Tek başına gezme isteği

Evelyn_____

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2018
848
496
23
Merhabalar herkese
Bir süre önce eşimle aramızda sorunlar vardı hatta bi kaç kez boşanmanın eşiğinden döndük ama son zamanlarda çok iyiydi herşey güzel gidiyodu bu sabaha kadar..
Sabah kahvaltı yaparken ben haftaya yunanistana gidebilirim dedi, hayırdır dedim, turda çalışan bir arkadaşım beni arayıp iki kişilik yer olduğunu söyledi ( biri arkadaşı için biri kendisi için) gidersem para harcamadan gezmiş olucam fırsat bu hem çok ihtiyacım var , ama istemezsen gitmem dedi.
Bende dedim ki benimde ihtiyacım var yıllardır tatile gitmiyoruz iş stresi vs çok istiyosan beraber gidelim masraflarn büyük kısmını ben karşılayayım dedim. (biraz sıkışığız maddi açıdan ama ben birikim yapmaya çalışıyorum)
Onuda kabul etmedi
Ve bugün çocuk gibi bana küstü yani konuşuyo ama soğuk davranmalar vs beni eve bıraktı bi arkadaşlara uğrayacağım dedi nereye gidiyosun dedim söylemedi bile.
Bundan iki hafta önce yine bir yere gitmek istedi haftasonu tatil köyü değilde daha çok dinlenlcek biterdi git dedim gitti mesela
Ama böyle sürekli olmaz ki insan eşiyle gitmek ister bu kadar da olmaz haksız mıyım

Son düzenleme:
İstemezsen gitmem diyor, siz birlikte gidebiliriz diyorsunuz ve kabul etmiyor, üstelik daha öncede kendisi tek başına tatile gitmiş? Halbuki sizin de tatile ihtiyacınız varken.. Ev arkadaşı gibi mi takılmak istiyor sizinle? Bir sorun beyfendiye

İstemezsen gitmem diyor, siz birlikte gidebiliriz diyorsunuz ve kabul etmiyor, üstelik daha öncede kendisi tek başına tatile gitmiş? Halbuki sizin de tatile ihtiyacınız varken.. Ev arkadaşı gibi mi takılmak istiyor sizinle? Bir sorun beyfendiye
Yani tek başına takılacaksan niye evlendin demek geldi dilimin ucuna da söylemedim

Merhabalar herkese
Bir süre önce eşimle aramızda sorunlar vardı hatta bi kaç kez boşanmanın eşiğinden döndük ama son zamanlarda çok iyiydi herşey güzel gidiyodu bu sabaha kadar..
Sabah kahvaltı yaparken ben haftaya yunanistana gidebilirim dedi, hayırdır dedim, turda çalışan bir arkadaşım beni arayıp iki kişilik yer olduğunu söyledi gidersem para hatcamadan gezmiş olucam hem çok ihtiyacım var , ama istemezsen gitmem dedi.
Bende dedim ki benimde ihtiyacım var yıllardır tatile gitmiyoruz iş stresi vs çok istiyosan beraber gidelim masraflarn büyük kısmını ben karşılayayım dedim. (biraz sıkışığız maddi açıdan ama ben birikim yapmaya çalışıyorum)
Onuda kabul etmedi
Ve bugün çocuk gibi bana küstü yani konuşuyo ama soğuk davranmalar vs beni eve bıraktı bi arkadaşlara uğrayacağım dedi nereye gidiyosun dedim söylemedi bile.
Bundan iki hafta önce yine bir yere gitmek istedi haftasonu tatil köyü değilde daha çok dinlenlcek biterdi git dedim gitti mesela
Ama böyle sürekli olmaz ki insan eşiyle gitmek ister bu kadar da olmaz haksız mıyım
Herhalde başka biriyle gidecek o yüzden sizi istemiyor

Turda 2 kişilik yer var,birlikte gitme imkanınız da var ve eşin ayrı gitmek istiyor.
Bence o tura sen kendin git,bak bakalım tek kişilik tatil nasılmış.
Ya kusura bakmayn ben yanlış ifade etmişim iki kişilk yerin birikendi için biri arkadaşı için mi yani aslında tek kişilik boşluk varmış

Normalde gidebilir tabiki. Ama sizin de ihtiyacınız varmış. Sizde istemişsiniz. Ama eşiniz kabul etmemiş. Masrafları karşılayacağınızı söylemenize rağmen. İstemezsen gitmem diyor ama istemeyince küsüyor.
Hoşuma gitmedi bu durum. Tek başına tatile çıkıp kafa dinleyecek onu anladıkta evdeki insanın da canı var. Siz de tek başınıza başka biryere gidin o zaman. Tatil yapın. Ciddiyim
O arkadaşı kim ayrıca . Beraber mi tatil yapacaklar. Bazı Erkek arkadaş ortamlarına da hiç güvenmiyorum. Ne çıkacağıda belli olmuyor.

Back
X