Tek başına gezme isteği

Kanıtı edinmek çok kolay gittiği yeri öğrenmek gerekirse oraya gitmek veya rezervasyon kaç kişilik kimler adına yapılmış bir çok yöntem var ben de evliyim ve erkeklerin iğrenç yüzlerini çok iyi biliyorum asla müsade etmezdim siz izin vermişsiniz bu adam alışmış arada bir sürekli sizden izin istiyor güya vermeyince surat asmış tavır yapmış çünkü planları suya düştü ama bunu ona dillendirmeden kurnazca hareket edin uyuyan yılanı uyandırmadan takip edin salak yapın ona karşı şüphelendiğinizi asla belli etmeyin telefonlarını takip edin siliyordur ama bir yerde açığını bulursunuz illaki
Evet telefonuna bakıuorum bişey varsada siliyodur
Rezervasyona gelince, zaten rezervasyon yaptırmadı en son gittiğinde güya gidip bskmışlar uygun biyer bulup kalmışlar bilmiyorum artık

Üzgünüm ama seven koca eşiyle değerlendirirdi her fırsatı.. yerinde olsam gitmek istediği her yere gitmesine izin verirdim bende aynı davranırdım. Sallama fazla sende habersiz çık gez oyalan merak etsin. Madem maddi durumunda var ne bekliyorsun onun keyfini?
Değil mi ama, insan seven insan eşiyle gezmek tozmak ister
Yok brklemiyorum asla ama davranışları insanda keyif bırakmıyor

Hattı vodafone ise online işlemlerden arama kayıtlarına bakın bende kıllandım hiç göndermezdim

Ayrıca arkadaşının ismini bilmiyorum ne demek hele söylemesin kıyameti koparırım ben çoğu arkadaşını tanıdığım halde akşam 1 saat gitmek istese kavga edip surat asıyorum çünkü sevmiyorum arkadaşlarını
Avea, bi fırsatını bulup bakıcam bende
Evet zaten söylesede tanımazsın der büyük ihtimalle sma yinede sorucam
Bırakın bir saati hergün çıkar kenfisi dışarı

Rezervasyona gelince, zaten rezervasyon yaptırmadı en son gittiğinde güya gidip bskmışlar uygun biyer bulup kalmışlar bilmiyorum artık
Dikkatli olun ama asla güvenmeyin hiç güven verici bir adam değil evli biri tek başına veya erkek arkadaşlarla kafa dinlicek kaçamak yapıyor besbelli siz kaldıkları yeri öğrenip arayıp doğru olup olmadığını kanıtlarsınız diye kaldığı yerin adresini bile verememiş

Ayrıca çoğu erkek başka telefon ve hat kullanıyor ve o telefonu iş yerinde veya saklayabileceklerdi yerde saklıyor bu da var ama sizinki iyice meydanı boş bulmuş gerekirse imkanınız varsa takip edin dışarı çıktığında nereye gidiyorsun sorun oraya gidin ordamı ispatlayabilirseniz vurun tekmeyi gitsin bu tür erkekler neden evleniyorki bekar kalsın özgür özgür takılsınlar bir yuvanın ne demek olduğunun bilincinde olmayan tiplerin bekar kalması gerekiyor

Ayrıca çoğu erkek başka telefon ve hat kullanıyor ve o telefonu iş yerinde veya saklayabileceklerdi yerde saklıyor bu da var ama sizinki iyice meydanı boş bulmuş gerekirse imkanınız varsa takip edin dışarı çıktığında nereye gidiyorsun sorun oraya gidin ordamı ispatlayabilirseniz vurun tekmeyi gitsin bu tür erkekler neden evleniyorki bekar kalsın özgür özgür takılsınlar bir yuvanın ne demek olduğunun bilincinde olmayan tiplerin bekar kalması gerekiyor
Takip ederdimde arabam yok ama ettirebilirim güvenilir birini bulursam
2 kişilikse neden arkadasıyla gitmeyi tercih ediyor. Bence gidip gitmemesinden çok nedeni önemli?
Çünkü birini zaten arkadaşı kendine ayarlamış dediği bu

Evet hanımlar az önce mesaj attı bu gece x ilçesinde bi arkadaşın kısır gecesi var çok geç dönerim sen annenlere gitsen olur mu dedi
Bnde dedimki sabah çıktın dvden bunn için mi mesaj atıyosun bende eve geliceksin yada dışarı çıkcaz sandım dedim
Bişey yok bunda gidip döncem dedi

Takip ederdimde arabam yok ama ettirebilirim güvenilir birini bulursam

Çünkü birini zaten arkadaşı kendine ayarlamış dediği bu
Arabanız olsa takip daha zor sizi tanır ve bilir şüphelenir ben taksiyle gittim dedektif gibi sevgilimdi üç senelik bir ilişki elimle yakaladım sürekli dışarda takılıyordu ve ayrıldık ama çok kötü bir şekilde

Arabanız olsa takip daha zor sizi tanır ve bilir şüphelenir ben taksiyle gittim dedektif gibi sevgilimdi üç senelik bir ilişki elimle yakaladım sürekli dışarda takılıyordu ve ayrıldık ama çok kötü bir şekilde
O zamn yanma birini alsam daha iyi olur benmpaniklerim kötü olurum çünkü

Evet hanımlar az önce mesaj attı bu gece x ilçesinde bi arkadaşın kısır gecesi var çok geç dönerim sen annenlere gitsen olur mu dedi
Bnde dedimki sabah çıktın dvden bunn için mi mesaj atıyosun bende eve geliceksin yada dışarı çıkcaz sandım dedim
[/
O zamn yanma birini alsam daha iyi olur benmpaniklerim kötü olurum çünkü
ben yalnız takip ettim ama yakalamam öyle kolay olmadı ona hiç belli etmedim sizde anca çok yakınınız olursa açabilirsiniz böyle bir konuyu herkesle paylaşmayın

Kırıcı olmak icin yazmıyorum ama aldatılıyor olabilirmisin ?
Bende eşimde ayrı ayrı tatiller yaparız hoş eşim pek yapmaz ama iki haftada bir değil
Heleki eşimin gönlü olmadan asla öyle uzaklara gitmem
Maddi acıdan sıkısıkmıssınız ve sizde tatil yapmamıssınız Sizide düşünmesi gerekir normal sartlar altında

Oo bunu okumamıstım
Malesef aldatılıyorsunuz

Kırıcı olmak icin yazmıyorum ama aldatılıyor olabilirmisin ?
Bende eşimde ayrı ayrı tatiller yaparız hoş eşim pek yapmaz ama iki haftada bir değil
Heleki eşimin gönlü olmadan asla öyle uzaklara gitmem
Maddi acıdan sıkısıkmıssınız ve sizde tatil yapmamıssınız Sizide düşünmesi gerekir normal sartlar altında
İnanın bilmiyorum ama daha çok dikkat etmem gerekiyo

Back
X