Tek Başına Çocuk Bakanlar

Benim annem de 20 gün kalıp gitmişti
Hatta giderken kızdım diye “bu kadar kaldığıma dua edeceğine bir de laf ediyorsun” dedi :)
İkinci doğumumdu bu
5 yaşında kızım da vardı
Ben en çok yemek konusunda zorlandım
Hep dışardan yedik
Öyle pek çeşit de yoktu etrafta
Lahmacundan gına gelmişti
Şimdiden sulu yemek falan mı yapıp atsan buzluğa
Gerçi benim buzluk küçüktü anca birkaç gün idare etmişti bizi

Benim buzluk büyüktü valla çeşit çeşit yapmıştım temmuz sunundaydı doğumum. Oturtma karniyarik dolma salçalı köfte normal köfte taze fasulye patates oturtması k karışık kızartma çeşit çeşit doldurdum küçük küçük saklama kaplarına. Bir çeşit yemek oluyordu hemence. Birde havam oldu nasıl bu sefer isim zor olacak son baharda doğacak Allah izin verirse kv kışın benimle o yüzden tek kalanlara tadını çıkarın diyorum gerçi benimki bana laf söyleyemez bebekle ilgili yada bakımla ilgili de şimdi çocuklarla yemekle zorlanır bir iki laf eder canımı sikar diye sıkıntım

Benim kv mala bağlıyor böyle durumlarda
Kadın güya Doğuma geldi
Misafir Eda’sında hizmet bekledi
İki gün hastanede yattık annemle doğumda
Eve geldik anam yemek yaptı
Allah yardımcın olsun senin

Yaptığı dedikodu onun ayıbı senle alakası yok çok ararsın sonra anneni, ondan başka kimin var koca vs hepsi yalan inan bana git barış.

Eşini baba yapabilmek için mi,çok fedakarsın anamnez:))
Kendin bebek istemeseydin o sıkıntıları acıları çekebilirmiydin,ben zerresini çekemezdim vallahi:))

Eşini baba yapabilmek için mi,çok fedakarsın anamnez:))
Kendin bebek istemeseydin o sıkıntıları acıları çekebilirmiydin,ben zerresini çekemezdim vallahi:))
Kesinlikle öyle güzelim ...ama " eşimin penceresinden" ben ona evlat verdim. Sonucta ikimiz de evlat sahibi olduk ama senin de dediğin gibi o sıkıntı ve acıları çeken sadece bendim. Simdi kızcağız doğum yapmadı daha onu da korkutmayayim Ama hani derler ya "para verseler yapmam" diye .Öyle birşey ...öbür taraftan evlat sahibi olmayı eşim benden çok isteyen bir insandı.Disari çıktığımızda milletin çocuğuna bakıyoruz otursun kendi çocuğuna baksın dedim

Ne iş yapiyosun ki ? Iste benim böyle bir şansım yok of
Hiç üzme kendini herşeyin bir çözümü bulunur.Ben devlet memuruyum canım.Ucretsiz izin hakkım vardi ben de kullandım.Ben ailelerden başka bir şehirde yaşıyorum.Esim de sürekli evde olacağı bir görevi yok. Aylarca olmadığı olurdu. Sen memur değilsen ve ayrılmak istemedigin bir işin varsa doğum sonrası izninden sonra çocuğunu birakabilecegin güvenilir birisini ararsi

(Hulusi Kentmen ses tonu) "Okudum evladım,özür dilerimBen de lohusa anası depresyonundaydım,benimki daha zordu bence,hadi seni affettim,gel dondurucuma yemek yap ben çalışan kadınım"

İş gücünü ev içine yönlendirdin yani:)Akıllı kadınsın vesselam:)
Aynen öyle,bende kızı korkutmayayım,eşime diyorum arada,bir çocuk için bile peşimde dolandırırdım seni,tecrübesizliğim sayesinde 3 çocuk babası oldun diye:)
Büyüdüklerinde gurur duymasını biliyorlar,hazır çocuğa kolay tabii,iyi yapmışsın vallahi.

Evet inan doğuma bile istemiyorum trip atar mutlulugumu mahveder diye.Sonrada diyorum neden bunları ben yaşadım neden bu kadar yalnız kaldım .Birde buna üzülüyorum .Keşke bunlar hiç yaşanmasaydı ve egoist anne yerine sadexe evlatlarının iyiliğini düşünen bi anneye sahip olsaydım .Keşke

Evet kısmetse normal doğum yapacağım fakat yemekleri buzluğa atmam çok zor şimdi bile zor yapıyorum .Bird e üstüne temizlik cıktı .Goya temizliğe de annem yardım edecekti .Dip köşe temizlik lazım doğum öncesi. Hepsini eşim yapacak şimdi .ona da çok üzülüyorum .Bırak hepsini ben yaparım diyor ama üzülüyorum da .Sanırım annemi hiç affedemeyeceğim

Gitme sebeb-i neymiş annenin

Ben hamile kalmadan işten çıkarıldim .Sonra tekrar ise girmem zor oldu .Dolayısı ile başlayacağım bi iş yok .En az iki yıl eve kilitlendim bana göre hava hoş çocuğuma bsksrkm fakat tek maaş ve çocuk masrafları ild birlikte çok zor .Inan bi haftadır beynim çatlayacak düşünmekten ne yaparım ne ederim .Annemin lafları hala kulağımda affedemiyorum .Affettim barıştım diyelim her iyiliği söyleyen kadın senin çocuğu na bakıyorum diye kafamın etini yer .Inan çok büyük çıkmazdayım

Inan butun anneler alingan davraniyor. Arkadasimin annesi de kizina cok duskun verir alir eder ama 2 gun ayni evde dursalar ,kiz dese ki anne sunu soyle yapma. Hemen olay sizi biz buyuttuk lafina gelir. O yuzden umursamiyorum benn . Sen de bu konulardan muzdarip tek insan degilsin emin ol :)

Keşke tek konu alınganlık olsa .Ben bu haldeyken para düşünüp onu parasız biraktigimdsn dert yanıyor .Resmen damattan para istiyor iki oğlu varken ki zor yetirmeye çalışıyoruz biliyor .asıl beni delirten ve mesafe koymama sebep olan bu .Bi de hamil e olduğumu bildiği halde bi hafta boyunca bana ve eşim e hakaretler içeren mesajlar yağdırdı .Ben belki doğurabilirdim .Affedemıyorum ya affedemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…