Tek başına gezme isteği

Normalde gidebilir tabiki. Ama sizin de ihtiyacınız varmış. Sizde istemişsiniz. Ama eşiniz kabul etmemiş. Masrafları karşılayacağınızı söylemenize rağmen. İstemezsen gitmem diyor ama istemeyince küsüyor.
Hoşuma gitmedi bu durum. Tek başına tatile çıkıp kafa dinleyecek onu anladıkta evdeki insanın da canı var. Siz de tek başınıza başka biryere gidin o zaman. Tatil yapın. Ciddiyim
O arkadaşı kim ayrıca . Beraber mi tatil yapacaklar. Bazı Erkek arkadaş ortamlarına da hiç güvenmiyorum. Ne çıkacağıda belli olmuyor.
Daha önce defalarca gitti zaten günü birlik piknikler gezmeler..haftasonu gezmeleri..
Benim gidecek bir arkadaşım yok belki ailemle ama onu bile fırsata çevirip gitmek ister tek başına
Arkadaşını hiç tanımıyorum zaten ismini de söylemedi

Merhabalar herkese
Bir süre önce eşimle aramızda sorunlar vardı hatta bi kaç kez boşanmanın eşiğinden döndük ama son zamanlarda çok iyiydi herşey güzel gidiyodu bu sabaha kadar..
Sabah kahvaltı yaparken ben haftaya yunanistana gidebilirim dedi, hayırdır dedim, turda çalışan bir arkadaşım beni arayıp iki kişilik yer olduğunu söyledi ( biri arkadaşı için biri kendisi için) gidersem para harcamadan gezmiş olucam fırsat bu hem çok ihtiyacım var , ama istemezsen gitmem dedi.
Bende dedim ki benimde ihtiyacım var yıllardır tatile gitmiyoruz iş stresi vs çok istiyosan beraber gidelim masraflarn büyük kısmını ben karşılayayım dedim. (biraz sıkışığız maddi açıdan ama ben birikim yapmaya çalışıyorum)
Onuda kabul etmedi
Ve bugün çocuk gibi bana küstü yani konuşuyo ama soğuk davranmalar vs beni eve bıraktı bi arkadaşlara uğrayacağım dedi nereye gidiyosun dedim söylemedi bile.
Bundan iki hafta önce yine bir yere gitmek istedi haftasonu tatil köyü değilde daha çok dinlenlcek biterdi git dedim gitti mesela
Ama böyle sürekli olmaz ki insan eşiyle gitmek ister bu kadar da olmaz haksız mıyım
Haklısınız ve garip bir durumun içindesiniz. .Eşiniz başka birileriyle tatil planlıyor olabilir mi?

Siz tepki verince de, kız arkadaşıyla tatile gitmesine izin verilmeyen ergen gibi trip yapıyor. .Üzülmenizi istemem fakat eşinizi biraz iyi gözlemleyin.

Haklısınız ve garip bir durumun içindesiniz. .Eşiniz başka birileriyle tatil planlıyor olabilir mi?

Siz tepki verince de, kız arkadaşıyla tatile gitmesine izin verilmeyen ergen gibi trip yapıyor. .Üzülmenizi istemem fakat eşinizi biraz iyi gözlemleyin.
Evet iyice başına buyruk oldu ama öyle bişey var mı allah bilir varsa çıkar ortaya inş
Bi insan neden eşiyle başbaşa biyere gitmek istemez ki
Hayır sevmiyosan değer bermiyosan ayrıl

Evet iyice başına buyruk oldu ama öyle bişey var mı allah bilir varsa çıkar ortaya inş
Bi insan neden eşiyle başbaşa biyere gitmek istemez ki
Hayır sevmiyosan değer bermiyosan ayrıl
Peki siz eşinizi iyi tanırsınız..Ne hissediyorsunuz?

Evet istemiyor demek ki çünkü hiç öyle bir çabası olmadı
Beraber mutlu olmayacaksan gezmeyecelsen niye evlenirsin?
Başka kadın durumu olmasa bile çok bozulurdum insan sevdiği insanlarla beraber olmak ister gezmek eğlenmek ister
Benle yapmak istemiyorsa oturur ciddi düşünürüm açıkçası

Ayrıca sizde çalışan insansınız onun gezmeye tatile ihtiyacı var d sizin yok mu?

Tek başına ya da arkadaşlarıyla takılmak istiyosa evlenmeseymiş. Ne değişik şu erkekler ya; eşi evde dursun, o arkadaşıyla kafa dağıtmaya gitsin. Kadının kafa dağıtmaya ihtiyacı yok zaten. Sanıyorlar bir kendileri yaşıyo hayatta.

Beraber mutlu olmayacaksan gezmeyecelsen niye evlenirsin?
Başka kadın durumu olmasa bile çok bozulurdum insan sevdiği insanlarla beraber olmak ister gezmek eğlenmek ister
Benle yapmak istemiyorsa oturur ciddi düşünürüm açıkçası

Ayrıca sizde çalışan insansınız onun gezmeye tatile ihtiyacı var d sizin yok mu?
Tabi ki var hemde nasıl
Bende işte sabahtan beri düşünüyorum o zaman evli olmanın da bi anlamı yokki

Bi erkek bi kadini yalniz birakiyor ve mutlu etmiyorsa kesin bir başkasini ediyordur.Daha bu sabah okudum bir yerde.Gözünuzle görmeden ,zanla yargı yapmayin ama bir cok kisinin aklina ayni sey geliyor.Bence hiç normal değil davranışi.Evlilik ciddi müessese ,öyle haftaya yunanistan a gidebilirim hem de gezmeye yalniz denmeyecek kadar ciddi.Arastirin

Bi erkek bi kadini yalniz birakiyor ve mutlu etmiyorsa kesin bir başkasini ediyordur.Daha bu sabah okudum bir yerde.Gözünuzle görmeden ,zanla yargı yapmayin ama bir cok kisinin aklina ayni sey geliyor.Bence hiç normal değil davranışi.Evlilik ciddi müessese ,öyle haftaya yunanistan a gidebilirim hem de gezmeye yalniz denmeyecek kadar ciddi.Arastirin
Kesinlikle çok yalnız bırakıyor beni bi kere demiyo bi yere çıkalım oturalım vs diye
Evet artık bu konunun üzerine düşmeliyim nasıl yapıcam ne yapıcam bilmiyorum ama göLrmlediğim kadar göremiyorum bazı şeyleri demek ki

Artık bekar olmadığının farkına varmalı. Tabi ki evli insanlarda kendi başına bir şeyler yapabilir,sosyalleşebilir ama hayatını paylaştığı insanı da düşünmek zorunda. Ki güzel bir teklifte bulunmuşsunuz, derdi tek gidip bekar gibi kafa dağıtmak, eğlenmek. Sizin bozulmanız gerekirken onda tavırlar.. ben olsam bir daha konuyu açmam, gidemediği için yesin dursun kendini.

Kesinlikle çok yalnız bırakıyor beni bi kere demiyo bi yere çıkalım oturalım vs diye
Evet artık bu konunun üzerine düşmeliyim nasıl yapıcam ne yapıcam bilmiyorum ama göLrmlediğim kadar göremiyorum bazı şeyleri demek ki
Bi arkadasimin başina gelmişti bu sizin durum meğer adamin sevgilisi varmis ögrendi sonradan.Samimi söyleyeyim Hic bi erkek yaninda bi kadin olmadan böyle bi geziye gitmez.Görmüş olurum ne demek yahu.Senaryo yaziyor.Cok özür dilerim ,böyle erkeklere nefret doluyum ve asla bir hemcinsimin üzülmesine dayanamiyorum.

Artık bekar olmadığının farkına varmalı. Tabi ki evli insanlarda kendi başına bir şeyler yapabilir,sosyalleşebilir ama hayatını paylaştığı insanı da düşünmek zorunda. Ki güzel bir teklifte bulunmuşsunuz, derdi tek gidip bekar gibi kafa dağıtmak, eğlenmek. Sizin bozulmanız gerekirken onda tavırlar.. ben olsam bir daha konuyu açmam, gidemediği için yesin dursun kendini.
Çoğu zaman ayrı vakit geçiriyoruz zayen
Bende konuyu açmsk istemezdim ama yarın bir gün yine aynısı olacak kökünden halletmek lazım bu sorunu

Bi arkadasimin başina gelmişti bu sizin durum meğer adamin sevgilisi varmis ögrendi sonradan.Samimi söyleyeyim Hic bi erkek yaninda bi kadin olmadan böyle bi geziye gitmez.Görmüş olurum ne demek yahu.Senaryo yaziyor.Cok özür dilerim ,böyle erkeklere nefret doluyum ve asla bir hemcinsimin üzülmesine dayanamiyorum.
Gerçekten mi:(( insnamıyorum ya yani insan kendi başına gelmezmiş gibi düşünüyo hep valla bilmiyorum ne yapayım nasıl takip edeyim

Unuttum söylemeyi bide diyoki ben hidip önceden ni göreyim gezeyim bayramdan sonrada seni götürcem söz
Ama onu tanıdığım için bir bahane bulup asla götürmeyeceğini biliyorum komik yani

Gerçekten mi:(( insnamıyorum ya yani insan kendi başına gelmezmiş gibi düşünüyo hep valla bilmiyorum ne yapayım nasıl takip edeyim
Maalesef .En yakin arkadasim.olaylari cok ic ice yasadigim icin tecrubem oldu. Ama lutfen arastirin ,ne bileyim telefonunu kariştirin duştayken falan,iz sürün.sosyal medyasinda vs varsa mutlaka ama mutlaka acik verir.Dedigim gibi zanla olmaz yargilamak,kanit gerekiyor.Ben uyanik davranmaniz icin size yardimci olmaya calistim.insallahh yoktur öyle bir sey

[
Maalesef .En yakin arkadasim.olaylari cok ic ice yasadigim icin tecrubem oldu. Ama lutfen arastirin ,ne bileyim telefonunu kariştirin duştayken falan,iz sürün.sosyal medyasinda vs varsa mutlaka ama mutlaka acik verir.Dedigim gibi zanla olmaz yargilamak,kanit gerekiyor.Ben uyanik davranmaniz icin size yardimci olmaya calistim.insallahh yoktur öyle bir sey
inşallah
Teline bakıyorum zaten tabi siliyo bırakmıyo olabilir
Arama kayıtlarını vs bilemem tani
Sosyal medya kullanmıyoruz ama bir hesap açıp gizlese nerden bilicem yapmak isteyen hertürlü yapar
Yapıyosa allah çıkarsın ortaya

Back
X