- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Rüya ya da halüsinasyon gibi bir şey olmadi miDoğum yaptığımda kayınvalidem organ nakli bekliyordu yarı ölü gibiydi. Annem ise dokuz ay öncesinde beyin kanaması geçirdiği için hem hasta hem depresyonda idi. Annem bir hafta kaldı ve gitmesi için dua edeceğim kıvama getirdi beni sağolsun :) bir haftadan sonra tek başıma baktım. Eşim çok yoğun çalışıyordu ve tam manasıyla yalnızdım. Ölmedim, yaşıyorum :) o kadar da abartılacak bir durum değil. Uykusuzluk dışında çok fazla sıkıntısı yok. Bir de dikiş ağrıları oluyor o kadar.
İsteyince olmayacak şey yok. Başarırsınız siz de yalnız bakmayı. Kırk gün lohusa tek kalmaz saçmalıklarına da kulak asmayın. Kırk gün yalnız kaldım ve bir şey olmadı.
Rüya ya da halüsinasyon gibi bir şey olmadi mi
Bes oldu o :)3 gun annem 5 gun kayınvalıdem gun ıcınde ugrayıp sozde yardımcı oldular !
keske hıc gelmeselermıs
ınanın gelmesınler daha ıyı
yurt dısında hıc kımsesı olmadan doguranlar da var ?
yaparsınız sızın cocugunuz sızden daha ıyı kımse ılgılenemez
onceden buzluga yemek yapıp atın haftada 2 kere yarım gun temızlıge bır yardımcı gelsın bıttı gıttı baska bırseye gerek yok
esınızın 3 gun zorunlu ıznı var zaten halledersınız
oo supermısBes oldu o :)
Daha cok baglanılıyor bencede babanında bebeğe alısma süreci olmalı bes bile az ama :)oo supermısartık daha kaygısız dogururum
ınsanın gercekten esınden baska kımsesı olmuyor
kesınlıkle 5 de azDaha cok baglanılıyor bencede babanında bebeğe alısma süreci olmalı bes bile az ama :)
Oh güzel oturtmussun sistemi :)kesınlıkle 5 de az
valla bızde ılk gunden berı mesaı sıstemı var
esım eve geldıgınde benım mesaım bıtıyor baba kız mesaısı baslıyor cocuk uyuyana kadar
haftasonu bır gun buyuk akrabalarla toplanıyoruz dıger gun yıne baba ılgılenıyor
Merhaba hanımlar .37 haftalık hamileyim ve geçen hafta annemle şiddetli bir kavga yaşadık .Kayinvalidem sorunlu bir kadın ve hamilelik döneminde görüşmediğim akrabalarımla dedikodu yaparak eşimle aramı açmaya çalıştı .Neyse kayinvalidemi hayatımızdan uzaklastirdik fakat Anneme defalarca söylememe rağmen kaynanamin yaşattıklarını gitmiş herkse anlatmış ve dedikodumu yapmış .Neden yaptın dediğimde ne var yapmadı mı dedi bunun üzerin me delirip tepkimi gösterdiğimde olay uzadı ve ben olayın uzamamasi adına onu engelledim. Ardından bana msj atmış "Sen nasıl insansın en iyi erkek cocuklarim onlar beni ne engelledi ne de parasız bıraktı " dedi .(iki aydır doğum yapacağım ve çalışmadığım için para vermiyordum ve biliyor tek maaşla geçinmeye çalışıyoruz ) beynimden vuruldum ve karşılıklı soylenmedik laf bırakmadık .Bir haftadır sürekli yazıyor benim son haftalarım olduğunu biliyor ve bana eşim e hakaretler savuruyor .Işın özü artık annemi hayatımda istemiyorum .Kaynanam zaten kendini belli etti ve kısmet olduğunda çocuğum olduğunda 40 gün çocuğuma bakarken yanım da kimse olmayacak .Sizce nasıl kalkarım bu işin içinden ? Ne yapmaliyim ? Annemi bu dönemde bunları bana yaşattığı için affedemiyorum .Benim durumumda olup tek başına 40 gün bakan var mı ? Bazı hurafeler var bunlardan da korkmuyor değilim
Öyle bişey yokRüya ya da halüsinasyon gibi bir şey olmadi mi
Neden annen yoktu peki ?Hastaneye yalnız gittim eşimle yani
Eve yalnız geldim
Çocuğuma yalnız bakıyorum 4.5 aydır
Ve bu bebek görüp kucağıma aldığım ilk bebek
Eş desteği ile çok da güzel yaparsın
Dolaba yemek koyun şimdiden
Eşin de hazırlayıp getirsin gerisini zaten sen halledeceksin hiç endişe etme
O günlerde yanında olumsuz insanları asla tutma
Neden annen yoktu peki ?
Kayinvaliden?Öldüğü için.
Baxılar ole ya bazı anneler cdden cocuk yapamda bana parasal destek olur oh ne guzel dıye yapıyor zor bir surec yeni gecdm o surecten kırk gun zorlanıyor ınsan ev berbat oluyor bbek emmek istiyor surekli ama iste ole imsanlarda gelmese daha iyi durumunuz olsa bakıcı ayarlardın en azmdan gnduz ev isi yemek bulasık o yapardıMerhaba hanımlar .37 haftalık hamileyim ve geçen hafta annemle şiddetli bir kavga yaşadık .Kayinvalidem sorunlu bir kadın ve hamilelik döneminde görüşmediğim akrabalarımla dedikodu yaparak eşimle aramı açmaya çalıştı .Neyse kayinvalidemi hayatımızdan uzaklastirdik fakat Anneme defalarca söylememe rağmen kaynanamin yaşattıklarını gitmiş herkse anlatmış ve dedikodumu yapmış .Neden yaptın dediğimde ne var yapmadı mı dedi bunun üzerin me delirip tepkimi gösterdiğimde olay uzadı ve ben olayın uzamamasi adına onu engelledim. Ardından bana msj atmış "Sen nasıl insansın en iyi erkek cocuklarim onlar beni ne engelledi ne de parasız bıraktı " dedi .(iki aydır doğum yapacağım ve çalışmadığım için para vermiyordum ve biliyor tek maaşla geçinmeye çalışıyoruz ) beynimden vuruldum ve karşılıklı soylenmedik laf bırakmadık .Bir haftadır sürekli yazıyor benim son haftalarım olduğunu biliyor ve bana eşim e hakaretler savuruyor .Işın özü artık annemi hayatımda istemiyorum .Kaynanam zaten kendini belli etti ve kısmet olduğunda çocuğum olduğunda 40 gün çocuğuma bakarken yanım da kimse olmayacak .Sizce nasıl kalkarım bu işin içinden ? Ne yapmaliyim ? Annemi bu dönemde bunları bana yaşattığı için affedemiyorum .Benim durumumda olup tek başına 40 gün bakan var mı ? Bazı hurafeler var bunlardan da korkmuyor değilim
Is bulursan bakici ile halledersin bunlari simdilik dusunme bence. Benim 2 yildir bakici bakiyor cocuguma gayette memnunum.Ne güzel işin çok iyiymiş .Ben şimdi nerden başlarım bilmiyorum iş desen nasıl bulurum iş bulana kadar nasıl toparlarız iş bulsam kim bakacak zor bir süreç allah bana sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?