısın galiba en iyisi doğuma odaklanmak çok sağol tavsiyelerin için canım
Allah saglicakla kucagina almayi ve saglikli bir dogum gecitmeni nasip etsin insallah. Suan sana tek olmak korku veriyor ama su kk ya sorsan anne yada kayinvalide olmadan logusalik dunyanin en guzel seyi. Tadini cikar bu guzelligin ilerde ne kadarr sansliymisim diyeceksin cunku.

Açıkçası buraya sorana dek ne yapacağım diye kara kara düşünüyordum.Meger herkes yalnız büyütmüş şaşırmadım desem yalan olur .Demek bu anneler hep sıkıntı .Neden böyle yaparlar bunu da hiç anlamış değilim .Ya bencil olurlar ya da herşeye karışırlar

Çocugu yaparken baskasi baksin diye yapmadiniz demi ....
Is basa düstü mü herseyin ustesinden geliniyor ...
Sadece biraz daha pratik olmak gerekiyor.
Inanin birilerinin gelmesindense gelmemeleri daha iyi .

Çocugu yaparken baskasi baksin diye yapmadiniz demi ....
Is basa düstü mü herseyin ustesinden geliniyor ...
Sadece biraz daha pratik olmak gerekiyor.
Inanin birilerinin gelmesindense gelmemeleri daha iyi .
Tabiki kimseye güvenmedim ama yine de annem den takıldığım yerde ya da bir isim olduğunda destek görürüm diye düşündüm .Yoksa benim çocuğuma kimse bakmak zorunda değil her zaman bu fikirdeydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…