Tek Başına Çocuk Bakanlar

Doğum yaptığımda kayınvalidem organ nakli bekliyordu yarı ölü gibiydi. Annem ise dokuz ay öncesinde beyin kanaması geçirdiği için hem hasta hem depresyonda idi. Annem bir hafta kaldı ve gitmesi için dua edeceğim kıvama getirdi beni sağolsun :) bir haftadan sonra tek başıma baktım. Eşim çok yoğun çalışıyordu ve tam manasıyla yalnızdım. Ölmedim, yaşıyorum :) o kadar da abartılacak bir durum değil. Uykusuzluk dışında çok fazla sıkıntısı yok. Bir de dikiş ağrıları oluyor o kadar.

İsteyince olmayacak şey yok. Başarırsınız siz de yalnız bakmayı. Kırk gün lohusa tek kalmaz saçmalıklarına da kulak asmayın. Kırk gün yalnız kaldım ve bir şey olmadı.

Ek olarak oğlum doğumdan sonra yüksek sarılık geçirdi abo uyuşmazlığından dolayı. Doğumdan bir gün sonra hiç dinlenmeden oğlumun başında sabahladım hastanede. Kimse de yardım etmedi eşim dışında. Hiç yatıp dinlenmediğim için davul gibi şişmişti her yerim. Normal doğum yaptığım halde dikişlerim vardı ve ayakta durmaktan, oğlum için sürekli oturup kalkmaktan inanılmaz ağrı oluyordu. Oğlum şu an üç yaşında. İyi ki kimseye minnet etmemişim diyorum. Hoş, etsem de yardım eden yoktu. Yaparsınız, bakarsınız. Sakin olup kendinize güvenin.

Rüya ya da halüsinasyon gibi bir şey olmadi mi

Rüya ya da halüsinasyon gibi bir şey olmadi mi

Tabi ki olmadı yahu. İnançlı bir insan iseniz duanızı edin yatın hiçbir şey olmaz. İnançlı değilseniz zaten bunlara inanmanız için sebebiniz yok. İnsanoğlu yaratılmış en güçlü varlıktır. Detaya inmiyorum yasaklı konular :) bir şey olmaz korkmayın.

Bes oldu o :)

Daha cok baglanılıyor bencede babanında bebeğe alısma süreci olmalı bes bile az ama :)
kesınlıkle 5 de az
valla bızde ılk gunden berı mesaı sıstemı var
esım eve geldıgınde benım mesaım bıtıyor baba kız mesaısı baslıyor cocuk uyuyana kadar
haftasonu bır gun buyuk akrabalarla toplanıyoruz dıger gun yıne baba ılgılenıyor

Oh güzel oturtmussun sistemi :)
Bizde her iki ebeveyn calıstıgı icin yada (calısacagı diyim) o sistem yürümez:)

Hastaneye yalnız gittim eşimle yani
Eve yalnız geldim
Çocuğuma yalnız bakıyorum 4.5 aydır
Ve bu bebek görüp kucağıma aldığım ilk bebek
Eş desteği ile çok da güzel yaparsın
Dolaba yemek koyun şimdiden
Eşin de hazırlayıp getirsin gerisini zaten sen halledeceksin hiç endişe etme
O günlerde yanında olumsuz insanları asla tutma

Biraz zor olur haliyle olabildigince sakin,bu gunlerin de bir surec olduğunu dusunerek ve imkaniniz varsa esiniz en azindan bir hafta yaninizda kalarak kolaylastirabilirsiniz..Allah yardimciniz olsun

Benımde ilk bebeğim olucak .
Kardeşim bile yok bebek bakımıyla ilgiki hiçbirley bilmiyorum .
Annemle kv aramda iyi ama ben kimseyi evimde istemiyorum x..

Evim zaten küçük kimseyi çekemem ..

Neden annen yoktu peki ?

O da benim için bir ölü :)

Geldi 2 gece kaldı
Ona yemek yaptım o gündüzleri gezmeye gitti eşimi de alıp
Sonra da çekti gitti.
Zaten evlendiğimden beri ilk kez gelmişti onda da kendine hizmet ettirdi gitti gelmese daha memnun olurduk

Baxılar ole ya bazı anneler cdden cocuk yapamda bana parasal destek olur oh ne guzel dıye yapıyor zor bir surec yeni gecdm o surecten kırk gun zorlanıyor ınsan ev berbat oluyor bbek emmek istiyor surekli ama iste ole imsanlarda gelmese daha iyi durumunuz olsa bakıcı ayarlardın en azmdan gnduz ev isi yemek bulasık o yapardı

Ne güzel işin çok iyiymiş .Ben şimdi nerden başlarım bilmiyorum iş desen nasıl bulurum iş bulana kadar nasıl toparlarız iş bulsam kim bakacak zor bir süreç allah bana sabır versin
Is bulursan bakici ile halledersin bunlari simdilik dusunme bence. Benim 2 yildir bakici bakiyor cocuguma gayette memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…